Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
VFB BIADACZ Beer Team Niebuszewo
Nowy gigigolo Tactiek podst
51% Balbezit 49%
43% Spel op eigen helft 57%
11 Doelpogingen 4
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 3
61.7 gemiddelde waardering 60.5
very good Schieten solid
excellent Passen very good
excellent Verdedigen incredible


16e minuut.
Kabulov met de inworp. Csóka is nu in balbezit. Bădiţă onderschept slim de pass. Grabski bereikt de bal nog maar net als eerste. Grabski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Özartunç rent richting de bal. Özartunç geeft een hoge lob. Bădiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Bădiţă haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
VFB BIADACZ - Beer Team Niebuszewo 1:0

19e minuut.
Lysich speelt de bal door. Machnacki rent richting de bal. Valette tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Valette krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Ribas is nu in balbezit. Özartunç rent richting de bal. Özartunç probeert naar een medespeler te passen. Grabski rent richting de bal. Grabski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
VFB BIADACZ - Beer Team Niebuszewo 2:0

30e minuut.
Crăciunescu met een sublieme pass. Machnacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ribas krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Özartunç bereikt de bal nog maar net als eerste. Özartunç geeft de bal voor. Bartkowiak heeft problemen om de bal te vangen. Ribas bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Lysich rent richting de bal. Figueroa verovert de bal door een tackle van achteren. Bratkowski rent richting de bal. Bratkowski haalt uit met een fantastische trap. Ořech maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
VFB BIADACZ - Beer Team Niebuszewo 2:1

45e minuut.
Ribas kopt de bal weg. Daar is Csóka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bădiţă rent richting de bal. Bădiţă haalt uit met een fantastische trap. Murawa maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
VFB BIADACZ - Beer Team Niebuszewo 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VFB BIADACZ 41%, Beer Team Niebuszewo 59%.
VFB BIADACZ - Beer Team Niebuszewo 3:1

49e minuut.
Özartunç passt de bal zonder na te denken. Daar is Figueroa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Figueroa met een sublieme pass. Rubio geeft een lange en hoge pass. Bădiţă springt en kopt de bal. De bal raakt de paal. Murawa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Priceputu maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Sendra heeft problemen om de bal te vangen. Bădiţă is nu in balbezit. Bădiţă draait met de bal, schiet en ... Murawa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
VFB BIADACZ - Beer Team Niebuszewo 4:1

89e minuut.
Radyszkiewicz met een sublieme pass. Bădiţă rent richting de bal. Bădiţă passt de bal met de wreef. Grabski is nu in balbezit. Grabski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VFB BIADACZ 44%, Beer Team Niebuszewo 56%.
VFB BIADACZ - Beer Team Niebuszewo 4:1