Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-17 19:25
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.01
  • Stadion: Nescacz Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 13264
Nescacz Fc Lechia Gdańsk
01 NEW Tactiek Winner
46% Balbezit 54%
75% Spel op eigen helft 25%
3 Doelpogingen 19
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 10
58.9 gemiddelde waardering 61
zeer goed Schieten uitstekend
uitstekend Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Inworp. Kadlček zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pacholski met een sublieme pass. Dəmirli rent richting de bal. Dəmirli schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Nescacz - Fc Lechia Gdańsk 0:1

2e minuut.
Dias met een sublieme pass. Kadlček rent richting de bal. Kadlček geeft een lange en hoge pass. Dəmirli rent richting de bal. Dəmirli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Pacholski speelt de bal door. Okas bereikt de bal nog maar net als eerste. Okas geeft een hoge lob. Habilsoy springt en kopt de bal. Pesti probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Buitenspel voor Jarek. Goede buitenspelval van de verdediging. Dias neemt vlug de vrije trap. Pacholski probeert de bal met de borst te controleren. Pacholski geeft de bal voor. Habilsoy krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Kadlček rent richting de bal. Habilsoy is nu in balbezit. Niccodemo legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Niccodemo krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Irons bereikt de bal nog maar net als eerste. Irons passt de bal zonder na te denken. Daar is Pacholski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pacholski geeft een lange en hoge pass. Dəmirli krijgt zijn hoofd ertegen. Pesti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Danilović kan de bal niet met de borst controleren. Danilović geeft de bal voor. Kadlček kopt de bal weg. Habilsoy is nu in balbezit. Habilsoy draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Daar is Tauram, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Irons bereikt de bal nog maar net als eerste. Irons passt de bal met de wreef. Pacholski rent richting de bal. Pacholski geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Dəmirli bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal! Dəmirli bereikt de bal nog maar net als eerste. Dəmirli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nescacz - Fc Lechia Gdańsk 0:2

44e minuut.
Kadlček heeft problemen om de bal te vangen. Kadlček speelt de bal door. Pacholski rent richting de bal. Pacholski geeft de bal voor. Pesti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nescacz - Fc Lechia Gdańsk 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nescacz 77%, Fc Lechia Gdańsk 23%.
Nescacz - Fc Lechia Gdańsk 0:3

49e minuut.
Irons is nu in balbezit. Irons met een sublieme pass. Kadlček is nu in balbezit. Kadlček geeft een hoge lob. Dəmirli springt en kopt de bal. Pesti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Fedeler probeert naar een medespeler te passen. Danilović bereikt de bal nog maar net als eerste. Iuri onderschept slim de pass. Iuri schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Klungelig pakt Petrók de bal. Dəmirli rent richting de bal. Petrók legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Dəmirli is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dəmirli neemt de penalty, wat een uithaal! De bal vliegt tegen de lat. Pesti maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Inworp. Cepeda zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Okas speelt de bal door. Pacholski bereikt de bal nog maar net als eerste. Horato Carneiro rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nescacz - Fc Lechia Gdańsk 0:4

72e minuut.
Pacholski passt de bal in één keer door. Dəmirli bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrók maakt een afschuwelijke overtreding. Dəmirli is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Irons neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Pesti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Horato Carneiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Horato Carneiro geeft een hoge lob. Klungelig pakt Danilović de bal. Iuri verovert de bal door een tackle van achteren. Iuri haalt uit met een fantastische trap. Ruivo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nescacz 74%, Fc Lechia Gdańsk 26%.
Nescacz - Fc Lechia Gdańsk 0:4