Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-02 19:29
  • Competitiewedstrijd: Liga III.06
  • Stadion: Plac Centralny
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 42881
Centrum Nowa-Huta wygra_sedzia
lol 5def Tactiek 442m_4m2
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 10
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
70.3 gemiddelde waardering 73.3
formidabel Schieten uitmuntend
formidabel Passen uitmuntend
uitmuntend Verdedigen uitmuntend


2e minuut.
Małolepszy probeert naar een medespeler te passen. Płachecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Płachecki passt de bal in één keer door. Małolepszy bereikt de bal nog maar net als eerste. Małolepszy haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Minnerup is nu in balbezit. Minnerup passt de bal met de wreef. Płachecki speelt de bal door. Małolepszy rent richting de bal. Małolepszy haalt uit met een fantastische trap. bin Husin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bogoescu verovert de bal door een tackle van achteren. Paal!

23e minuut.
Chodkiewicz met een sublieme pass. Armijos geeft de bal voor. Małolepszy kopt de bal weg. Nousiainen rent richting de bal. Nousiainen haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Dier passt de bal in één keer door. Martínez Bartolomé bereikt de bal nog maar net als eerste. Martínez Bartolomé geeft een hoge lob. Papalyan maakt een snoekduik en kopt de bal. Balmaceda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Centrum Nowa-Huta - wygra_sedzia 1:0

28e minuut.
Dier rent richting de bal. Dier passt de bal in één keer door. Martínez Bartolomé is nu in balbezit. Martínez Bartolomé geeft een lange en hoge pass. Papalyan maakt een snoekduik en kopt de bal. Balmaceda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Nousiainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Magnier ... Strafschop! Nousiainen raakt geblesseerd tijdens het duel. Nousiainen zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Centrum Nowa-Huta - wygra_sedzia 1:1

38e minuut.
Ling met een sublieme pass. Małolepszy is nu in balbezit. Minnerup rent richting de bal. Małolepszy bereikt de bal nog maar net als eerste. Małolepszy draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Centrum Nowa-Huta 49%, wygra_sedzia 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Centrum Nowa-Huta - wygra_sedzia 1:1

51e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat bin Husin niet meer kan verder spelen. Kopistecki komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Ertemir met een sublieme pass. Martínez Bartolomé is nu in balbezit. Martínez Bartolomé passt de bal in één keer door. Matošić bereikt de bal nog maar net als eerste. Matošić haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Minnerup probeert naar een medespeler te passen. Płachecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Płachecki met een sublieme pass. Małolepszy bereikt de bal nog maar net als eerste. Małolepszy draait met de bal, schiet en ... Kopistecki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Małolepszy kopt de bal weg. Płachecki is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van de Melo. de Melo krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Małolepszy probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ling geeft een lange en hoge pass. Małolepszy rent richting de bal. Małolepszy schiet op doel. Kopistecki maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Centrum Nowa-Huta - wygra_sedzia 1:2

85e minuut.
Palmutti rent richting de bal. Palmutti passt de bal met de wreef. Martínez Bartolomé bereikt de bal nog maar net als eerste. Martínez Bartolomé geeft een lange en hoge pass. Matošić springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Dier is nu in balbezit. Minnerup onderschept slim de pass. Minnerup met een sublieme pass. Małolepszy bereikt de bal nog maar net als eerste. Małolepszy draait met de bal, schiet en ... Kopistecki bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Centrum Nowa-Huta 55%, wygra_sedzia 45%.
Centrum Nowa-Huta - wygra_sedzia 1:2