Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pingwiny Łódź Edson Team
pingwin433 Tactiek Ronaldyno
48% Balbezit 52%
62% Spel op eigen helft 38%
7 Doelpogingen 22
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
68.5 gemiddelde waardering 64.7
excellent Schieten outstanding
formidable Passen outstanding
outstanding Verdedigen outstanding


5e minuut.
Zakiroğlu is nu in balbezit. Zakiroğlu met een sublieme pass. Diniz bereikt de bal nog maar net als eerste. Diniz geeft de bal voor. Vivaldo springt en kopt de bal. Piwowar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Klungelig pakt Zakiroğlu de bal. Zakiroğlu met een sublieme pass. Daar is Diniz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Diniz geeft de bal voor. To Kwan springt en kopt de bal. Piwowar bokst de bal weg.

18e minuut.
Trąbek probeert naar een medespeler te passen. Jasteržemskis rent richting de bal. Pośpiech rent richting de bal. Pośpiech geeft de bal voor. Trąbek springt en kopt de bal. Schütze bokst de bal weg.

20e minuut.
Jasteržemskis passt de bal met de wreef. Diniz rent richting de bal. Diniz passt de bal in één keer door. Zakiroğlu geeft een hoge lob. Vivaldo springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Diniz passt de bal zonder na te denken. Jasinowski verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Diniz neemt de hoekschop. Borjas springt en kopt de bal. Piwowar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Fedoruk de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Trąbek met een sublieme pass. Pośpiech rent richting de bal. Met opzet legt Jasteržemskis zijn tegenspeler op de grond. Jasteržemskis krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Diniz geeft de bal voor. Vivaldo is nu in balbezit. Groszek legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Groszek krijgt een gele kaart. Vivaldo raakt geblesseerd tijdens het duel. Diniz zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Piwowar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pingwiny Łódź - Edson Team 0:1

40e minuut.
Vivaldo is nu in balbezit. To Kwan bereikt de bal nog maar net als eerste. Groszek onderschept slim de pass. Vivaldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vivaldo haalt uit met een fantastische trap. Piwowar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pingwiny Łódź 64%, Edson Team 36%.
Pingwiny Łódź - Edson Team 0:1

47e minuut.
Tejeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Tejeda speelt de bal door. Diniz is nu in balbezit. Diniz geeft een hoge lob. Borjas krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Zakiroğlu met een sublieme pass. Diniz rent richting de bal. Diniz geeft een lange en hoge pass. Daar is Fedoruk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Borjas bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Pingwiny Łódź - Edson Team 0:2

53e minuut.
Groszek passt de bal zonder na te denken. Trąbek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pośpiech bereikt de bal nog maar net als eerste. Pośpiech geeft een lange en hoge pass. Trąbek maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

57e minuut.
Diniz is nu in balbezit. Diniz passt de bal in één keer door. Vivaldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Borjas rent richting de bal. Borjas schiet op doel. De bal raakt de paal.

59e minuut.
Klungelig pakt Diniz de bal. Inworp. Zakiroğlu met de inworp. Diniz geeft een hoge lob. Borjas springt en kopt de bal. Piwowar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Thomet komt het veld opgelopen. Capek komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Pośpiech is nu in balbezit. Pośpiech passt de bal met de wreef. Trąbek bereikt de bal nog maar net als eerste. Trąbek schiet op doel. Schütze maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pingwiny Łódź - Edson Team 1:2

65e minuut.
Klungelig pakt Diniz de bal. Diniz passt de bal met de wreef. Borjas bereikt de bal nog maar net als eerste. Borjas draait met de bal, schiet en ... Piwowar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pingwiny Łódź - Edson Team 1:3

66e minuut.
Balam passt de bal zonder na te denken. Targoś bereikt de bal nog maar net als eerste. Targoś passt de bal in één keer door. Bogaerts rent richting de bal. Bogaerts schiet op doel. Schütze verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jałbrzyk komt het veld opgelopen. Miauczyński komt het veld opgelopen. Jałbrzyk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Diniz geeft de bal voor. Borjas springt en kopt de bal. Piwowar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pingwiny Łódź - Edson Team 1:4

77e minuut.
Funda onderschept slim de pass. Funda met een sublieme pass. Diniz rent richting de bal. Diniz geeft de bal voor. To Kwan krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pingwiny Łódź - Edson Team 1:5

80e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Diniz neemt de hoekschop. Balam kan de bal niet met de borst controleren. Vivaldo rent richting de bal. Vivaldo schiet op doel. Piwowar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Diniz is nu in balbezit. Diniz geeft een lange en hoge pass. Vivaldo met een sublieme pass. Borjas is nu in balbezit. Borjas haalt uit met een fantastische trap. Piwowar bokst de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Diniz neemt de hoekschop. Borjas maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pingwiny Łódź - Edson Team 1:6

88e minuut.
Pośpiech met een sublieme pass. Daar is Naliwajko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Naliwajko met een sublieme pass. Bogaerts is nu in balbezit. Bogaerts draait met de bal, schiet en ... Schütze bokst de bal weg. Trąbek rent richting de bal. Trąbek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pingwiny Łódź - Edson Team 2:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pingwiny Łódź 60%, Edson Team 40%.
Pingwiny Łódź - Edson Team 2:6