Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-26 19:28
  • Competitiewedstrijd: Liga III.07
  • Stadion: Arena Cyrkowa
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 35543
Latający Cyrk Nieznajomego QTS Zeszło
new_IIaL_m Tactiek 541
43% Balbezit 57%
55% Spel op eigen helft 45%
10 Doelpogingen 14
5 Overtredingen 2
3 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
67.9 gemiddelde waardering 72.5
formidable Schieten outstanding
formidable Passen formidable
outstanding Verdedigen incredible


1e minuut.
Kömig is nu in balbezit. Kömig passt de bal zonder na te denken. Ciubotariu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Satılmaz geeft een hoge lob. Koza springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Mascoli probeert naar een medespeler te passen. Ciemnota rent richting de bal. Met opzet legt Saponaro zijn tegenspeler op de grond. Saponaro krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Torjman bereikt de bal nog maar net als eerste. Bossche verovert de bal door een tackle van achteren. Satılmaz met een sublieme pass. Ciubotariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciubotariu schiet op doel. Radenović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Saponaro geeft de bal voor. Lopes is nu in balbezit. Lopes speelt de bal door. Koza bereikt de bal nog maar net als eerste. Koza schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Mascoli passt de bal zonder na te denken. Oncică rent richting de bal. Torjman rent richting de bal. Torjman draait met de bal, schiet en ... Gaudenzi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Latający Cyrk Nieznajomego - QTS Zeszło 0:1

26e minuut.
Kraav probeert naar een medespeler te passen. Ciemnota is nu in balbezit. Met opzet legt Saponaro zijn tegenspeler op de grond. Saponaro krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

27e minuut.
Ciemnota is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Oncică zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ciemnota rent richting de bal. Ciemnota geeft een hoge lob. Torjman is nu in balbezit. Torjman haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

28e minuut.
Bossche passt de bal met de wreef. Lopes bereikt de bal nog maar net als eerste. Lopes passt de bal zonder na te denken. Ciubotariu is nu in balbezit. Ciubotariu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Radenović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Een oude blessure zorgt ervoor dat Radenović niet meer kan verder spelen. Ploaie komt het veld opgelopen.

32e minuut.
Osetek kopt de bal weg. Satılmaz met een sublieme pass. Lopes rent richting de bal. Lopes geeft een hoge lob. Koza maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Ciemnota is nu in balbezit. Ciemnota geeft een hoge lob. Torjman rent richting de bal. Torjman haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Bossche de bal onder controle te krijgen. Gaudenzi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Ciemnota geeft een hoge lob. Torjman is nu in balbezit. Bossche legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bossche krijgt een gele kaart. Torjman raakt geblesseerd tijdens het duel. Torjman zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Latający Cyrk Nieznajomego - QTS Zeszło 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Latający Cyrk Nieznajomego 47%, QTS Zeszło 53%.
Latający Cyrk Nieznajomego - QTS Zeszło 0:2

46e minuut.
Camareiro komt het veld opgelopen. Pałysz komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Bossche bereikt de bal nog maar net als eerste. Bossche geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kraav zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mascoli geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Camareiro maakt een snoekduik en kopt de bal. Gaudenzi bokst de bal weg.

60e minuut.
Satılmaz probeert naar een medespeler te passen. Kömig onderschept slim de pass. Lopes bereikt de bal nog maar net als eerste. Lopes geeft de bal voor. Koza krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal. Ploaie bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Latający Cyrk Nieznajomego - QTS Zeszło 1:2

63e minuut.
Pałysz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pałysz passt de bal zonder na te denken. Ciemnota is nu in balbezit. Ciemnota draait met de bal, schiet en ... Gaudenzi maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Latający Cyrk Nieznajomego - QTS Zeszło 1:3

64e minuut.
Lopes bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kömig. Lopes raakt geblesseerd tijdens het duel. Nartowski komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Ploaie trapt de bal weg. Pałysz kopt de bal weg. Ciemnota bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciemnota geeft een lange en hoge pass. Camareiro maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Latający Cyrk Nieznajomego - QTS Zeszło 1:4

87e minuut.
Carlomanho is nu in balbezit. Carlomanho geeft een lange en hoge pass. Mascoli kopt de bal weg. Camareiro rent richting de bal. Camareiro schiet op doel. Gaudenzi bokst de bal weg.

90e minuut.
Mascoli passt de bal zonder na te denken. Daar is Ciemnota, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciemnota passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Camareiro de bal. Camareiro schiet op doel. Gaudenzi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Latający Cyrk Nieznajomego 63%, QTS Zeszło 37%.
Latający Cyrk Nieznajomego - QTS Zeszło 1:4