Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Piast Wrocław Czarne Diabły
Higher TOP1 Tactiek 5-2-1-2
53% Balbezit 47%
59% Spel op eigen helft 41%
6 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
6 Buitenspel 1
66.3 gemiddelde waardering 67.5
formidable Schieten formidable
excellent Passen outstanding
formidable Verdedigen incredible


1e minuut.
Tompson kopt de bal weg. Domingues bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Momirović. Momirović krijgt een gele kaart.

3e minuut.
Vošický passt de bal met de wreef. Momirović rent richting de bal. Momirović passt de bal zonder na te denken. Lacasa is nu in balbezit. Lacasa haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Bayburt is nu in balbezit. Bayburt geeft een lange en hoge pass. Aguilera is nu in balbezit. Aguilera haalt uit met een fantastische trap. Lokman werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Piast Wrocław - Czarne Diabły 1:0

17e minuut.
Drozd bereikt de bal nog maar net als eerste. Vošický is nu in balbezit. Drozd tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Drozd krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Chao probeert naar een medespeler te passen. Lacasa kopt de bal weg. Tylas met een sublieme pass. Tompson bereikt de bal nog maar net als eerste. Tompson haalt uit met een fantastische trap. Chao kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Drozd speelt de bal door. Tompson rent richting de bal. Dembski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Tompson raakt geblesseerd tijdens het duel. Tompson zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Chao bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Piast Wrocław - Czarne Diabły 1:1

40e minuut.
Przecherka passt de bal in één keer door. Tylas is nu in balbezit. Tylas speelt de bal door. Daar is Tompson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tompson schiet op doel. Chao bokst de bal weg.

43e minuut.
Aguilera bereikt de bal nog maar net als eerste. Szynalewski rent richting de bal. Aguilera onderschept slim de pass. Aguilera haalt uit met een fantastische trap. Lokman probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Piast Wrocław - Czarne Diabły 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Piast Wrocław 58%, Czarne Diabły 42%.
Piast Wrocław - Czarne Diabły 2:1

51e minuut.
Ottley geeft een lange en hoge pass. Lacasa rent richting de bal. Met opzet legt Przecherka zijn tegenspeler op de grond. Przecherka is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

53e minuut.
Vélez met een snelle inworp. Drozd probeert naar een medespeler te passen. Vélez is nu in balbezit. Vélez geeft een lange en hoge pass. Tompson krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Vélez rent richting de bal. Vélez passt de bal in één keer door. Dembski rent richting de bal. Domingues onderschept slim de pass. Domingues draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Powałka kan de bal niet met de borst controleren. Fontora bereikt de bal nog maar net als eerste. Powałka onderschept slim de pass. Powałka geeft een lange en hoge pass. Lacasa krijgt zijn hoofd ertegen. Lokman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Soria maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Drozd kopt de bal weg. Daar is Bayburt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Domingues bereikt de bal nog maar net als eerste. Domingues schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Vošický passt de bal zonder na te denken. Lacasa rent richting de bal. Soria legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Lacasa is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lacasa legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal vliegt tegen de lat.

66e minuut.
Tompson probeert naar een medespeler te passen. Drozd rent richting de bal. Bayburt tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Drozd wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Drozd met een snel genomen vrije trap. Domingues springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Vélez verovert de bal door een tackle van achteren. Vélez speelt de bal door. Domingues is nu in balbezit. Domingues haalt uit met een fantastische trap. Chao probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Piast Wrocław - Czarne Diabły 2:2

88e minuut.
Vélez rent richting de bal. Vélez passt de bal zonder na te denken. Tompson is nu in balbezit. Domingues bereikt de bal nog maar net als eerste. Domingues draait met de bal, schiet en ... Chao verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Piast Wrocław 59%, Czarne Diabły 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Piast Wrocław - Czarne Diabły 2:2