Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-12 19:30
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.03
  • Stadion: Pandemonium
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 28792
Demoney FC EMPAT
pA2łasz Tactiek barazwzj
57% Balbezit 43%
58% Spel op eigen helft 42%
9 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
11 Buitenspel 2
63.1 gemiddelde waardering 65.5
excellent Schieten excellent
very good Passen excellent
outstanding Verdedigen excellent


2e minuut.
Barczewski onderschept slim de pass. Barczewski passt de bal in één keer door. Sitarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sitarz geeft een lange en hoge pass. Cimaglio krijgt zijn hoofd ertegen. Kubitschek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Nijholt heeft problemen om de bal te vangen. Lumiste is nu in balbezit. Lumiste passt de bal met de wreef. Cimaglio bereikt de bal nog maar net als eerste. Cimaglio haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Nijholt geeft de bal voor. Magiera geeft de bal voor. Daar is Zepeda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zepeda geeft een lange en hoge pass. Torkonjak maakt een snoekduik en kopt de bal. Frimodig kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Nijholt geeft een lange en hoge pass. Gilbert kopt de bal weg. Torkonjak is nu in balbezit. Torkonjak draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
Maínz met een sublieme pass. Nijholt probeert naar een medespeler te passen. Zepeda rent richting de bal. Zepeda geeft de bal voor. Torkonjak springt en kopt de bal. Frimodig probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Beletanis rent richting de bal. Beletanis passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Witek de bal. Witek geeft een hoge lob. Lumiste krijgt zijn hoofd ertegen. Kubitschek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Inworp. Stołeczny komt het veld opgelopen. Stołeczny met de inworp. Nijholt geeft de bal voor. Gilbert maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Demoney 65%, FC EMPAT 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Demoney - FC EMPAT 0:0

55e minuut.
Sitarz passt de bal zonder na te denken. Witek bereikt de bal nog maar net als eerste. Šerpetis begaat een overtreding. Šerpetis krijgt een gele kaart. Witek is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sitarz zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Lumiste springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Šerpetis geeft een lange en hoge pass. Bolatlı heeft problemen om de bal te vangen. Torkonjak verovert de bal door een tackle van achteren. Torkonjak draait met de bal, schiet en ... Frimodig maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Demoney - FC EMPAT 1:0

60e minuut.
Torkonjak controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Mojić komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Zepeda rent richting de bal. Bolatlı onderschept slim de pass. Sitarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sitarz geeft de bal voor. Lumiste krijgt zijn hoofd ertegen. Kubitschek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Nijholt met de inworp. Barczewski is nu in balbezit. Stołeczny verovert de bal door een tackle van achteren. Stołeczny geeft een lange en hoge pass. Frimodig werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal! Torkonjak rent richting de bal. Torkonjak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Demoney - FC EMPAT 2:0

76e minuut.
Cimaglio probeert naar een medespeler te passen. Lumiste bereikt de bal nog maar net als eerste. Gilbert bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Kapsis passt de bal zonder na te denken. Nijholt bereikt de bal nog maar net als eerste. Nijholt passt de bal met de wreef. Gilbert is nu in balbezit. Gilbert draait met de bal, schiet en ... Frimodig bokst de bal weg.

89e minuut.
Witek passt de bal zonder na te denken. Sitarz geeft een lange en hoge pass. De Groen heeft problemen om de bal te vangen. Lumiste rent richting de bal. Lumiste schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Demoney 51%, FC EMPAT 49%.
Demoney - FC EMPAT 2:0