Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-24 19:25
  • Competitiewedstrijd: Liga II.03
  • Stadion: Mad Stadium
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 45901
FC Uroboros Siedlce arka@gdynia
mad Tactiek 532wingP
46% Balbezit 54%
58% Spel op eigen helft 42%
6 Doelpogingen 21
7 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
1 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 4
65.6 gemiddelde waardering 78.3
zeer goed Schieten wonderbaarlijk
uitstekend Passen uitmuntend
uitmuntend Verdedigen wonderbaarlijk


5e minuut.
Neros met een snelle inworp. Brzeżański geeft een lange en hoge pass. Pomorski rent richting de bal. Pomorski draait met de bal, schiet en ... Goussey maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Uroboros Siedlce - arka@gdynia 0:1

9e minuut.
García Becerra bereikt de bal nog maar net als eerste. Bircan is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Obrubański. Bircan raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Bircan kan niet meer verder spelen. Kwilecki komt het veld opgelopen. Brzeżański wilt de vrije trap nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pomorski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pomorski schiet op doel. Paal! Goussey kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Brzeżański bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwilecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt García Becerra zijn tegenspeler op de grond. García Becerra krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Sułowski passt de bal in één keer door. Pomorski rent richting de bal. Pomorski met een sublieme pass. Brzeżański is nu in balbezit. Brzeżański haalt uit met een fantastische trap. Goussey kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
García Becerra met een sublieme pass. Neros bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Obrubański. Neros raakt geblesseerd tijdens het duel. Kwilecki wilt de vrije trap nemen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Goussey verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Konarzewski passt de bal in één keer door. Cãrbunaru bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sędek. Sędek krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Narkus passt de bal zonder na te denken. Daar is Neros, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Met opzet legt Konarzewski zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Konarzewski naar de kleedkamers voor een vroege douche. Neros is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Neros met een snel genomen vrije trap. Pomorski geeft de bal voor. Brzeżański springt en kopt de bal. Goussey maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Uroboros Siedlce - arka@gdynia 0:2

33e minuut.
Neros probeert naar een medespeler te passen. Zuzarte is nu in balbezit. Neros begaat een overtreding. Neros krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Hurduc rent richting de bal. Cãrbunaru onderschept slim de pass. Cãrbunaru probeert naar een medespeler te passen. Zuzarte rent richting de bal. Zuzarte draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Uroboros Siedlce 58%, arka@gdynia 42%.
FC Uroboros Siedlce - arka@gdynia 0:2

48e minuut.
Davies is nu in balbezit. Davies passt de bal zonder na te denken. Zuzarte rent richting de bal. Zuzarte draait met de bal, schiet en ... Duțulescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Hurduc geeft een hoge lob. Pomorski is nu in balbezit. Pomorski probeert naar een medespeler te passen. Brzeżański rent richting de bal. Brzeżański haalt uit met een fantastische trap. Goussey kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Narkus geeft een lange en hoge pass. Łapeta kopt de bal weg. Neros geeft een lange en hoge pass. Kwilecki is nu in balbezit. Kwilecki draait met de bal, schiet en ... Goussey bokst de bal weg.

55e minuut.
Figares geeft een hoge lob. Inworp. Pomorski met een snelle inworp. Brzeżański geeft de bal voor. Kwilecki maakt een snoekduik en kopt de bal. Goussey bokst de bal weg.

56e minuut.
Sułowski met een sublieme pass. Pomorski is nu in balbezit. Pomorski passt de bal zonder na te denken. Brzeżański is nu in balbezit. Brzeżański draait met de bal, schiet en ... Goussey bokst de bal weg.

58e minuut.
García Becerra kopt de bal weg. Davies bereikt de bal nog maar net als eerste. Sułowski verovert de bal door een tackle van achteren. Sułowski geeft een lange en hoge pass. Kwilecki maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Sułowski passt de bal zonder na te denken. Neros bereikt de bal nog maar net als eerste. Neros passt de bal zonder na te denken. Kwilecki rent richting de bal. Kwilecki schiet op doel. Goussey kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Johns geeft een lange en hoge pass. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Brzeżański stond buitenspel. Łapeta maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Zuzarte rent richting de bal. Zuzarte draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Uroboros Siedlce - arka@gdynia 1:2

81e minuut.
García Becerra met een sublieme pass. Pomorski geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt García Becerra de bal. Kwilecki is nu in balbezit. Kwilecki haalt uit met een fantastische trap. Goussey bokst de bal weg.

88e minuut.
Neros verovert de bal door een tackle van achteren. Neros geeft een lange en hoge pass. Boillat kan de bal niet met de borst controleren. Kwilecki rent richting de bal. Kwilecki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Uroboros Siedlce 59%, arka@gdynia 41%.
FC Uroboros Siedlce - arka@gdynia 1:2