Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hooligans Goleniów ;D Fc Lechia Gdańsk
433 pany Tactiek Winner
52% Balbezit 48%
58% Spel op eigen helft 42%
17 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 1
7 Buitenspel 3
63.5 gemiddelde waardering 61
formidable Schieten very good
good Passen very good
outstanding Verdedigen formidable


7e minuut.
Stanković verovert de bal door een tackle van achteren. Stanković geeft de bal voor. Dəmirli is nu in balbezit. Dəmirli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hooligans Goleniów ;D - Fc Lechia Gdańsk 0:1

9e minuut.
Kozubek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozubek met een sublieme pass. Mangiaracina is nu in balbezit. Casanova verovert de bal door een tackle van achteren. Casanova schiet op doel. Gripe probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Pacholski passt de bal met de wreef. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kozubek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Casanova bereikt de bal nog maar net als eerste. Casanova draait met de bal, schiet en ... Gripe probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Casanova rent richting de bal. Fedeler legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Casanova raakt geblesseerd tijdens het duel. Wieniawa zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Hooligans Goleniów ;D - Fc Lechia Gdańsk 1:1

24e minuut.
Boeru is nu in balbezit. Boeru speelt de bal door. Pacholski rent richting de bal. Pacholski geeft een lange en hoge pass. Dəmirli springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Duvarcıoğlu is nu in balbezit. Pałasiewicz is nu in balbezit. Mangiaracina schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Mangiaracina krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Stanković is nu in balbezit. Casanova verovert de bal door een tackle van achteren. Mangiaracina maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Mangiaracina moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Mangiaracina schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

31e minuut.
Mansız passt de bal zonder na te denken. Kozubek probeert naar een medespeler te passen. Wieniawa is nu in balbezit. Wieniawa draait met de bal, schiet en ... Gripe maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal. Duvarcıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Duvarcıoğlu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

32e minuut.
Wieniawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Boeru onderschept slim de pass. Boeru speelt de bal door. Daar is Kozubek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kozubek draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Pałasiewicz passt de bal zonder na te denken. Kozubek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozubek passt de bal met de wreef. Casanova bereikt de bal nog maar net als eerste. Casanova draait met de bal, schiet en ... Gripe kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Mansız geeft de bal voor. Inworp. Damjanac zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Buzea bereikt de bal nog maar net als eerste. Buzea geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Lichner heeft problemen om de bal te vangen. Dəmirli rent richting de bal. Dəmirli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hooligans Goleniów ;D - Fc Lechia Gdańsk 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hooligans Goleniów ;D 59%, Fc Lechia Gdańsk 41%.
Hooligans Goleniów ;D - Fc Lechia Gdańsk 1:2

49e minuut.
Casanova speelt de bal door. Duvarcıoğlu is nu in balbezit. Dias tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Duvarcıoğlu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Semper wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Dias geeft de bal voor. Pacholski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacholski probeert naar een medespeler te passen. Dəmirli is nu in balbezit. Dəmirli haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Lichner geeft een hoge lob. Fedeler is nu in balbezit. Casanova verovert de bal door een tackle van achteren. Casanova draait met de bal, schiet en ... Gripe probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Pacholski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacholski geeft een hoge lob. Habilsoy heeft problemen om de bal te vangen. Habilsoy haalt uit met een fantastische trap. Nata probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Dias geeft de bal voor. Habilsoy rent richting de bal. Revut legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Habilsoy is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Habilsoy legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Hooligans Goleniów ;D - Fc Lechia Gdańsk 1:3

68e minuut.
Duvarcıoğlu passt de bal met de wreef. Fedeler is nu in balbezit. Wieniawa verovert de bal door een tackle van achteren. Wieniawa schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Boeru geeft de bal voor. Nata probeert naar een medespeler te passen. Kozubek kopt de bal weg. Casanova rent richting de bal. Casanova draait met de bal, schiet en ... Gripe verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Buzea bereikt de bal nog maar net als eerste. Pałasiewicz onderschept slim de pass. Duvarcıoğlu rent richting de bal. Duvarcıoğlu draait met de bal, schiet en ... Gripe probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

81e minuut.
Fedeler speelt de bal door. Pacholski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tokuç schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Tokuç moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Tokuç schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Pacholski raakt geblesseerd tijdens het duel. Boeru zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Pacholski geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Pacholski is nu in balbezit. Nata onderschept slim de pass. Nata geeft de bal voor. Buzea rent richting de bal. Buzea schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

86e minuut.
Kozubek is nu in balbezit. Kozubek passt de bal met de wreef. Wieniawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Wieniawa haalt uit met een fantastische trap. Gripe werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hooligans Goleniów ;D - Fc Lechia Gdańsk 2:3

90e minuut.
Kozubek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozubek passt de bal in één keer door. Wieniawa is nu in balbezit. Wieniawa draait met de bal, schiet en ... Gripe probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Hooligans Goleniów ;D - Fc Lechia Gdańsk 3:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hooligans Goleniów ;D 56%, Fc Lechia Gdańsk 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hooligans Goleniów ;D - Fc Lechia Gdańsk 3:3