Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-03 19:29
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.04
  • Stadion: baluty Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 37917
baluty Gdyńska Arka
heh+ Tactiek 5-3-2_hold
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
8 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 4
64.5 gemiddelde waardering 61.8
very good Schieten excellent
excellent Passen formidable
incredible Verdedigen formidable


24e minuut.
Tavčar geeft een hoge lob. Nicpoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicpoń geeft een lange en hoge pass. Holandês is nu in balbezit. Holandês haalt uit met een fantastische trap. Skrobosz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Sichieri passt de bal in één keer door. Tavčar is nu in balbezit. Tavčar met een sublieme pass. Holandês is nu in balbezit. Holandês draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Nicpoń krijgt zijn hoofd ertegen. Skrobosz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Lonien probeert naar een medespeler te passen. Tavčar heeft problemen om de bal te vangen. Tavčar probeert naar een medespeler te passen. Holandês heeft problemen om de bal te vangen. Holandês draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Nicpoń kopt de bal weg. Klungelig pakt Holandês de bal. Infortunio rent richting de bal. Nicpoń rent richting de bal. Nicpoń haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
de Wolf zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sichieri met een sublieme pass. Tavčar is nu in balbezit. Tavčar geeft de bal voor. Holandês springt en kopt de bal. Skrobosz bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: baluty 58%, Gdyńska Arka 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
baluty - Gdyńska Arka 0:0

50e minuut.
Ślepecki met een sublieme pass. Baltacı geeft de bal voor. Kościuk rent richting de bal. Kościuk draait met de bal, schiet en ... Bogacki probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Baltacı passt de bal zonder na te denken. Moczulski heeft problemen om de bal te vangen. Moczulski passt de bal met de wreef. Biesicki rent richting de bal. Biesicki schiet op doel. Bogacki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Baltacı bereikt de bal nog maar net als eerste. Baltacı geeft een hoge lob. Abello kopt de bal weg. Kościuk geeft een hoge lob. Kiciński maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Holandês rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Lazzeri ... Strafschop! Holandês is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Holandês neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
baluty - Gdyńska Arka 0:1

60e minuut.
Nicpoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicpoń probeert naar een medespeler te passen. Tavčar is nu in balbezit. Tavčar geeft een lange en hoge pass. Holandês springt en kopt de bal. Paal!

65e minuut.
Tavčar is nu in balbezit. Tavčar geeft de bal voor. Holandês rent richting de bal. Nicpoń is nu in balbezit. Nicpoń draait met de bal, schiet en ... Skrobosz bokst de bal weg.

71e minuut.
Lazzeri heeft problemen om de bal te vangen. Holandês is nu in balbezit. Holandês passt de bal in één keer door. Nicpoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicpoń haalt uit met een fantastische trap. Skrobosz bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
baluty - Gdyńska Arka 0:2

75e minuut.
Inworp. Altoviti komt het veld opgelopen. Armstrong komt het veld opgelopen. Késmárky komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Kościuk geeft de bal voor. Klungelig pakt Abello de bal. Abello met een sublieme pass. Kiciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiciński haalt uit met een fantastische trap. Bogacki bokst de bal weg. Biesicki rent richting de bal. Biesicki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
baluty - Gdyńska Arka 1:2

85e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Altoviti stond buitenspel. Rabijewski komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: baluty 42%, Gdyńska Arka 58%.
baluty - Gdyńska Arka 1:2