Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-28 19:25
  • Competitiewedstrijd: Liga II.03
  • Stadion: Teki-na Takai
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 18455
Japanese Futbol White power
bezpieka Tactiek TMT4231a
52% Balbezit 48%
98% Spel op eigen helft 2%
0 Doelpogingen 90
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
27.5 gemiddelde waardering 66.7
poor Schieten formidable
unsatisfactory Passen outstanding
average Verdedigen formidable


2e minuut.
Wojtowicz met de inworp. Ciubotariu met een sublieme pass. Koszałkowski probeert de bal aan de voet te houden. Nemere bereikt de bal nog maar net als eerste. Nemere schiet op doel. Donyushkin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kerkelä probeert naar een medespeler te passen. Trung Phương is nu in balbezit. Trung Phương haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - White power 0:1

4e minuut.
Trung Phương met een sublieme pass. Klungelig pakt Nemere de bal. Nemere speelt de bal door. Kerkelä rent richting de bal. Kerkelä haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - White power 0:2

5e minuut.
Šindler verovert de bal door een tackle van achteren. Ciubotariu met een sublieme pass. Kerkelä probeert naar een medespeler te passen. Trung Phương bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Phương haalt uit met een fantastische trap. Donyushkin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kerkelä bereikt de bal nog maar net als eerste. Kerkelä draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Ciubotariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Koszałkowski is nu in balbezit. Trung Phương is nu in balbezit. Trung Phương draait met de bal, schiet en ... Donyushkin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - White power 0:3

8e minuut.
Inworp. Harrison met de inworp. Ciubotariu speelt de bal door. Kerkelä is nu in balbezit. Kerkelä haalt uit met een fantastische trap. Donyushkin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kerkelä rent richting de bal. Kerkelä schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - White power 0:4

9e minuut.
Trung Phương speelt de bal door. Kerkelä met een sublieme pass. Klungelig pakt Koszałkowski de bal. Koszałkowski haalt uit met een fantastische trap. Donyushkin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - White power 0:5

10e minuut.
Wojtowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Jeans bereikt de bal nog maar net als eerste. Kerkelä met een sublieme pass. Trung Phương bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Phương draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - White power 0:6

11e minuut.
Daar is Donyushkin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Donyushkin geeft een lange en hoge pass. Nemere kopt de bal weg. Kerkelä rent richting de bal. Kerkelä schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Donyushkin speelt de bal door. Guligauskas is nu in balbezit. Guligauskas probeert naar een medespeler te passen. Koszałkowski heeft problemen om de bal te vangen. Koszałkowski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Trung Phương rent richting de bal. Trung Phương haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - White power 0:7

15e minuut.
Trung Phương geeft een hoge lob. Donyushkin speelt de bal door. Nemere kopt de bal weg. Kerkelä is nu in balbezit. Kerkelä haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - White power 0:8

16e minuut.
Ciubotariu met een sublieme pass. Kerkelä rent richting de bal. Kerkelä met een sublieme pass. Trung Phương bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Phương draait met de bal, schiet en ... Donyushkin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Trung Phương is nu in balbezit. Trung Phương haalt uit met een fantastische trap. Paal!

17e minuut.
Ciubotariu met een sublieme pass. Kerkelä probeert naar een medespeler te passen. Trung Phương bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Phương schiet op doel. Donyushkin werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - White power 0:9

19e minuut.
Ciubotariu is nu in balbezit. Ciubotariu speelt de bal door. Trung Phương heeft problemen om de bal te vangen. Trung Phương schiet op doel. Donyushkin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - White power 0:10

19e minuut.
Hermon geeft een lange en hoge pass. Harrison rent richting de bal. Harrison passt de bal zonder na te denken. Trung Phương rent richting de bal. Trung Phương haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - White power 0:11

21e minuut.
Kerkelä speelt de bal door. Nemere speelt de bal door. Koszałkowski is nu in balbezit. Koszałkowski schiet op doel. Donyushkin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - White power 0:12

22e minuut.
Koszałkowski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Frare komt het veld opgelopen.

22e minuut.
Guligauskas kopt de bal weg. Frare met een sublieme pass. Kerkelä bereikt de bal nog maar net als eerste. Kerkelä haalt uit met een fantastische trap. Donyushkin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - White power 0:13

24e minuut.
Harrison met een sublieme pass. Kerkelä heeft problemen om de bal te vangen. Kerkelä speelt de bal door. Trung Phương is nu in balbezit. Trung Phương schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - White power 0:14

26e minuut.
Kerkelä is nu in balbezit. Kerkelä met een sublieme pass. Nemere met een sublieme pass. Trung Phương rent richting de bal. Trung Phương draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Trung Phương is nu in balbezit. Trung Phương passt de bal met de wreef. Kerkelä is nu in balbezit. Kerkelä haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - White power 0:15

27e minuut.
Harrison verovert de bal door een tackle van achteren. Ciubotariu is nu in balbezit. Ciubotariu passt de bal in één keer door. Kerkelä bereikt de bal nog maar net als eerste. Kerkelä schiet op doel. Donyushkin bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Harrison zal de hoekschop nemen. Trung Phương maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Šindler is nu in balbezit. Šindler passt de bal in één keer door. Kerkelä met een sublieme pass. Trung Phương rent richting de bal. Trung Phương draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - White power 0:16

29e minuut.
Inworp. Harrison met de inworp. Ciubotariu speelt de bal door. Kerkelä rent richting de bal. Kerkelä draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Frare bereikt de bal nog maar net als eerste. Frare probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Trung Phương de bal. Trung Phương haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - White power 0:17

31e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Harrison met een snelle inworp. Ciubotariu probeert naar een medespeler te passen. Kerkelä bereikt de bal nog maar net als eerste. Kerkelä draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Amicarelli speelt de bal door. Kerkelä met een sublieme pass. Trung Phương heeft problemen om de bal te vangen. Trung Phương draait met de bal, schiet en ... Donyushkin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - White power 0:18

34e minuut.
Hermon geeft een hoge lob. Šindler speelt de bal door. Trung Phương rent richting de bal. Trung Phương draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - White power 0:19

35e minuut.
Nemere geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Frare kopt de bal weg. Daar is Kerkelä, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trung Phương rent richting de bal. Trung Phương draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - White power 0:20

36e minuut.
Ciubotariu heeft problemen om de bal te vangen. Ciubotariu probeert naar een medespeler te passen. Trung Phương rent richting de bal. Trung Phương draait met de bal, schiet en ... Donyushkin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - White power 0:21

37e minuut.
Wojtowicz speelt de bal door. Klungelig pakt Donyushkin de bal.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Nemere neemt de hoekschop. Frare kopt de bal weg. Kerkelä geeft de bal voor. Donyushkin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Harrison zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Trung Phương probeert naar een medespeler te passen. Frare rent richting de bal. Frare haalt uit met een fantastische trap. Donyushkin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - White power 0:22

40e minuut.
Guligauskas rent richting de bal. Nemere bereikt de bal nog maar net als eerste. Nemere speelt de bal door. Trung Phương bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Phương draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Trung Phương is nu in balbezit. Trung Phương draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - White power 0:23

41e minuut.
Guligauskas is nu in balbezit. Guligauskas passt de bal met de wreef. Kerkelä rent richting de bal. Kerkelä haalt uit met een fantastische trap. Donyushkin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - White power 0:24

42e minuut.
Techera geeft een hoge lob. Harrison kopt de bal weg. Trung Phương bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Phương schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - White power 0:25

43e minuut.
Guligauskas verovert de bal door een tackle van achteren. Frare is nu in balbezit. Frare met een sublieme pass. Trung Phương bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Phương draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - White power 0:26

45e minuut.
Harrison bereikt de bal nog maar net als eerste. Harrison passt de bal in één keer door. Kerkelä is nu in balbezit. Kerkelä schiet op doel. Donyushkin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Japanese Futbol 97%, White power 3%.
Japanese Futbol - White power 0:26

46e minuut.
Frare met een sublieme pass. Ciubotariu speelt de bal door. Kerkelä is nu in balbezit. Kerkelä met een sublieme pass. Daar is Trung Phương, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - White power 0:27

47e minuut.
Ciubotariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciubotariu met een sublieme pass. Frare met een sublieme pass. Kerkelä heeft problemen om de bal te vangen. Kerkelä schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Trung Phương rent richting de bal. Trung Phương schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - White power 0:28

49e minuut.
Amicarelli met een sublieme pass. Nemere met een sublieme pass. Frare bereikt de bal nog maar net als eerste. Frare haalt uit met een fantastische trap. Donyushkin probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Donyushkin trapt de bal weg. Amicarelli kopt de bal weg. Frare speelt de bal door. Trung Phương is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - White power 0:29

51e minuut.
Guligauskas met een sublieme pass. Frare heeft problemen om de bal te vangen. Kerkelä is nu in balbezit. Kerkelä haalt uit met een fantastische trap. Donyushkin probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Šindler geeft een hoge lob. Trung Phương kopt de bal weg. Daar is Kerkelä, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kerkelä draait met de bal, schiet en ... Donyushkin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Frare met een sublieme pass. Trung Phương rent richting de bal. Trung Phương met een sublieme pass. Kerkelä bereikt de bal nog maar net als eerste. Kerkelä haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - White power 0:30

54e minuut.
Ciubotariu is nu in balbezit. Ciubotariu passt de bal met de wreef. Kerkelä bereikt de bal nog maar net als eerste. Kerkelä draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Nemere rent richting de bal. Nemere met een sublieme pass. Trung Phương bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Phương schiet op doel. Donyushkin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - White power 0:31

55e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Harrison met een snelle inworp. Ciubotariu probeert naar een medespeler te passen. Kerkelä bereikt de bal nog maar net als eerste. Kerkelä draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - White power 0:32

56e minuut.
Donyushkin met een sublieme pass. Amicarelli rent richting de bal. Amicarelli met een sublieme pass. Guligauskas is nu in balbezit. Guligauskas passt de bal in één keer door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Trung Phương is nu in balbezit. Trung Phương haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - White power 0:33

58e minuut.
Klungelig pakt Ciubotariu de bal. Ciubotariu probeert naar een medespeler te passen. Trung Phương rent richting de bal. Trung Phương schiet op doel. Donyushkin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - White power 0:34

58e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Harrison met de inworp. Ciubotariu met een sublieme pass. Kerkelä geeft een lange en hoge pass. Trung Phương maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - White power 0:35

59e minuut.
Inworp. Harrison met een snelle inworp. Ciubotariu met een sublieme pass. Kerkelä geeft een lange en hoge pass. Trung Phương krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - White power 0:36

60e minuut.
Inworp. Harrison met een snelle inworp. Ciubotariu probeert naar een medespeler te passen. Kerkelä bereikt de bal nog maar net als eerste. Kerkelä schiet op doel. Donyushkin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Trung Phương is nu in balbezit. Trung Phương schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - White power 0:37

64e minuut.
Amicarelli heeft problemen om de bal te vangen. Guligauskas is nu in balbezit. Guligauskas speelt de bal door. Trung Phương bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Phương schiet op doel. Donyushkin bokst de bal weg. Kerkelä is nu in balbezit. Kerkelä haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - White power 0:38

66e minuut.
Ciubotariu passt de bal zonder na te denken. Frare speelt de bal door. Trung Phương is nu in balbezit. Trung Phương haalt uit met een fantastische trap. Donyushkin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - White power 0:39

66e minuut.
Donyushkin geeft een hoge lob. Frare probeert naar een medespeler te passen. Trung Phương is nu in balbezit. Trung Phương schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Amicarelli rent richting de bal. Amicarelli passt de bal zonder na te denken. Trung Phương bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Phương haalt uit met een fantastische trap. Donyushkin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - White power 0:40

68e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Harrison zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ciubotariu met een sublieme pass. Kerkelä rent richting de bal. Kerkelä haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Nemere geeft de bal voor. Donyushkin probeert naar een medespeler te passen. Ciubotariu kopt de bal weg. Trung Phương rent richting de bal. Trung Phương draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - White power 0:41

70e minuut.
Nemere bereikt de bal nog maar net als eerste. Frare met een sublieme pass. Trung Phương bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Phương draait met de bal, schiet en ... Donyushkin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - White power 0:42

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Harrison met een snelle inworp. Ciubotariu is nu in balbezit. Trung Phương bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Phương draait met de bal, schiet en ... Donyushkin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Šindler is nu in balbezit. Šindler passt de bal met de wreef. Frare met een sublieme pass. Trung Phương heeft problemen om de bal te vangen. Trung Phương haalt uit met een fantastische trap. Donyushkin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Trung Phương bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Phương probeert naar een medespeler te passen. Nemere met een sublieme pass. Kerkelä bereikt de bal nog maar net als eerste. Kerkelä draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Donyushkin met een harde bal richting middenveld. Guligauskas kopt de bal weg. Nemere rent richting de bal. Kerkelä rent richting de bal. Kerkelä draait met de bal, schiet en ... Donyushkin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Nemere rent richting de bal. Nemere draait met de bal, schiet en ... Donyushkin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Klungelig pakt Nemere de bal. Kerkelä is nu in balbezit. Kerkelä speelt de bal door. Trung Phương is nu in balbezit. Trung Phương schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - White power 0:43

77e minuut.
Kerkelä bereikt de bal nog maar net als eerste. Kerkelä passt de bal zonder na te denken. Frare bereikt de bal nog maar net als eerste. Frare draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Donyushkin trapt de bal weg van het doel. Šindler kopt de bal weg. Trung Phương probeert naar een medespeler te passen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kerkelä is nu in balbezit. Kerkelä draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - White power 0:44

79e minuut.
Donyushkin speelt de bal door. Klungelig pakt Amicarelli de bal. Frare speelt de bal door. Trung Phương is nu in balbezit. Trung Phương schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - White power 0:45

80e minuut.
Frare met een sublieme pass. Nemere is nu in balbezit. Nemere passt de bal in één keer door. Trung Phương is nu in balbezit. Trung Phương draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - White power 0:46

82e minuut.
Šindler kopt de bal weg. Nemere is nu in balbezit. Kerkelä probeert naar een medespeler te passen. Trung Phương rent richting de bal. Trung Phương haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - White power 0:47

83e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Harrison neemt de hoekschop. Trung Phương rent richting de bal. Trung Phương schiet op doel. Donyushkin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - White power 0:48

84e minuut.
Harrison met een snelle inworp. Trung Phương is nu in balbezit. Trung Phương geeft een lange en hoge pass. Kerkelä bereikt de bal nog maar net als eerste. Kerkelä draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - White power 0:49

85e minuut.
Trung Phương verovert de bal door een tackle van achteren. Trung Phương probeert naar een medespeler te passen. Kerkelä rent richting de bal. Kerkelä schiet op doel. Donyushkin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Donyushkin met een harde bal richting middenveld. Ciubotariu speelt de bal door. Trung Phương is nu in balbezit. Trung Phương schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - White power 0:50

87e minuut.
Nemere met een snelle inworp. Frare kan de bal niet met de borst controleren. Frare probeert naar een medespeler te passen. Kerkelä heeft problemen om de bal te vangen. Kerkelä haalt uit met een fantastische trap. Donyushkin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kerkelä geeft een hoge lob. Trung Phương krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - White power 0:51

89e minuut.
Kerkelä rent richting de bal. Frare speelt de bal door. Daar is Trung Phương, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trung Phương draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - White power 0:52

90e minuut.
Frare speelt de bal door. Trung Phương rent richting de bal. Trung Phương speelt de bal door. Kerkelä is nu in balbezit. Kerkelä draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - White power 0:53

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Japanese Futbol 98%, White power 2%.
Japanese Futbol - White power 0:53