Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Naturals KS Iwonka
532G mirror pol Tactiek BOKI
53% Balbezit 47%
48% Spel op eigen helft 52%
12 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
73.2 gemiddelde waardering 64.7
excellent Schieten excellent
outstanding Passen excellent
incredible Verdedigen outstanding


7e minuut.
Jefferson geeft de bal voor. Turone bereikt de bal nog maar net als eerste. Turone passt de bal in één keer door. Douridas bereikt de bal nog maar net als eerste. Douridas schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Apaza de bal. Douridas bereikt de bal nog maar net als eerste. Douridas haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Otava geeft de bal voor. Lemonnier geeft een hoge lob. Douridas kopt de bal weg. Turone geeft een hoge lob. Douridas krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Goiano rent richting de bal. Chartier probeert naar een medespeler te passen. Księżyc rent richting de bal. Księżyc schiet op doel. Hodorov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Naturals - KS Iwonka 0:1

13e minuut.
Glon onderschept slim de pass. Glon passt de bal zonder na te denken. Bədirxanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bədirxanov geeft een lange en hoge pass. Douridas maakt een snoekduik en kopt de bal. Valencia bokst de bal weg.

16e minuut.
Băşulescu speelt de bal door. Chartier bereikt de bal nog maar net als eerste. Chartier passt de bal zonder na te denken. Księżyc bereikt de bal nog maar net als eerste. Księżyc haalt uit met een fantastische trap. Hodorov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Băşulescu is nu in balbezit. Glon verovert de bal door een tackle van achteren. Glon geeft een hoge lob. Douridas rent richting de bal. Douridas schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
The Naturals - KS Iwonka 1:1

29e minuut.
Băşulescu verovert de bal door een tackle van achteren. Băşulescu met een sublieme pass. Otava probeert naar een medespeler te passen. Bədirxanov is nu in balbezit. Bədirxanov draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Pelak met een harde bal richting middenveld. Glon bereikt de bal nog maar net als eerste. Glon geeft de bal voor. Douridas krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Turone raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kola komt het veld opgelopen.

40e minuut.
Glon kopt de bal weg. Kola bereikt de bal nog maar net als eerste. Kola passt de bal in één keer door. Douridas rent richting de bal. Douridas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Naturals - KS Iwonka 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Naturals 42%, KS Iwonka 58%.
The Naturals - KS Iwonka 2:1

46e minuut.
Koliński geeft een lange en hoge pass. Bədirxanov rent richting de bal. Bədirxanov geeft de bal voor. Kola kopt de bal weg. Glon geeft een lange en hoge pass. Valencia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Hodorov rent richting de bal. Hodorov geeft een lange en hoge pass. Douridas bereikt de bal nog maar net als eerste. Douridas haalt uit met een fantastische trap. Valencia probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
The Naturals - KS Iwonka 3:1

68e minuut.
Băşulescu passt de bal zonder na te denken. Chartier is nu in balbezit. Chartier geeft een hoge lob. Księżyc is nu in balbezit. Księżyc haalt uit met een fantastische trap. Hodorov bokst de bal weg.

69e minuut.
Otava met de inworp. Băşulescu met een sublieme pass. Chartier speelt de bal door. Goiano bereikt de bal nog maar net als eerste. Goiano draait met de bal, schiet en ... Hodorov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Na een snelle pass probeert Băşulescu de bal onder controle te krijgen. Glon geeft een lange en hoge pass. Kola bereikt de bal nog maar net als eerste. Kola geeft een lange en hoge pass. Douridas krijgt zijn hoofd ertegen. Valencia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Apaza is nu in balbezit. Apaza passt de bal in één keer door. Douridas rent richting de bal. Douridas schiet op doel. Valencia werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Naturals - KS Iwonka 4:1

81e minuut.
Bədirxanov geeft een lange en hoge pass. Douridas bereikt de bal nog maar net als eerste. Glon bereikt de bal nog maar net als eerste. Glon draait met de bal, schiet en ... Valencia probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
The Naturals - KS Iwonka 5:1

86e minuut.
Chartier rent richting de bal. Chartier passt de bal zonder na te denken. Korbély rent richting de bal. Korbély haalt uit met een fantastische trap. Hodorov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
The Naturals - KS Iwonka 5:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Naturals 54%, KS Iwonka 46%.
The Naturals - KS Iwonka 5:2