Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MKS Pieczewo Olsztyn Elita club
Ofensywna Tactiek Killerka
50% Balbezit 50%
40% Spel op eigen helft 60%
23 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
65.6 gemiddelde waardering 52.4
outstanding Schieten very good
excellent Passen very good
formidable Verdedigen very good


1e minuut.
Daar is Şuteu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Şuteu geeft een hoge lob. Mochnacz kopt de bal weg. Puńko bereikt de bal nog maar net als eerste. Puńko draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Kruczkowski geeft de bal voor. Reis bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jackiewicz. Jackiewicz krijgt een gele kaart. Reis is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Reis komt bij de bal en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Pieczewo Olsztyn - Elita club 0:1

6e minuut.
St. George bereikt de bal nog maar net als eerste. St. George passt de bal met de wreef. Aşurbəyov is nu in balbezit. Aşurbəyov draait met de bal, schiet en ... Osetek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
MKS Pieczewo Olsztyn - Elita club 1:1

11e minuut.
Fressato geeft een lange en hoge pass. Konka kopt de bal weg. Stahnke rent richting de bal. Stahnke geeft een lange en hoge pass. Aşurbəyov springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Pieczewo Olsztyn - Elita club 2:1

16e minuut.
Stahnke kopt de bal weg. Fressato rent richting de bal. Met opzet legt Puńko zijn tegenspeler op de grond. Puńko krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Kruczkowski kopt de bal weg. Bobadilla probeert naar een medespeler te passen. St. George rent richting de bal. St. George geeft een lange en hoge pass. Puńko maakt een snoekduik en kopt de bal. Osetek bokst de bal weg. Puńko rent richting de bal. Puńko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Pieczewo Olsztyn - Elita club 3:1

30e minuut.
Siwiński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hovhannisyan met een sublieme pass. Reis is nu in balbezit. Reis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Pieczewo Olsztyn - Elita club 3:2

35e minuut.
Aşurbəyov verovert de bal door een tackle van achteren. Aşurbəyov haalt uit met een fantastische trap. Baudoni probeert de bal aan de voet te houden. Puńko bereikt de bal nog maar net als eerste. Puńko schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
St. George probeert naar een medespeler te passen. Daar is Aşurbəyov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mochnacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Aşurbəyov verovert de bal door een tackle van achteren. Aşurbəyov haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

38e minuut.
Konka bereikt de bal nog maar net als eerste. Konka geeft de bal voor. St. George speelt de bal door. Aşurbəyov heeft problemen om de bal te vangen. Aşurbəyov schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Siwiński kopt de bal weg. Fortinho probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Reis bereikt de bal nog maar net als eerste. Hovhannisyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hovhannisyan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS Pieczewo Olsztyn 43%, Elita club 57%.
MKS Pieczewo Olsztyn - Elita club 3:2

46e minuut.
Sjauš komt het veld opgelopen. Preece komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Preece bereikt de bal nog maar net als eerste. Preece geeft een hoge lob. Aşurbəyov is nu in balbezit. Aşurbəyov draait met de bal, schiet en ... Osetek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Pieczewo Olsztyn - Elita club 4:2

67e minuut.
Baudoni geeft een hoge lob. Şuteu kopt de bal weg. Siwiński probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bobadilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobadilla geeft een lange en hoge pass. Osetek bokst de bal weg. Aşurbəyov is nu in balbezit. Aşurbəyov draait met de bal, schiet en ... Osetek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Pieczewo Olsztyn - Elita club 5:2

69e minuut.
Aşurbəyov kopt de bal weg. St. George rent richting de bal. St. George geeft de bal voor. Puńko rent richting de bal. Puńko haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Pieczewo Olsztyn - Elita club 6:2

71e minuut.
Myszka probeert naar een medespeler te passen. St. George bereikt de bal nog maar net als eerste. St. George geeft een hoge lob. Puńko rent richting de bal. Puńko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Pieczewo Olsztyn - Elita club 7:2

76e minuut.
Jackiewicz geeft de bal voor. Aşurbəyov kopt de bal weg. Puńko is nu in balbezit. Puńko haalt uit met een fantastische trap. Osetek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Pieczewo Olsztyn - Elita club 8:2

77e minuut.
Loayza komt het veld opgelopen.

82e minuut.
St. George kopt de bal weg. Loayza bereikt de bal nog maar net als eerste. Loayza speelt de bal door. Puńko is nu in balbezit. Puńko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Pieczewo Olsztyn - Elita club 9:2

84e minuut.
Mochnacz verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. St. George neemt de hoekschop. Puńko krijgt zijn hoofd ertegen. Osetek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Pieczewo Olsztyn - Elita club 10:2

85e minuut.
Hovhannisyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hovhannisyan met een sublieme pass. Jackiewicz geeft een lange en hoge pass. Puńko is nu in balbezit. Puńko draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Bobadilla verovert de bal door een tackle van achteren. Bobadilla passt de bal in één keer door. Loayza bereikt de bal nog maar net als eerste. Loayza draait met de bal, schiet en ... Osetek werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

88e minuut.
Buitenspel voor Fortinho. Goede buitenspelval van de verdediging. Preece maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Klungelig pakt Damjanac de bal. Puńko rent richting de bal. Puńko haalt uit met een fantastische trap. Osetek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS Pieczewo Olsztyn 36%, Elita club 64%.
MKS Pieczewo Olsztyn - Elita club 10:2