Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
(L) GKS
3-4-3 Tactiek SSS OFF
41% Balbezit 59%
74% Spel op eigen helft 26%
2 Doelpogingen 32
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
30.2 gemiddelde waardering 54.6
zwak Schieten formidabel
zwak Passen zeer goed
zwak Verdedigen redelijk


5e minuut.
Sima onderschept slim de pass. Sima probeert naar een medespeler te passen. Dotsch is nu in balbezit. Dotsch draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
(L) - GKS 0:1

6e minuut.
Jakobs bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakobs passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Dotsch de bal. Dotsch schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
(L) - GKS 0:2

8e minuut.
Trynkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Trynkiewicz geeft een hoge lob. Morejón bereikt de bal nog maar net als eerste. Morejón haalt uit met een fantastische trap. Ordubadlı probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
(L) - GKS 0:3

9e minuut.
Trynkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Sima de bal. Sima probeert naar een medespeler te passen. Daar is Dotsch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dotsch haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Sima is nu in balbezit. Sima geeft de bal voor. Morejón is nu in balbezit. Morejón haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
(L) - GKS 0:4

13e minuut.
Furtek verovert de bal door een tackle van achteren. Furtek geeft een hoge lob. Morejón bereikt de bal nog maar net als eerste. Morejón haalt uit met een fantastische trap. Ordubadlı werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
(L) - GKS 0:5

14e minuut.
Herbasch probeert naar een medespeler te passen. Jakobs rent richting de bal. Morejón onderschept slim de pass. Morejón haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
Trynkiewicz geeft een lange en hoge pass. Morejón kopt de bal weg. Dotsch rent richting de bal. Dotsch haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Morejón is nu in balbezit. Morejón haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
(L) - GKS 0:6

27e minuut.
Inworp. Trynkiewicz met de inworp. Sima probeert naar een medespeler te passen. Dotsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Dotsch draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Cairos geeft een hoge lob. Trynkiewicz probeert de bal aan de voet te houden. Trynkiewicz geeft een lange en hoge pass. Dotsch rent richting de bal. Dotsch schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Trynkiewicz is nu in balbezit. Trynkiewicz geeft een lange en hoge pass. Dotsch is nu in balbezit. Dotsch draait met de bal, schiet en ... Ordubadlı probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
(L) - GKS 0:7

36e minuut.
Pereira zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Furtek rent richting de bal. Pavon onderschept slim de pass. Pavon schiet op doel. Echevérry maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal! Pavon is nu in balbezit. Furtek legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pavon is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Herbasch kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Trynkiewicz rent richting de bal. Trynkiewicz passt de bal zonder na te denken. Dotsch rent richting de bal. Dotsch draait met de bal, schiet en ... Ordubadlı maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
(L) - GKS 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: (L) 74%, GKS 26%.
(L) - GKS 0:8

46e minuut.
Cairos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sima is nu in balbezit. Sima passt de bal in één keer door. Morejón bereikt de bal nog maar net als eerste. Morejón schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

48e minuut.
Biro-Biro met een sublieme pass. Pavon rent richting de bal. Furtek verovert de bal door een tackle van achteren. Furtek geeft een lange en hoge pass. Morejón rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
(L) - GKS 0:9

51e minuut.
Klungelig pakt Sima de bal. Sima geeft een lange en hoge pass. Morejón is nu in balbezit. Morejón haalt uit met een fantastische trap. Ordubadlı maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
(L) - GKS 0:10

56e minuut.
Vosyka bereikt de bal nog maar net als eerste. Cairos onderschept slim de pass. Cairos geeft de bal voor. Morejón bereikt de bal nog maar net als eerste. Morejón draait met de bal, schiet en ... Ordubadlı bokst de bal weg.

61e minuut.
Morejón rent richting de bal. Morejón passt de bal zonder na te denken. Dotsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Dotsch haalt uit met een fantastische trap. Ordubadlı maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
(L) - GKS 0:11

63e minuut.
Klungelig pakt Trynkiewicz de bal. Biro-Biro tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Trynkiewicz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Trynkiewicz zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Morejón is nu in balbezit. Morejón schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Dotsch is nu in balbezit. Morejón rent richting de bal. Morejón schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
(L) - GKS 0:12

64e minuut.
Trynkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Trynkiewicz geeft een lange en hoge pass. Morejón bereikt de bal nog maar net als eerste. Dotsch rent richting de bal. Dotsch draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
(L) - GKS 0:13

72e minuut.
Trynkiewicz is nu in balbezit. Trynkiewicz geeft de bal voor. Pedalada kopt de bal weg. Morejón rent richting de bal. Morejón draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Sima speelt de bal door. Morejón rent richting de bal. Morejón geeft een hoge lob. Dotsch rent richting de bal. Dotsch draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Cairos onderschept slim de pass. Klungelig pakt Cairos de bal. Cairos passt de bal in één keer door. Morejón is nu in balbezit. Morejón geeft de bal voor. Ordubadlı bokst de bal weg. Dotsch rent richting de bal. Paal!

83e minuut.
Ordubadlı probeert naar een medespeler te passen. Herbasch kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Pereira de bal onder controle te krijgen. Trynkiewicz rent richting de bal. Trynkiewicz geeft een hoge lob. Ordubadlı probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Trynkiewicz rent richting de bal. Trynkiewicz geeft de bal voor. Dotsch rent richting de bal. Dotsch schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
(L) - GKS 0:14

89e minuut.
Vosyka bereikt de bal nog maar net als eerste. Morejón onderschept slim de pass. Morejón passt de bal zonder na te denken. Dotsch is nu in balbezit. Dotsch draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
(L) - GKS 0:15

90e minuut.
Herbasch probeert naar een medespeler te passen. Jakobs heeft problemen om de bal te vangen. Morejón bereikt de bal nog maar net als eerste. Morejón haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Potiguara de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: (L) 74%, GKS 26%.
(L) - GKS 0:15