Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tigers Team Fax Bieniów
cattenacio Tactiek Próba 113
57% Balbezit 43%
43% Spel op eigen helft 57%
8 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 5
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
62.9 gemiddelde waardering 58.4
uitstekend Schieten uitstekend
uitstekend Passen zeer goed
formidabel Verdedigen solide


6e minuut.
Niwiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Niwiński geeft een lange en hoge pass. Zurru is nu in balbezit. Czarnecki onderschept slim de pass. Czarnecki draait met de bal, schiet en ... Păcală bokst de bal weg. Szymkowiak is nu in balbezit. Szymkowiak draait met de bal, schiet en ... Păcală bokst de bal weg.

10e minuut.
Blades bereikt de bal nog maar net als eerste. Blades geeft de bal voor. Klungelig pakt Neagu de bal. Micanski rent richting de bal. Micanski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Blades is nu in balbezit. Rivero bereikt de bal nog maar net als eerste. Lagassa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rivero raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Micanski neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
Szymkowiak rent richting de bal. Sas met een sublieme pass. Blades rent richting de bal. Blades geeft een lange en hoge pass. Micanski springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tigers Team - Fax Bieniów 1:0

35e minuut.
Nohavička speelt de bal door. Rivero heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wikander. Rivero is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Micanski neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Łaszczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Łaszczewski geeft een lange en hoge pass. Wikander met een sublieme pass. Szymkowiak is nu in balbezit. Szymkowiak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Szymkowiak kopt de bal weg. Öndertürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Nhật tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hoàng Nhật krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tigers Team 44%, Fax Bieniów 56%.
Tigers Team - Fax Bieniów 1:0

61e minuut.
Lagassa onderschept slim de pass. Lagassa geeft een hoge lob. Czarnecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Czarnecki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Tigers Team - Fax Bieniów 1:1

62e minuut.
Szieben komt het veld opgelopen. Đipalo komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Zurru geeft de bal voor. Yayu kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Sas de bal onder controle te krijgen. Szymkowiak is nu in balbezit. Campos geeft een hoge lob. Păcală kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Zurru verovert de bal door een tackle van achteren. Zurru met een sublieme pass. Öndertürk rent richting de bal. Öndertürk geeft een hoge lob. Łaszczewski verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Soldini Bozzi komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Daar is Szieben, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szieben probeert naar een medespeler te passen. Blades is nu in balbezit. Daar is Blades, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Blades geeft een lange en hoge pass. Crăcilă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Micanski is nu in balbezit. Micanski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tigers Team - Fax Bieniów 2:1

76e minuut.
Öndertürk verovert de bal door een tackle van achteren. Szieben verovert de bal door een tackle van achteren. Nohavička rent richting de bal. Nohavička probeert naar een medespeler te passen. Soldini Bozzi is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Blades zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Campos bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Colombiano zijn tegenspeler op de grond. Colombiano krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Colombiano kopt de bal weg. Micanski rent richting de bal. Micanski passt de bal met de wreef. Blades is nu in balbezit. Blades geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Soldini Bozzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Micanski bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Yayu. Yayu krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Lagassa passt de bal met de wreef. Niwiński rent richting de bal. Niwiński probeert naar een medespeler te passen. Czarnecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Czarnecki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tigers Team 42%, Fax Bieniów 58%.
Tigers Team - Fax Bieniów 2:1