Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-24 19:26
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.01
  • Stadion: Tigers Team Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers: 25731
Tigers Team Fc Lechia Gdańsk
cattenacio Tactiek Winner
50% Balbezit 50%
73% Spel op eigen helft 27%
2 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
61.3 gemiddelde waardering 61.8
zeer goed Schieten zeer goed
zeer goed Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen uitmuntend


3e minuut.
Żulewski geeft een hoge lob. Danilović probeert naar een medespeler te passen. Pacholski rent richting de bal. Pacholski geeft een lange en hoge pass. Balcerek krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Soldini Bozzi onderschept slim de pass. Damjanac onderschept slim de pass. Micanski onderschept slim de pass. Micanski schiet op doel. Gripe maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Balcerek kopt de bal weg. Habilsoy is nu in balbezit. Pacholski geeft een hoge lob. Habilsoy krijgt zijn hoofd ertegen. Păcală maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tigers Team - Fc Lechia Gdańsk 0:1

20e minuut.
Danilović onderschept slim de pass. Danilović probeert naar een medespeler te passen. Pacholski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacholski geeft een hoge lob. Habilsoy springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Klungelig pakt Łaszczewski de bal. Boeru geeft een hoge lob. Zurru kopt de bal weg. Habilsoy controleert de bal met de borst. Habilsoy schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Habilsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Balcerek bereikt de bal nog maar net als eerste. Sas onderschept slim de pass. Habilsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Habilsoy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tigers Team - Fc Lechia Gdańsk 0:2

34e minuut.
Danilović geeft een hoge lob. Sas geeft een hoge lob. Micanski kopt de bal weg. Kadlček is nu in balbezit. Kadlček geeft de bal voor. Păcală verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Okas onderschept slim de pass. Okas speelt de bal door. Danilović probeert naar een medespeler te passen. Habilsoy is nu in balbezit. Habilsoy schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Danilović verovert de bal door een tackle van achteren. Danilović geeft een hoge lob. Zurru is nu in balbezit. Pacholski verovert de bal door een tackle van achteren. Pacholski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tigers Team 75%, Fc Lechia Gdańsk 25%.
Tigers Team - Fc Lechia Gdańsk 0:2

67e minuut.
Łaszczewski geeft een lange en hoge pass. Danilović kopt de bal weg. Paauwe heeft problemen om de bal te vangen. Boeru geeft een hoge lob. Habilsoy maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Blades bereikt de bal nog maar net als eerste. Damjanac tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Blades is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Micanski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Nohavička kopt de bal weg. Soldini Bozzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Soldini Bozzi draait met de bal, schiet en ... Gripe werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tigers Team - Fc Lechia Gdańsk 1:2

90e minuut.
Kadlček passt de bal in één keer door. Zurru bereikt de bal nog maar net als eerste. Habilsoy verovert de bal door een tackle van achteren. Habilsoy draait met de bal, schiet en ... Păcală werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tigers Team - Fc Lechia Gdańsk 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tigers Team 72%, Fc Lechia Gdańsk 28%.
Tigers Team - Fc Lechia Gdańsk 1:3