Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AS Rabusie Barcelonka Grodzisk Wlkp.
nowość4 Tactiek Adziu 19,11,2018
49% Balbezit 51%
46% Spel op eigen helft 54%
10 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 4
64.6 gemiddelde waardering 67.1
formidable Schieten formidable
excellent Passen excellent
formidable Verdedigen formidable


4e minuut.
Telín onderschept slim de pass. Uzdrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Uzdrowski probeert naar een medespeler te passen. Sol bereikt de bal nog maar net als eerste. Sol haalt uit met een fantastische trap. Coto bokst de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Uzdrowski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Hermoso maakt een snoekduik en kopt de bal. Coto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sol is nu in balbezit. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Tylikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tylikowski passt de bal zonder na te denken. Szpakowski rent richting de bal. Szpakowski geeft een hoge lob. Cămătaru springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Stoian rent richting de bal. Stoian geeft een lange en hoge pass. Ciauşoiu heeft problemen om de bal te vangen. Hermoso rent richting de bal. Hermoso schiet op doel. Coto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Haas bereikt de bal nog maar net als eerste. Haas passt de bal zonder na te denken. Hermoso rent richting de bal. Hermoso schiet op doel. Coto werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Rabusie - Barcelonka Grodzisk Wlkp. 1:0

42e minuut.
Wachnik passt de bal in één keer door. Stoian is nu in balbezit. Stoian passt de bal zonder na te denken. Sol rent richting de bal. Sol draait met de bal, schiet en ... Coto bokst de bal weg. Hermoso rent richting de bal. Hermoso haalt uit met een fantastische trap. Coto maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Rabusie - Barcelonka Grodzisk Wlkp. 2:0

44e minuut.
Mara onderschept slim de pass. Mara geeft een hoge lob. Wachnik is nu in balbezit. Szpakowski onderschept slim de pass. Szpakowski haalt uit met een fantastische trap. Bazán verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kula rent richting de bal. Kula draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AS Rabusie - Barcelonka Grodzisk Wlkp. 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS Rabusie 46%, Barcelonka Grodzisk Wlkp. 54%.
AS Rabusie - Barcelonka Grodzisk Wlkp. 2:1

49e minuut.
Zorić raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Keshishyan komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Stoian is nu in balbezit. Stoian passt de bal met de wreef. Boyarchuk verovert de bal door een tackle van achteren. Hermoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Hermoso draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pabiański komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Tylikowski passt de bal met de wreef. Mara probeert naar een medespeler te passen. Keshishyan rent richting de bal. Pabiański verovert de bal door een tackle van achteren. Kula rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AS Rabusie - Barcelonka Grodzisk Wlkp. 2:2

69e minuut.
Inworp. Rumcajs komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Kula passt de bal zonder na te denken. Szpakowski rent richting de bal. Szpakowski passt de bal met de wreef. Pabiański is nu in balbezit. Pabiański draait met de bal, schiet en ... Bazán verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Salazar komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Klungelig pakt Kulawiak de bal. Telín is nu in balbezit. Kula verovert de bal door een tackle van achteren. Kula haalt uit met een fantastische trap. Bazán probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Rabusie - Barcelonka Grodzisk Wlkp. 2:3

81e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Sol stond buitenspel. Zollinger komt het veld opgelopen. Burgos komt het veld opgelopen. Zerpa komt het veld opgelopen. Liniowiecki komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS Rabusie 46%, Barcelonka Grodzisk Wlkp. 54%.
AS Rabusie - Barcelonka Grodzisk Wlkp. 2:3