Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FV Wiking Paka Jabłoniaka
ot 1 Tactiek moja 532
51% Balbezit 49%
35% Spel op eigen helft 65%
16 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
70.5 gemiddelde waardering 64.9
outstanding Schieten excellent
formidable Passen excellent
outstanding Verdedigen incredible


10e minuut.
Charlet heeft problemen om de bal te vangen. Charlet passt de bal met de wreef. Ciskowski heeft problemen om de bal te vangen. Ciskowski geeft de bal voor. Lefter springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FV Wiking - Paka Jabłoniaka 1:0

12e minuut.
Sumarjono bereikt de bal nog maar net als eerste. Sumarjono met een sublieme pass. Charlet heeft problemen om de bal te vangen. Charlet geeft een lange en hoge pass. Hawryszczak springt en kopt de bal. Kuroś verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Motta is nu in balbezit. Motta geeft de bal voor. Lefter rent richting de bal. Lefter draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FV Wiking - Paka Jabłoniaka 2:0

20e minuut.
Börekçi geeft een lange en hoge pass. Lefter is nu in balbezit. Lampuga tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lefter is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Yavorov wilt de vrije trap nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Lampuga kopt de bal weg. Grădean is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sumarjono. Grădean raakt geblesseerd tijdens het duel. Grădean komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Canales speelt de bal door. Hawryszczak is nu in balbezit. Hawryszczak passt de bal zonder na te denken. Charlet is nu in balbezit. Charlet haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FV Wiking - Paka Jabłoniaka 2:1

42e minuut.
Börekçi geeft een hoge lob. Daar is Augustinavičius, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lefter bereikt de bal nog maar net als eerste. Lefter draait met de bal, schiet en ... Doniselli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FV Wiking - Paka Jabłoniaka 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FV Wiking 34%, Paka Jabłoniaka 66%.
FV Wiking - Paka Jabłoniaka 3:1

49e minuut.
Lebeau passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Börekçi de bal. Börekçi geeft een hoge lob. Lefter krijgt zijn hoofd ertegen. Doniselli probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Augustinavičius met een sublieme pass. Inworp. Grădean met een snelle inworp. Motta is nu in balbezit. Motta geeft de bal voor. Doniselli bokst de bal weg.

63e minuut.
Grădean bereikt de bal nog maar net als eerste. Grădean geeft de bal voor. Lefter is nu in balbezit. Lefter haalt uit met een fantastische trap. Doniselli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FV Wiking - Paka Jabłoniaka 4:1

68e minuut.
Augustinavičius geeft een hoge lob. Lebeau is nu in balbezit. Staczanowski onderschept slim de pass. Staczanowski haalt uit met een fantastische trap. Kuroś maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FV Wiking - Paka Jabłoniaka 4:2

70e minuut.
Börekçi geeft een lange en hoge pass. Augustinavičius kopt de bal weg. Motta met een sublieme pass. Grădean bereikt de bal nog maar net als eerste. Grădean geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Starzewski komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Lefter rent richting de bal. Élő probeert de bal met de borst te controleren. Yavorov is nu in balbezit. Lefter is nu in balbezit. Lefter haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Antonescu komt het veld opgelopen. Karbowiak komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Motta speelt de bal door. Börekçi bereikt de bal nog maar net als eerste. Börekçi passt de bal in één keer door. Yavorov bereikt de bal nog maar net als eerste. Yavorov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Tsitsos probeert naar een medespeler te passen. Motta met een sublieme pass. Börekçi rent richting de bal. Börekçi geeft de bal voor. Lefter springt en kopt de bal. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Płosczuk passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Lampuga de bal. Lefter rent richting de bal. Lefter draait met de bal, schiet en ... Doniselli maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

89e minuut.
Charlet is nu in balbezit. Charlet passt de bal in één keer door. Karbowiak rent richting de bal. Karbowiak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FV Wiking - Paka Jabłoniaka 4:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FV Wiking 35%, Paka Jabłoniaka 65%.
FV Wiking - Paka Jabłoniaka 4:3