Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Elektromechatronicy RFC Naginacze
testowa1.4.5.1fx Tactiek 5-2-1-2 P
54% Balbezit 46%
42% Spel op eigen helft 58%
12 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
65.2 gemiddelde waardering 55.1
very good Schieten very good
excellent Passen very good
outstanding Verdedigen very good


2e minuut.
Madejczyk geeft de bal voor. Drwal kopt de bal weg. Olsztyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Olsztyński schiet op doel. Mecseki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Elektromechatronicy - RFC Naginacze 1:0

7e minuut.
del Solar geeft de bal voor. Salles onderschept slim de pass. Inworp. Goszczyński met de inworp. Munišić geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Madejczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Perger onderschept slim de pass. Perger passt de bal zonder na te denken. Giemzik bereikt de bal nog maar net als eerste. Giemzik schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Joa passt de bal zonder na te denken. Anghel rent richting de bal. Anghel geeft een hoge lob. Giemzik is nu in balbezit. Giemzik haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
del Solar verovert de bal door een tackle van achteren. del Solar geeft een hoge lob. Joa kopt de bal weg. Giemzik is nu in balbezit. Giemzik haalt uit met een fantastische trap. Azeitona probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Drwal probeert naar een medespeler te passen. Węglocki rent richting de bal. Węglocki passt de bal met de wreef. Olsztyński is nu in balbezit. Olsztyński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Drwal bereikt de bal nog maar net als eerste. Drwal geeft een hoge lob. Węglocki kopt de bal weg. Olsztyński is nu in balbezit. Olsztyński schiet op doel. Mecseki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Perger passt de bal met de wreef. Goszczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Salles. Salles krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Elektromechatronicy 51%, RFC Naginacze 49%.
Elektromechatronicy - RFC Naginacze 1:0

46e minuut.
Mărgăritescu passt de bal in één keer door. Ocipka probeert naar een medespeler te passen. Fandel bereikt de bal nog maar net als eerste. Fandel geeft een hoge lob. Olsztyński maakt een snoekduik en kopt de bal. Mecseki bokst de bal weg.

49e minuut.
Drwal speelt de bal door. Ocipka probeert naar een medespeler te passen. Fandel rent richting de bal. Fandel geeft een hoge lob. Olsztyński krijgt zijn hoofd ertegen. Mecseki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Mărgăritescu rent richting de bal. Mărgăritescu speelt de bal door. Drwal geeft een lange en hoge pass. Olsztyński springt en kopt de bal. Mecseki probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Salles geeft de bal voor. Inworp. Malgiolio met de inworp. Goszczyński geeft een lange en hoge pass. Joa krijgt zijn hoofd ertegen. Azeitona kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Giemzik is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Elektromechatronicy - RFC Naginacze 1:1

60e minuut.
Goszczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Goszczyński passt de bal in één keer door. Giemzik is nu in balbezit. Joa bereikt de bal nog maar net als eerste. Joa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Elektromechatronicy - RFC Naginacze 1:2

61e minuut.
Fleurquin komt het veld opgelopen.

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bradu komt het veld opgelopen. Sochacki komt het veld opgelopen. Sorescu komt het veld opgelopen. Zamachowski komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Fleurquin met een sublieme pass. Giemzik rent richting de bal. Giemzik heeft problemen om de bal te vangen. Giemzik schiet op doel. Azeitona maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Madejczyk rent richting de bal. Olsztyński rent richting de bal. Madejczyk is nu in balbezit. Olsztyński is nu in balbezit. Olsztyński haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Mărgăritescu onderschept slim de pass. Mărgăritescu geeft een lange en hoge pass. Węglocki geeft een hoge lob. Olsztyński springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Elektromechatronicy - RFC Naginacze 2:2

83e minuut.
Węglocki is nu in balbezit. Węglocki passt de bal met de wreef. Drwal speelt de bal door. Olsztyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Olsztyński draait met de bal, schiet en ... Zamachowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Anghel probeert naar een medespeler te passen. Munišić geeft een lange en hoge pass. Aydoğdu kopt de bal weg. Drwal geeft een hoge lob. Olsztyński springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Drwal met een sublieme pass. Anghel verovert de bal door een tackle van achteren. Fandel rent richting de bal. Fandel geeft een lange en hoge pass. Węglocki maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Elektromechatronicy 33%, RFC Naginacze 67%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Elektromechatronicy - RFC Naginacze 2:2