Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pride Troopers Ⓛ MKS Piaseczno Ⓛ
WariiaT@ Tactiek 4-1-1-2-2-OFF
50% Balbezit 50%
37% Spel op eigen helft 63%
25 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 5
69.8 gemiddelde waardering 58.8
uitmuntend Schieten uitstekend
uitstekend Passen zeer goed
uitmuntend Verdedigen uitstekend


1e minuut.
Ostaszewski geeft een hoge lob. Heimoz heeft problemen om de bal te vangen. Heimoz passt de bal met de wreef. Soboń is nu in balbezit. Soboń draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pride Troopers - Ⓛ MKS Piaseczno Ⓛ 1:0

4e minuut.
Klungelig pakt Valenza de bal. Valenza geeft een hoge lob. Soboń rent richting de bal. Turchetto is nu in balbezit. Turchetto draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Valenza is nu in balbezit. Valenza passt de bal zonder na te denken. Turchetto met een sublieme pass. Cabrerizo is nu in balbezit. Cabrerizo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Fúsason speelt de bal door. Ürküm bereikt de bal nog maar net als eerste. Ürküm passt de bal met de wreef. van Hooijdonk rent richting de bal. van Hooijdonk draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Lean geeft een hoge lob. Ürküm rent richting de bal. Ürküm passt de bal met de wreef. Montwiłł is nu in balbezit. Montwiłł haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Pride Troopers - Ⓛ MKS Piaseczno Ⓛ 1:1

15e minuut.
Soboń rent richting de bal. Soboń geeft een hoge lob. Fúsason heeft problemen om de bal te vangen. Cabrerizo onderschept slim de pass. Cabrerizo haalt uit met een fantastische trap. Rəsulzadə kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Lean passt de bal zonder na te denken. Hulewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hulewicz passt de bal in één keer door. Montwiłł rent richting de bal. Montwiłł schiet op doel. Álvarez Echevarría bokst de bal weg.

25e minuut.
Cabrerizo is nu in balbezit. Fúsason onderschept slim de pass. Fúsason geeft een lange en hoge pass. van Hooijdonk bereikt de bal nog maar net als eerste. van Hooijdonk draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Ostaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. van Hooijdonk verovert de bal door een tackle van achteren. Sallai bereikt de bal nog maar net als eerste. van Hooijdonk onderschept slim de pass. van Hooijdonk geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. van Hooijdonk rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Daar is Turchetto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Turchetto passt de bal met de wreef. Cabrerizo rent richting de bal. Cabrerizo draait met de bal, schiet en ... Rəsulzadə werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pride Troopers - Ⓛ MKS Piaseczno Ⓛ 2:1

38e minuut.
Lean maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Kassem geeft een lange en hoge pass. Soboń kopt de bal weg. Cabrerizo rent richting de bal. Heimoz bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Pride Troopers - Ⓛ MKS Piaseczno Ⓛ 3:1

40e minuut.
Feinschmecker heeft problemen om de bal te vangen. Soboń is nu in balbezit. Feinschmecker is nu in balbezit. Heimoz verovert de bal door een tackle van achteren. Heimoz draait met de bal, schiet en ... Rəsulzadə probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Ostaszewski met een snelle inworp. Heimoz is nu in balbezit. Valenza is nu in balbezit. Heimoz geeft een lange en hoge pass. Cabrerizo maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Ostaszewski geeft een hoge lob. Fúsason rent richting de bal. Fúsason geeft de bal voor. Kassem geeft een lange en hoge pass. Heimoz maakt een snoekduik en kopt de bal. Rəsulzadə bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pride Troopers 41%, Ⓛ MKS Piaseczno Ⓛ 59%.
Pride Troopers - Ⓛ MKS Piaseczno Ⓛ 3:1

46e minuut.
Kassem neemt vlug de vrije trap. Lean bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabrerizo verovert de bal door een tackle van achteren. Cabrerizo draait met de bal, schiet en ... Rəsulzadə werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pride Troopers - Ⓛ MKS Piaseczno Ⓛ 4:1

48e minuut.
Turchetto kopt de bal weg. Soboń is nu in balbezit. Soboń passt de bal zonder na te denken. Cabrerizo rent richting de bal. Cabrerizo haalt uit met een fantastische trap. Rəsulzadə probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Cabrerizo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabrerizo haalt uit met een fantastische trap. Rəsulzadə bokst de bal weg. Paal! Heimoz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Feinschmecker ... Strafschop! Heimoz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Soboń neemt de penalty, wat een uithaal! Rəsulzadə verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

53e minuut.
Kassem passt de bal zonder na te denken. Daar is Turchetto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Turchetto speelt de bal door. Cabrerizo is nu in balbezit. Cabrerizo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Hulewicz is nu in balbezit. Ostaszewski geeft een hoge lob. Heimoz bereikt de bal nog maar net als eerste. Heimoz geeft de bal voor. Soboń krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Rəsulzadə probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Kassem speelt de bal door. Turchetto bereikt de bal nog maar net als eerste. Turchetto passt de bal zonder na te denken. Cabrerizo is nu in balbezit. Cabrerizo geeft een lange en hoge pass. Rəsulzadə kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Soboń rent richting de bal. Soboń haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pride Troopers - Ⓛ MKS Piaseczno Ⓛ 5:1

59e minuut.
Montwiłł controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Sallai maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Lean kan de bal niet met de borst controleren. Soboń rent richting de bal. Soboń schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Fúsason passt de bal zonder na te denken. Ürküm bereikt de bal nog maar net als eerste. Ürküm passt de bal met de wreef. van Hooijdonk rent richting de bal. van Hooijdonk schiet op doel. Álvarez Echevarría bokst de bal weg.

63e minuut.
Turchetto bereikt de bal nog maar net als eerste. Turchetto geeft een lange en hoge pass. Soboń is nu in balbezit. Soboń haalt uit met een fantastische trap. Rəsulzadə werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pride Troopers - Ⓛ MKS Piaseczno Ⓛ 6:1

71e minuut.
Boricov geeft de bal voor. Daar is Gilbert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Soboń is nu in balbezit. Soboń draait met de bal, schiet en ... Rəsulzadə werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pride Troopers - Ⓛ MKS Piaseczno Ⓛ 7:1

72e minuut.
von Franzen komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Hulewicz is nu in balbezit. Inworp. Hulewicz met de inworp. von Franzen bereikt de bal nog maar net als eerste. von Franzen haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Cabrerizo kopt de bal weg. Lean heeft problemen om de bal te vangen. Soboń rent richting de bal. Soboń schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pride Troopers - Ⓛ MKS Piaseczno Ⓛ 8:1

80e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ciechacki komt het veld opgelopen. Robertson komt het veld opgelopen. Alcalde komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Fúsason verovert de bal door een tackle van achteren. Turchetto onderschept slim de pass. Turchetto passt de bal zonder na te denken. Soboń is nu in balbezit. Soboń schiet op doel. Rəsulzadə bokst de bal weg.

83e minuut.
Kassem met een snelle inworp. Fúsason rent richting de bal. Fúsason geeft de bal voor. van Hooijdonk rent richting de bal. van Hooijdonk haalt uit met een fantastische trap. Álvarez Echevarría kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Fúsason is nu in balbezit. Fúsason geeft de bal voor. von Franzen probeert de bal aan de voet te houden. Rewaj geeft een lange en hoge pass. Heimoz met een sublieme pass.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ročen komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pride Troopers 33%, Ⓛ MKS Piaseczno Ⓛ 67%.
Pride Troopers - Ⓛ MKS Piaseczno Ⓛ 8:1