Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
White power FC Rypin
TMT4231a Tactiek ZewCiotkiRambo
52% Balbezit 48%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 4
70 gemiddelde waardering 66
uitstekend Schieten zeer goed
uitmuntend Passen formidabel
uitmuntend Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Šindler rent richting de bal. Šindler geeft een lange en hoge pass. Ciubotariu kopt de bal weg. Trung Phương is nu in balbezit. Trung Phương draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Šindler geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ryjáček zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Florêncio geeft een lange en hoge pass. Zborowski krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Trung Phương is nu in balbezit. Gutiérrez onderschept slim de pass. Kerkelä bereikt de bal nog maar net als eerste. Kerkelä schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
White power - FC Rypin 1:0

17e minuut.
Florêncio passt de bal met de wreef. Harrison verovert de bal door een tackle van achteren. Saarilehto is nu in balbezit. Saarilehto geeft een lange en hoge pass. Zborowski springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
White power - FC Rypin 1:1

20e minuut.
Saarilehto speelt de bal door. Zborowski rent richting de bal. Guligauskas legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Zborowski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pniewski kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Unidos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Zborowski passt de bal zonder na te denken. Bíró bereikt de bal nog maar net als eerste. Bíró passt de bal met de wreef. Zborowski geeft een lange en hoge pass. Saarilehto springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Florêncio passt de bal in één keer door. Saarilehto is nu in balbezit. Saarilehto passt de bal met de wreef. Pniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pniewski haalt uit met een fantastische trap. Unidos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Amicarelli rent richting de bal. Zborowski onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
White power - FC Rypin 1:2

44e minuut.
Ciubotariu rent richting de bal. Ciubotariu passt de bal zonder na te denken. Trung Phương is nu in balbezit. Trung Phương haalt uit met een fantastische trap. Giardino maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
White power - FC Rypin 2:2

45e minuut.
Zborowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Guligauskas rent richting de bal. Zborowski onderschept slim de pass. Zborowski geeft een hoge lob. Saarilehto krijgt zijn hoofd ertegen. Unidos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: White power 54%, FC Rypin 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
White power - FC Rypin 2:2

46e minuut.
Trung Phương probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ciubotariu de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Canonici. Canonici krijgt een gele kaart. Ciubotariu raakt geblesseerd tijdens het duel. Ciubotariu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Trung Phương is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Guligauskas geeft een lange en hoge pass. Nichaev probeert de bal met de borst te controleren. Nichaev geeft de bal voor. Saarilehto bereikt de bal nog maar net als eerste. Saarilehto haalt uit met een fantastische trap. Unidos bokst de bal weg.

58e minuut.
Koszałkowski passt de bal in één keer door. Kerkelä is nu in balbezit. Nichaev tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nichaev krijgt een gele kaart. Kerkelä raakt geblesseerd tijdens het duel. Nemere zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Trung Phương bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
White power - FC Rypin 3:2

62e minuut.
Bíró passt de bal in één keer door. Zborowski rent richting de bal. Zborowski geeft de bal voor. Saarilehto maakt een snoekduik en kopt de bal. Unidos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Koszałkowski speelt de bal door. Kerkelä rent richting de bal. Kerkelä geeft de bal voor. Trung Phương heeft problemen om de bal te vangen. Trung Phương haalt uit met een fantastische trap. Giardino bokst de bal weg.

72e minuut.
Bíró speelt de bal door. Zborowski is nu in balbezit. Met opzet legt Guligauskas zijn tegenspeler op de grond. Guligauskas krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Zborowski is nu in balbezit. Amicarelli legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Zborowski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pniewski kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
White power - FC Rypin 3:3

77e minuut.
Saarilehto onderschept slim de pass. Saarilehto geeft een lange en hoge pass. Daar is Pniewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Saarilehto geeft een lange en hoge pass. Zborowski krijgt zijn hoofd ertegen. Unidos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Koszałkowski is nu in balbezit. Koszałkowski passt de bal met de wreef. Ciubotariu rent richting de bal. Ciubotariu geeft een lange en hoge pass. Trung Phương krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

86e minuut.
Kerkelä is nu in balbezit. Nichaev onderschept slim de pass. Nichaev probeert naar een medespeler te passen. Daar is Trung Phương, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trung Phương draait met de bal, schiet en ... Giardino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: White power 52%, FC Rypin 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
White power - FC Rypin 3:3