Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Lechia Gdańsk NoViAkI DeBeŚcIaKi
Winner Tactiek :-P
46% Balbezit 54%
46% Spel op eigen helft 54%
11 Doelpogingen 12
5 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 3
63.2 gemiddelde waardering 64.3
zeer goed Schieten formidabel
zeer goed Passen uitstekend
formidabel Verdedigen uitstekend


6e minuut.
Kadlček met een sublieme pass. Pacholski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacholski passt de bal in één keer door. Habilsoy is nu in balbezit. Habilsoy haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Arouca da Silva verovert de bal door een tackle van achteren. Arouca da Silva speelt de bal door. Cieślewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cieślewicz geeft een hoge lob. Dolenský springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Dolenský is nu in balbezit. Dolenský geeft de bal voor. Borghetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Borghetti haalt uit met een fantastische trap. Gripe probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Lechia Gdańsk - NoViAkI DeBeŚcIaKi 0:1

27e minuut.
Cieślewicz is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Okas. Cieślewicz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Stręt zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Borghetti kopt de bal weg. Dolenský bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolenský haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

33e minuut.
Pacholski geeft de bal voor. Habilsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Pacholski neemt de hoekschop. Dəmirli maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Mangiaracina probeert naar een medespeler te passen. Arouca da Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. Arouca da Silva passt de bal in één keer door. Borghetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Borghetti schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Arouca da Silva is nu in balbezit. Arouca da Silva geeft de bal voor. Dolenský bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolenský haalt uit met een fantastische trap. Gripe probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Lechia Gdańsk - NoViAkI DeBeŚcIaKi 0:2

41e minuut.
Namysłowski passt de bal zonder na te denken. Fedeler is nu in balbezit. Borghetti verovert de bal door een tackle van achteren. Borghetti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Lechia Gdańsk - NoViAkI DeBeŚcIaKi 0:3

45e minuut.
Parandyk geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kadlček zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pacholski geeft de bal voor. Habilsoy springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Parandyk heeft problemen om de bal te vangen. Ferrieri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Lechia Gdańsk 46%, NoViAkI DeBeŚcIaKi 54%.
Fc Lechia Gdańsk - NoViAkI DeBeŚcIaKi 0:3

50e minuut.
Klungelig pakt Kadlček de bal. Kadlček speelt de bal door. Habilsoy rent richting de bal. Habilsoy draait met de bal, schiet en ... Ferrieri werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Lechia Gdańsk - NoViAkI DeBeŚcIaKi 1:3

51e minuut.
Əmirquliyev komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Dolenský is nu in balbezit. Mangiaracina speelt de bal door. Klungelig pakt Arouca da Silva de bal. Dolenský rent richting de bal. Dolenský schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Lechia Gdańsk - NoViAkI DeBeŚcIaKi 1:4

59e minuut.
Kadlček rent richting de bal. Kadlček geeft de bal voor. Stręt bereikt de bal nog maar net als eerste. Habilsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Habilsoy haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Boeru speelt de bal door. Pacholski rent richting de bal. Pacholski geeft een hoge lob. Habilsoy springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Lechia Gdańsk - NoViAkI DeBeŚcIaKi 2:4

70e minuut.
Cieślewicz passt de bal in één keer door. Borghetti is nu in balbezit. Okas maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Okas naar de kleedkamers voor een vroege douche.

72e minuut.
Pacholski is nu in balbezit. Stręt onderschept slim de pass. Stręt geeft een hoge lob. Dolenský bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolenský haalt uit met een fantastische trap. Gripe probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Cieślewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Cieślewicz passt de bal met de wreef. Borghetti is nu in balbezit. Borghetti haalt uit met een fantastische trap. Gripe maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

80e minuut.
Inworp. Əmirquliyev met een snelle inworp. Dias verovert de bal door een tackle van achteren. Arouca da Silva rent richting de bal. Arouca da Silva schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Kadlček raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Buzea komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Dolenský passt de bal zonder na te denken. Cieślewicz heeft problemen om de bal te vangen. Fedeler schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Fedeler krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Pacholski is nu in balbezit. Pacholski passt de bal met de wreef. Habilsoy rent richting de bal. Habilsoy draait met de bal, schiet en ... Ferrieri probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Lechia Gdańsk - NoViAkI DeBeŚcIaKi 3:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Lechia Gdańsk 47%, NoViAkI DeBeŚcIaKi 53%.
Fc Lechia Gdańsk - NoViAkI DeBeŚcIaKi 3:4