Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ano Crew Spędobydlińsk
4-3-3 atak Tactiek YedenTrening
42% Balbezit 58%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 41
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
31.3 gemiddelde waardering 59.9
matig Schieten formidabel
matig Passen formidabel
matig Verdedigen uitstekend


1e minuut.
Śliwka bereikt de bal nog maar net als eerste. Chodakiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Uluerdem verovert de bal door een tackle van achteren. Uluerdem schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Biniek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Uluerdem is nu in balbezit. Uluerdem schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ano Crew - Spędobydlińsk 0:1

3e minuut.
Uluerdem passt de bal in één keer door. Gordić is nu in balbezit. Gordić geeft een hoge lob. Uluerdem is nu in balbezit. Uluerdem draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

4e minuut.
Śliwka onderschept slim de pass. Śliwka passt de bal zonder na te denken. Uluerdem rent richting de bal. Uluerdem haalt uit met een fantastische trap. Matysek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ano Crew - Spędobydlińsk 0:2

7e minuut.
Śliwka is nu in balbezit. Chodakiewicz rent richting de bal. Śliwka verovert de bal door een tackle van achteren. Śliwka schiet op doel. Matysek maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Ano Crew - Spędobydlińsk 0:3

9e minuut.
Jarzynowski met een sublieme pass. Klungelig pakt Gordić de bal. Gordić probeert naar een medespeler te passen. Śliwka is nu in balbezit. Śliwka haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Uluerdem geeft de bal voor. Chodakiewicz kopt de bal weg. Gordić bereikt de bal nog maar net als eerste. Gordić geeft de bal voor. Śliwka maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ano Crew - Spędobydlińsk 0:4

16e minuut.
Uluerdem onderschept slim de pass. Uluerdem passt de bal met de wreef. Śliwka is nu in balbezit. Śliwka schiet op doel. Matysek werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Gordić bereikt de bal nog maar net als eerste. Gordić geeft een hoge lob. Śliwka springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Chodakiewicz probeert naar een medespeler te passen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Gordić zal de hoekschop nemen. Śliwka krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Stawicki rent richting de bal. Gordić verovert de bal door een tackle van achteren. Gordić passt de bal zonder na te denken. Jarzynowski is nu in balbezit. Jarzynowski geeft de bal voor. Matysek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Həbibli heeft problemen om de bal te vangen. Uluerdem rent richting de bal. Uluerdem haalt uit met een fantastische trap. Matysek maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Chodakiewicz probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Ano Crew - Spędobydlińsk 0:5

25e minuut.
Śliwka kopt de bal weg. Uluerdem bereikt de bal nog maar net als eerste. Chodakiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Uluerdem verovert de bal door een tackle van achteren. Uluerdem haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Matysek trapt de bal weg. Stawicki kopt de bal weg. Sáenz speelt de bal door. Uluerdem bereikt de bal nog maar net als eerste. Uluerdem schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Stawicki rent richting de bal. Jarzynowski probeert naar een medespeler te passen. Sáenz geeft een lange en hoge pass. Uluerdem bereikt de bal nog maar net als eerste. Uluerdem schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Śliwka heeft problemen om de bal te vangen. Chodakiewicz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Śliwka raakt geblesseerd tijdens het duel. Głodowski kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Ano Crew - Spędobydlińsk 0:6

30e minuut.
Sáenz met een sublieme pass. Həbibli bereikt de bal nog maar net als eerste. Uluerdem verovert de bal door een tackle van achteren. Uluerdem draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ano Crew - Spędobydlińsk 0:7

31e minuut.
Śliwka passt de bal in één keer door. Gordić bereikt de bal nog maar net als eerste. Gordić passt de bal zonder na te denken. Uluerdem is nu in balbezit. Uluerdem draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Gordić passt de bal in één keer door. Jarzynowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarzynowski geeft de bal voor. Uluerdem bereikt de bal nog maar net als eerste. Uluerdem schiet op doel. Matysek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Sáenz passt de bal in één keer door. Śliwka rent richting de bal. Śliwka schiet op doel. Chodakiewicz probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Ano Crew - Spędobydlińsk 0:8

41e minuut.
Gordić kopt de bal weg. Daar is Chodakiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sáenz probeert naar een medespeler te passen. Uluerdem rent richting de bal. Uluerdem haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Jarzynowski passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Sáenz de bal. Sáenz speelt de bal door. Klungelig pakt Uluerdem de bal. Uluerdem haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ano Crew - Spędobydlińsk 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ano Crew 84%, Spędobydlińsk 16%.
Ano Crew - Spędobydlińsk 0:9

47e minuut.
Śliwka is nu in balbezit. Śliwka geeft de bal voor. Śliwka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Śliwka schiet op doel. Matysek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ano Crew - Spędobydlińsk 0:10

61e minuut.
Śliwka bereikt de bal nog maar net als eerste. Wandzik verovert de bal door een tackle van achteren. Gordić begaat een overtreding. Gordić krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Grądzki passt de bal in één keer door. Śliwka is nu in balbezit. Śliwka passt de bal zonder na te denken. Daar is Uluerdem, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Uluerdem schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Uluerdem bereikt de bal nog maar net als eerste. Uluerdem passt de bal in één keer door. Śliwka rent richting de bal. Śliwka draait met de bal, schiet en ... Matysek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ano Crew - Spędobydlińsk 0:11

66e minuut.
Uluerdem bereikt de bal nog maar net als eerste. Uluerdem passt de bal zonder na te denken. Śliwka rent richting de bal. Śliwka haalt uit met een fantastische trap. Matysek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ano Crew - Spędobydlińsk 0:12

69e minuut.
Jarzynowski kopt de bal weg. Sáenz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sáenz speelt de bal door. Śliwka bereikt de bal nog maar net als eerste. Śliwka haalt uit met een fantastische trap. Matysek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Ano Crew - Spędobydlińsk 0:13

71e minuut.
Jarzynowski verovert de bal door een tackle van achteren. Pelle bereikt de bal nog maar net als eerste. Sáenz verovert de bal door een tackle van achteren. Sáenz probeert naar een medespeler te passen. Chodakiewicz verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Gordić geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Uluerdem maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Sáenz verovert de bal door een tackle van achteren. Sáenz geeft een lange en hoge pass. Śliwka kopt de bal weg. Uluerdem heeft problemen om de bal te vangen. Uluerdem schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Klungelig pakt Śliwka de bal. Həbibli rent richting de bal. Śliwka verovert de bal door een tackle van achteren. Śliwka schiet op doel. Matysek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ano Crew - Spędobydlińsk 0:14

77e minuut.
Jarzynowski geeft een lange en hoge pass. Gordić kopt de bal weg. Śliwka bereikt de bal nog maar net als eerste. Śliwka haalt uit met een fantastische trap. Matysek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ano Crew - Spędobydlińsk 0:15

80e minuut.
Śliwka onderschept slim de pass. Śliwka passt de bal in één keer door. Jarzynowski met een sublieme pass. Uluerdem bereikt de bal nog maar net als eerste. Uluerdem draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Śliwka is nu in balbezit. Śliwka schiet op doel. Matysek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ano Crew - Spędobydlińsk 0:16

80e minuut.
Klepacki probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bajzert de bal. Uluerdem verovert de bal door een tackle van achteren. Uluerdem draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Jarzynowski geeft een lange en hoge pass. Daar is Biniek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Uluerdem speelt de bal door. Śliwka rent richting de bal. Śliwka haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

89e minuut.
Śliwka bereikt de bal nog maar net als eerste. Śliwka passt de bal met de wreef. Gordić speelt de bal door. Uluerdem bereikt de bal nog maar net als eerste. Uluerdem draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ano Crew - Spędobydlińsk 0:17

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ano Crew 84%, Spędobydlińsk 16%.
Ano Crew - Spędobydlińsk 0:17