Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-01 19:25
  • Competitiewedstrijd: Liga II.03
  • Stadion: Nu Viagros
  • Weer: no clouds
    hot
  • Toeschouwers: 62252
Dzialki Lesne arka@gdynia
433s Tactiek AssyLW
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
16 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 4
76.8 gemiddelde waardering 78.5
outstanding Schieten outstanding
incredible Passen outstanding
outstanding Verdedigen brilliant


8e minuut.
El Habib bereikt de bal nog maar net als eerste. El Habib passt de bal in één keer door. Mirea is nu in balbezit. Mirea draait met de bal, schiet en ... Duțulescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dzialki Lesne - arka@gdynia 1:0

9e minuut.
Fernández Nieto geeft de bal voor. Narkus probeert naar een medespeler te passen. Kwilecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwilecki draait met de bal, schiet en ... Jaross maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dzialki Lesne - arka@gdynia 1:1

13e minuut.
Suchan geeft een lange en hoge pass. Surma probeert de bal met de borst te controleren. Surma geeft de bal voor. El Habib rent richting de bal. El Habib haalt uit met een fantastische trap. Duțulescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Narkus bereikt de bal nog maar net als eerste. Narkus geeft een lange en hoge pass. Martín Alexandre geeft een lange en hoge pass. El Habib is nu in balbezit. El Habib haalt uit met een fantastische trap. Duțulescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Sułowski met een sublieme pass. Klungelig pakt Pomorski de bal. Pomorski probeert naar een medespeler te passen. Brzeżański bereikt de bal nog maar net als eerste. Brzeżański haalt uit met een fantastische trap. Jaross verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Mirea kopt de bal weg. El Habib is nu in balbezit. Żyluk is nu in balbezit. Żyluk geeft een hoge lob. Mirea maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Fernández Nieto onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pomorski met de inworp. Sułowski geeft een hoge lob. Kwilecki maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Kwilecki passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Pomorski de bal. Pomorski met een sublieme pass. Brzeżański rent richting de bal. Brzeżański schiet op doel. Jaross probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Kubas onderschept slim de pass. Kubas passt de bal met de wreef. Mirea heeft problemen om de bal te vangen. Szabat is nu in balbezit. Szabat haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dzialki Lesne 48%, arka@gdynia 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dzialki Lesne - arka@gdynia 1:1

61e minuut.
Martín Alexandre bereikt de bal nog maar net als eerste. Martín Alexandre passt de bal met de wreef. Surma bereikt de bal nog maar net als eerste. Surma geeft de bal voor. Szabat springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dzialki Lesne - arka@gdynia 2:1

67e minuut.
Żyluk raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mierzwa komt het veld opgelopen.

69e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Surma met een snelle inworp. Martín Alexandre bereikt de bal nog maar net als eerste. Martín Alexandre geeft de bal voor. Szabat springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Suchan bereikt de bal nog maar net als eerste. El Habib onderschept slim de pass. Johns maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Johns moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Johns schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

86e minuut.
El Habib rent richting de bal. Mirea bereikt de bal nog maar net als eerste. El Habib rent richting de bal. El Habib draait met de bal, schiet en ... Duțulescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dzialki Lesne - arka@gdynia 3:1

89e minuut.
Surma probeert naar een medespeler te passen. El Habib bereikt de bal nog maar net als eerste. Suchan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Suchan krijgt een gele kaart. El Habib is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mierzwa zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Mirea krijgt zijn hoofd ertegen. Duțulescu bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dzialki Lesne 49%, arka@gdynia 51%.
Dzialki Lesne - arka@gdynia 3:1