Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pingwiny Łódź The Titans 2012
pingwin433 Tactiek 32-2-3 1awide
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
17 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
68.8 gemiddelde waardering 66
excellent Schieten excellent
outstanding Passen excellent
formidable Verdedigen incredible


11e minuut.
Pośpiech rent richting de bal. Pośpiech probeert naar een medespeler te passen. Trąbek bereikt de bal nog maar net als eerste. Trąbek haalt uit met een fantastische trap. Arkın maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pingwiny Łódź - The Titans 2012 1:0

14e minuut.
Naliwajko kopt de bal weg. Pośpiech bereikt de bal nog maar net als eerste. Pośpiech met een sublieme pass. Trąbek rent richting de bal. Trąbek schiet op doel. Arkın kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

21e minuut.
Coposu is nu in balbezit. Coposu passt de bal zonder na te denken. Dędek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dędek draait met de bal, schiet en ... Piwowar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Pingwiny Łódź - The Titans 2012 1:1

30e minuut.
Groszek probeert naar een medespeler te passen. Trąbek bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Agazzi. Trąbek is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Naliwajko komt bij de bal en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Pingwiny Łódź - The Titans 2012 2:1

37e minuut.
Bogaerts bereikt de bal nog maar net als eerste. Trąbek is nu in balbezit. Tarlósi onderschept slim de pass. Bogaerts bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogaerts haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Targoś probeert naar een medespeler te passen. Bogaerts bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Viertal ... Strafschop! Viertal krijgt een gele kaart. Bogaerts is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Filipczak neemt zijn aanloop. Arkın verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Dixon geeft een hoge lob. Dędek is nu in balbezit. Balam legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Dędek raakt geblesseerd tijdens het duel. Ochman neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Pingwiny Łódź - The Titans 2012 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pingwiny Łódź 46%, The Titans 2012 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pingwiny Łódź - The Titans 2012 2:2

46e minuut.
Targoś passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Naliwajko de bal. Naliwajko met een sublieme pass. Bogaerts is nu in balbezit. Bogaerts draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Trąbek bereikt de bal nog maar net als eerste. Naliwajko is nu in balbezit. Naliwajko passt de bal zonder na te denken. Bogaerts is nu in balbezit. Bogaerts draait met de bal, schiet en ... Arkın kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

56e minuut.
Naliwajko geeft de bal voor. Agazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Trąbek verovert de bal door een tackle van achteren. Trąbek draait met de bal, schiet en ... Arkın probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

59e minuut.
Jasinowski probeert naar een medespeler te passen. Pośpiech rent richting de bal. Pośpiech passt de bal in één keer door. Naliwajko bereikt de bal nog maar net als eerste. Naliwajko geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Feio probeert naar een medespeler te passen. Ochman rent richting de bal. Jasinowski begaat een overtreding. Ochman is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Feio komt bij de bal en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

75e minuut.
Coposu met een sublieme pass. Feio bereikt de bal nog maar net als eerste. Feio met een sublieme pass. Ochman rent richting de bal. Ochman haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Pośpiech rent richting de bal. Klungelig pakt Pośpiech de bal. Pośpiech geeft een hoge lob. Bogaerts maakt een snoekduik en kopt de bal. Arkın werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pingwiny Łódź - The Titans 2012 3:2

78e minuut.
Groszek kopt de bal weg. Daar is Filipczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Filipczak speelt de bal door. Bogaerts rent richting de bal. Bogaerts haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Toàn bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Targoś met de inworp. Naliwajko geeft een hoge lob. Trąbek krijgt zijn hoofd ertegen. Arkın probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Feio speelt de bal door. Szabo bereikt de bal nog maar net als eerste. Szabo passt de bal zonder na te denken. Dędek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dędek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Feio passt de bal met de wreef. Ochman rent richting de bal. Dędek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dędek geeft een hoge lob. Szabo krijgt zijn hoofd ertegen. Piwowar bokst de bal weg.

87e minuut.
Balam geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Coposu met de inworp. Feio geeft een lange en hoge pass. Szabo maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

89e minuut.
Bogaerts kopt de bal weg. Naliwajko probeert naar een medespeler te passen. Pośpiech bereikt de bal nog maar net als eerste. Pośpiech geeft een lange en hoge pass. Trąbek springt en kopt de bal. Arkın kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Tarlósi geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Naliwajko zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pośpiech geeft de bal voor. Trąbek springt en kopt de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pingwiny Łódź 44%, The Titans 2012 56%.
Pingwiny Łódź - The Titans 2012 3:2