Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Farciarze Roku Misie z okienka
obrona Czestocho Tactiek czuszka 1,5att
58% Balbezit 42%
42% Spel op eigen helft 58%
22 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 2
56.5 gemiddelde waardering 42.7
uitstekend Schieten redelijk
uitstekend Passen goed
zeer goed Verdedigen goed


5e minuut.
Taravelli passt de bal met de wreef. Green rent richting de bal. Szteter bereikt de bal nog maar net als eerste. Green onderschept slim de pass. Green draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Smid geeft een hoge lob. Inworp. Sobierajski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kosynier bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosynier geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

9e minuut.
Green speelt de bal door. Greuceanu is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Greuceanu met de inworp. Brocea geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Greuceanu rent richting de bal. Greuceanu geeft een hoge lob. Legrá is nu in balbezit. Legrá haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Farciarze Roku - Misie z okienka 1:0

15e minuut.
Szteter is nu in balbezit. Szteter geeft de bal voor. Petek rent richting de bal. Petek geeft een lange en hoge pass. Green krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Szteter heeft problemen om de bal te vangen. Legrá rent richting de bal. Legrá haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Farciarze Roku - Misie z okienka 2:0

25e minuut.
Petek passt de bal zonder na te denken. Taravelli is nu in balbezit. Taravelli passt de bal zonder na te denken. Legrá is nu in balbezit. Legrá schiet op doel. Quaresma probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Charlot kopt de bal weg. Petek bereikt de bal nog maar net als eerste. Petek geeft de bal voor. Green bereikt de bal nog maar net als eerste. Green draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Fusca geeft een lange en hoge pass. Szteter bereikt de bal nog maar net als eerste. Legrá verovert de bal door een tackle van achteren. Legrá draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Farciarze Roku - Misie z okienka 3:0

34e minuut.
Klungelig pakt Sobierajski de bal. Legrá is nu in balbezit. Sobierajski met een sublieme pass. Legrá rent richting de bal. Legrá haalt uit met een fantastische trap. Quaresma probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Petek probeert naar een medespeler te passen. Taravelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Taravelli de bal. Taravelli geeft een lange en hoge pass. Legrá kopt de bal weg. Quaresma verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Petek met een sublieme pass. Taravelli met een sublieme pass. Legrá rent richting de bal. Legrá draait met de bal, schiet en ... Quaresma maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Farciarze Roku - Misie z okienka 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Farciarze Roku 41%, Misie z okienka 59%.
Farciarze Roku - Misie z okienka 4:0

46e minuut.
Casavilca komt het veld opgelopen. Végváry komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Klungelig pakt Fusca de bal. Fusca geeft een lange en hoge pass. Green bereikt de bal nog maar net als eerste. Green schiet op doel. Quaresma maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Quaresma trapt de bal weg. Casavilca rent richting de bal. Met opzet legt Brocea zijn tegenspeler op de grond. Brocea krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Petek probeert naar een medespeler te passen. Taravelli rent richting de bal. Taravelli passt de bal zonder na te denken. Legrá is nu in balbezit. Legrá schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Casavilca bereikt de bal nog maar net als eerste. Brocea verovert de bal door een tackle van achteren. Brocea passt de bal met de wreef. Legrá bereikt de bal nog maar net als eerste. Legrá draait met de bal, schiet en ... Quaresma bokst de bal weg.

66e minuut.
Greuceanu rent richting de bal. Greuceanu passt de bal met de wreef. Green is nu in balbezit. Green schiet op doel. Quaresma maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Farciarze Roku - Misie z okienka 5:0

68e minuut.
Negrete is nu in balbezit. Negrete geeft een hoge lob. Greuceanu probeert de bal aan de voet te houden. Petek is nu in balbezit. Petek geeft de bal voor. Quaresma verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Legrá kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Antonucci de bal onder controle te krijgen. Green bereikt de bal nog maar net als eerste. Green schiet op doel. Quaresma maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Farciarze Roku 42%, Misie z okienka 58%.
Farciarze Roku - Misie z okienka 5:0