Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-29 19:29
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.05
  • Stadion: Legion Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 20643
Legion Fc ukradli mi krowę
yyyy Tactiek Próbna
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
4 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 3
59 gemiddelde waardering 61.5
good Schieten formidable
very good Passen very good
formidable Verdedigen excellent


4e minuut.
Alemdar probeert naar een medespeler te passen. Nănescu rent richting de bal. Hatossy legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Nănescu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Nănescu legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Legion - Fc ukradli mi krowę 1:0

13e minuut.
Cavcav bereikt de bal nog maar net als eerste. State verovert de bal door een tackle van achteren. Tudose is nu in balbezit. Cavcav is nu in balbezit. Cavcav haalt uit met een fantastische trap. Noa bokst de bal weg.

21e minuut.
Valadão draait met de bal, schiet en ... De bal rolt over de achterlijn. Noa met een harde bal richting middenveld. Daar is Tallo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yalkut geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Noa met een sublieme pass. Tudose kopt de bal weg. Klungelig pakt State de bal. Cavcav is nu in balbezit. Cavcav schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Alemdar passt de bal zonder na te denken. Tallo is nu in balbezit. Tallo passt de bal zonder na te denken. Alemdar bereikt de bal nog maar net als eerste. Alemdar haalt uit met een fantastische trap. Mončev bokst de bal weg.

39e minuut.
Łyżwiński is nu in balbezit. Hatossy verovert de bal door een tackle van achteren. Romaniuk schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Romaniuk krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Łyżwiński geeft de bal voor. Yalkut probeert naar een medespeler te passen. Cavcav is nu in balbezit. Cavcav haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Legion - Fc ukradli mi krowę 1:1

45e minuut.
Inworp. Belek komt het veld opgelopen. Apostolo komt het veld opgelopen. Łyżwiński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tallo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tallo haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legion 52%, Fc ukradli mi krowę 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Legion - Fc ukradli mi krowę 1:1

56e minuut.
Białas passt de bal met de wreef. Belek rent richting de bal. Maliszewski rent richting de bal. Belek verovert de bal door een tackle van achteren. Belek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Hatossy onderschept slim de pass. Tallo rent richting de bal. Tallo passt de bal in één keer door. Nănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nănescu schiet op doel. Mončev bokst de bal weg.

58e minuut.
Klungelig pakt Sârbulescu de bal. Sârbulescu met een sublieme pass. Klungelig pakt Ludwiczak de bal. Belek verovert de bal door een tackle van achteren. Belek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Białas geeft een hoge lob. Belek kopt de bal weg. Daar is Tudose, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cavcav bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavcav haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

67e minuut.
Tudose bereikt de bal nog maar net als eerste. Noa speelt de bal door. Yalkut kopt de bal weg. Sârbulescu geeft een lange en hoge pass. Belek is nu in balbezit. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Belek bereikt de bal nog maar net als eerste. Belek schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Legion - Fc ukradli mi krowę 1:2

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sârbulescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tudose geeft een lange en hoge pass. Belek is nu in balbezit. Belek schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Sârbulescu speelt de bal door. Belek rent richting de bal. Tudose speelt de bal door. Cavcav bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavcav draait met de bal, schiet en ... Noa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Yalkut rent richting de bal. Yalkut passt de bal met de wreef. Cavcav rent richting de bal. Cavcav geeft een lange en hoge pass. Belek maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Tudose speelt de bal door. Sârbulescu rent richting de bal. Romaniuk schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Romaniuk krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legion 58%, Fc ukradli mi krowę 42%.
Legion - Fc ukradli mi krowę 1:2