Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FKS STAL MIELEC** FV Wiking
biała skóra auuu Tactiek ot 1
48% Balbezit 52%
47% Spel op eigen helft 53%
10 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 8
67.2 gemiddelde waardering 69.7
formidabel Schieten uitmuntend
uitstekend Passen formidabel
uitstekend Verdedigen uitmuntend


1e minuut.
Motta rent richting de bal. Motta passt de bal met de wreef. Börekçi rent richting de bal. Börekçi geeft een lange en hoge pass. Lefter krijgt zijn hoofd ertegen. Montejo bokst de bal weg.

5e minuut.
van Rijn is nu in balbezit. van Rijn geeft een hoge lob. Ivančo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivančo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FKS STAL MIELEC** - FV Wiking 1:0

8e minuut.
Grădean bereikt de bal nog maar net als eerste. Grădean passt de bal zonder na te denken. Ciskowski heeft problemen om de bal te vangen. Ivančo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivančo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Banini kan de bal niet met de borst controleren. Lebeau bereikt de bal nog maar net als eerste. Banini onderschept slim de pass. Hoàng Huy bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Huy haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Grădean passt de bal zonder na te denken. Motta bereikt de bal nog maar net als eerste. Börekçi rent richting de bal. Börekçi geeft de bal voor. Lefter springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Motta passt de bal zonder na te denken. Börekçi heeft problemen om de bal te vangen. Börekçi geeft een lange en hoge pass. Lefter rent richting de bal. Lefter draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
van Rijn is nu in balbezit. van Rijn geeft een lange en hoge pass. Ivančo rent richting de bal. Ivančo draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FKS STAL MIELEC** - FV Wiking 2:0

30e minuut.
Hoàng Huy is nu in balbezit. Yavorov onderschept slim de pass. Yavorov probeert naar een medespeler te passen. Börekçi heeft problemen om de bal te vangen. Börekçi geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Lefter krijgt zijn hoofd ertegen. Montejo bokst de bal weg.

35e minuut.
Grădean bereikt de bal nog maar net als eerste. Grădean passt de bal in één keer door. Yavorov is nu in balbezit. Yavorov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FKS STAL MIELEC** - FV Wiking 2:1

40e minuut.
Ivančo bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguzzi rent richting de bal. Aguzzi passt de bal zonder na te denken. Ivančo is nu in balbezit. Ivančo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FKS STAL MIELEC** - FV Wiking 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FKS STAL MIELEC** 45%, FV Wiking 55%.
FKS STAL MIELEC** - FV Wiking 3:1

47e minuut.
Börekçi heeft problemen om de bal te vangen. Börekçi geeft een hoge lob. Haldimann heeft problemen om de bal te vangen. Yavorov is nu in balbezit. Yavorov draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lefter bereikt de bal nog maar net als eerste. Lefter draait met de bal, schiet en ... Montejo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FKS STAL MIELEC** - FV Wiking 3:2

50e minuut.
Carter zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Motta is nu in balbezit. Motta met een sublieme pass. Börekçi is nu in balbezit. Börekçi draait met de bal, schiet en ... Montejo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Grădean probeert naar een medespeler te passen. Börekçi is nu in balbezit. Börekçi geeft een hoge lob. Lefter krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FKS STAL MIELEC** - FV Wiking 3:3

68e minuut.
Haldimann is nu in balbezit. Haldimann passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Lefter de bal. Lefter draait met de bal, schiet en ... Montejo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FKS STAL MIELEC** - FV Wiking 3:4

69e minuut.
Aguzzi passt de bal met de wreef. Ivančo is nu in balbezit. Ivančo geeft de bal voor. van Rijn rent richting de bal. van Rijn schiet op doel. Kuroś bokst de bal weg.

71e minuut.
Na een snelle pass probeert Lefter de bal onder controle te krijgen. Ciskowski speelt de bal door. Grădean probeert naar een medespeler te passen. Yavorov rent richting de bal. Yavorov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Ciskowski rent richting de bal. Ciskowski geeft een hoge lob. van Rijn kopt de bal weg. Hoàng Huy bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Huy haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FKS STAL MIELEC** 49%, FV Wiking 51%.
FKS STAL MIELEC** - FV Wiking 3:4