Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-28 19:25
  • Competitiewedstrijd: Liga II.03
  • Stadion: Ejsmonda Park
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 65661
arka@gdynia Dzialki Lesne
AssyRW Tactiek 433s
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
5 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
78 gemiddelde waardering 75.5
outstanding Schieten excellent
outstanding Passen incredible
brilliant Verdedigen outstanding


25e minuut.
Hurduc rent richting de bal. Szabat verovert de bal door een tackle van achteren. Mirea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirea haalt uit met een fantastische trap. Duțulescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
arka@gdynia - Dzialki Lesne 0:1

26e minuut.
Mierzwa probeert de bal aan de voet te houden. Kwilecki kopt de bal weg. Daar is Kuśmierzak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brzeżański is nu in balbezit. Brzeżański draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Kubas passt de bal zonder na te denken. Martín Alexandre met een sublieme pass. Szabat rent richting de bal. Szabat schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
arka@gdynia - Dzialki Lesne 0:2

44e minuut.
Sułowski met een sublieme pass. Neros speelt de bal door. Pomorski is nu in balbezit. Pomorski geeft de bal voor. Kwilecki springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: arka@gdynia 55%, Dzialki Lesne 45%.
arka@gdynia - Dzialki Lesne 0:2

64e minuut.
Dalmatin passt de bal met de wreef. Mierzwa rent richting de bal. Mierzwa passt de bal met de wreef. Szabat bereikt de bal nog maar net als eerste. Szabat haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Inworp. Pomorski met een snelle inworp. Neros rent richting de bal. Neros geeft een hoge lob. Kwilecki krijgt zijn hoofd ertegen. Jaross kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

82e minuut.
Hurduc geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Żyluk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Martín Alexandre controleert de bal met de borst. Martín Alexandre geeft een hoge lob. Duțulescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. El Habib is nu in balbezit. El Habib schiet op doel. Duțulescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
arka@gdynia - Dzialki Lesne 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: arka@gdynia 48%, Dzialki Lesne 52%.
arka@gdynia - Dzialki Lesne 0:3