Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-01 19:25
  • Competitiewedstrijd: Liga II.03
  • Stadion: Skorpion Park
  • Weer: no clouds
    hot
  • Toeschouwers: 47926
Skorpion Gdańsk FKS STAL MIELEC**
Scorpio Tactiek biała skóra auuu
49% Balbezit 51%
46% Spel op eigen helft 54%
15 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 4
0 Rode kaarten 2
9 Buitenspel 4
67.9 gemiddelde waardering 67.5
outstanding Schieten very good
excellent Passen excellent
outstanding Verdedigen formidable


5e minuut.
Paździor onderschept slim de pass. Paździor passt de bal in één keer door. Kożukar rent richting de bal. Kożukar geeft een lange en hoge pass. Ochetan maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Marozsán passt de bal zonder na te denken. Scholliers onderschept slim de pass. Kożukar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kożukar geeft een hoge lob. Ochetan krijgt zijn hoofd ertegen. Montejo bokst de bal weg.

19e minuut.
Scholliers verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Kożukar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Scholliers geeft een lange en hoge pass. Hoàng Huy rent richting de bal. Hoàng Huy geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Kożukar kopt de bal weg. Talik rent richting de bal. Met opzet legt Scholliers zijn tegenspeler op de grond. Scholliers krijgt een gele kaart. Talik is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Fulga komt bij de bal en schiet. Montejo bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

25e minuut.
Mętel bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochetan onderschept slim de pass. Haldimann bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochetan onderschept slim de pass. Ochetan schiet op doel. Montejo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Scholliers rent richting de bal. Scholliers passt de bal in één keer door. Ochetan is nu in balbezit. Ochetan haalt uit met een fantastische trap. Montejo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Paździor passt de bal in één keer door. Kożukar is nu in balbezit. Scholliers tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Scholliers krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

43e minuut.
Mętel is nu in balbezit. Mętel passt de bal zonder na te denken. Cleveland rent richting de bal. Cleveland geeft een hoge lob. Talik maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skorpion Gdańsk 50%, FKS STAL MIELEC** 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Skorpion Gdańsk - FKS STAL MIELEC** 0:0

48e minuut.
Cleveland passt de bal zonder na te denken. Ochetan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bosek krijgt een gele kaart. Ochetan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Fulga zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kożukar kopt de bal weg. Talik is nu in balbezit. Montejo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Talik is nu in balbezit. Talik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Skorpion Gdańsk - FKS STAL MIELEC** 1:0

56e minuut.
Inworp. Kożukar met een snelle inworp. Cleveland is nu in balbezit. Cleveland geeft een hoge lob. Talik maakt een snoekduik en kopt de bal. Montejo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Kożukar passt de bal in één keer door. Talik is nu in balbezit. Jolay schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Jolay krijgt een gele kaart. Talik is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Fulga neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Montejo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ochetan geeft de bal voor. Talik maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fulga met de inworp. Kożukar is nu in balbezit. Kożukar geeft een lange en hoge pass. Talik krijgt zijn hoofd ertegen. Montejo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Ochetan controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Haldimann neemt vlug de vrije trap. Ivančo kopt de bal weg. Aguzzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguzzi schiet op doel. Królik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Marozsán met een sublieme pass. Kożukar is nu in balbezit. Mętel onderschept slim de pass. Mętel geeft een hoge lob. Berbari kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Hoàng Huy is nu in balbezit. Berbari tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hoàng Huy is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Anderson zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Aguzzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguzzi geeft een lange en hoge pass. Królik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Anderson is nu in balbezit. Paździor bereikt de bal nog maar net als eerste. Anderson maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Anderson moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Anderson schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

90e minuut.
Bosek geeft de bal voor. Ivančo kopt de bal weg. Mętel is nu in balbezit. Talik verovert de bal door een tackle van achteren. Talik schiet op doel. Montejo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skorpion Gdańsk 42%, FKS STAL MIELEC** 58%.
Skorpion Gdańsk - FKS STAL MIELEC** 1:0