Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Maho Club FC Harpagans
maho1 vol1 Tactiek XXXX5212better2
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
6 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 5
65.2 gemiddelde waardering 63.4
very good Schieten excellent
formidable Passen very good
excellent Verdedigen excellent


4e minuut.
Praščević rent richting de bal. Praščević speelt de bal door. Czapiewski is nu in balbezit. Czapiewski draait met de bal, schiet en ... Wordamski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Maho Club - FC Harpagans 0:1

11e minuut.
Lincz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lincz passt de bal zonder na te denken. Osuna is nu in balbezit. Osuna schiet op doel. Cotea probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Maho Club - FC Harpagans 1:1

12e minuut.
Czapiewski passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Hasu de bal. Barbarosoğlu begaat een overtreding. Hasu moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Hasu kan niet meer verder spelen. Mahler komt het veld opgelopen. Grycki met een snel genomen vrije trap. Dione is nu in balbezit. Praščević verovert de bal door een tackle van achteren. Praščević schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Mahler passt de bal zonder na te denken. Orkopoulos rent richting de bal. Orkopoulos probeert naar een medespeler te passen. Czapiewski is nu in balbezit. Czapiewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Maho Club - FC Harpagans 1:2

40e minuut.
Ricaurte is nu in balbezit. Grycki tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ricaurte is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Borges zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Osuna krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Maho Club - FC Harpagans 2:2

42e minuut.
Lincz onderschept slim de pass. Mahler verovert de bal door een tackle van achteren. Orkopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Orkopoulos passt de bal met de wreef. Praščević speelt de bal door.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Samarone speelt de bal door. Orkopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Orkopoulos passt de bal met de wreef. Praščević rent richting de bal. Praščević draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Maho Club - FC Harpagans 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Maho Club 55%, FC Harpagans 45%.
FC Maho Club - FC Harpagans 2:3

50e minuut.
Mahler probeert naar een medespeler te passen. Orkopoulos heeft problemen om de bal te vangen. Orkopoulos speelt de bal door. Praščević bereikt de bal nog maar net als eerste. Praščević schiet op doel. Wordamski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

53e minuut.
Kazanowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nerli probeert naar een medespeler te passen. Orkopoulos is nu in balbezit. Praščević is nu in balbezit. Praščević draait met de bal, schiet en ... Wordamski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Praščević is nu in balbezit. Czapiewski is nu in balbezit. Dione legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Czapiewski raakt geblesseerd tijdens het duel. Czapiewski neemt de penalty, wat een uithaal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Grycki passt de bal in één keer door. Piža speelt de bal door. Barbarosoğlu is nu in balbezit. Barbarosoğlu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Lincz is nu in balbezit. Lincz geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Samarone passt de bal zonder na te denken. Orkopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Orkopoulos speelt de bal door. Praščević rent richting de bal. Praščević schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Maho Club - FC Harpagans 2:4

85e minuut.
Orkopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Orkopoulos met een sublieme pass. Praščević is nu in balbezit. Praščević schiet op doel. Wordamski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Maho Club - FC Harpagans 2:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Maho Club 50%, FC Harpagans 50%.
FC Maho Club - FC Harpagans 2:5