Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-26 19:29
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.07
  • Stadion: Chachani Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 19343
Almost Religious FULL METAL JACKET
Grójec Tactiek zibi
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
6 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 8
56 gemiddelde waardering 69.3
solid Schieten excellent
very good Passen outstanding
excellent Verdedigen excellent


4e minuut.
Klungelig pakt Cantillo de bal. Argentieri is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Grubizna. Grubizna krijgt een gele kaart. Argentieri is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. McGarry zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Portal maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Joon rent richting de bal. Joon speelt de bal door. Portal rent richting de bal. Portal schiet op doel. Apaixonado werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Almost Religious - FULL METAL JACKET 0:1

26e minuut.
Barrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalamägi verovert de bal door een tackle van achteren. Kalamägi passt de bal met de wreef. Fraser geeft een lange en hoge pass. Portal krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Hermaniuk probeert naar een medespeler te passen. Argentieri is nu in balbezit. Argentieri probeert naar een medespeler te passen. Kalamägi is nu in balbezit. Kalamägi schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

39e minuut.
Kalamägi passt de bal in één keer door. Argentieri is nu in balbezit. Argentieri passt de bal met de wreef. Kalamägi is nu in balbezit. Kalamägi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Doeltrap. Łoskot komt het veld opgelopen. Apaixonado trapt de bal weg van het doel. Rawicz kopt de bal weg. Daar is Kümmel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Łoskot rent richting de bal. Łoskot draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Almost Religious 57%, FULL METAL JACKET 43%.
Almost Religious - FULL METAL JACKET 0:1

61e minuut.
Neyra speelt de bal door. Argentieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Argentieri passt de bal met de wreef. Kalamägi is nu in balbezit. Kalamägi haalt uit met een fantastische trap. Apaixonado bokst de bal weg.

64e minuut.
Santiesteban is nu in balbezit. Santiesteban passt de bal met de wreef. Mincă rent richting de bal. Mincă geeft een hoge lob. Sitarek springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
McGarry onderschept slim de pass. McGarry geeft de bal voor. Daar is Kümmel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Łoskot bereikt de bal nog maar net als eerste. Łoskot haalt uit met een fantastische trap. Apaixonado probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Yengeç kopt de bal weg. Argentieri rent richting de bal. Cantillo verovert de bal door een tackle van achteren. Cantillo geeft de bal voor. Sitarek springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Daar is Chatzidis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. McGarry is nu in balbezit. Chatzidis begaat een overtreding. Chatzidis krijgt een gele kaart.

77e minuut.
McGarry speelt de bal door. Rawicz probeert de bal aan de voet te houden. Argentieri speelt de bal door. Kalamägi rent richting de bal. Kalamägi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Daar is McGarry, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chatzidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Neyra tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chatzidis raakt geblesseerd tijdens het duel. Chatzidis komt bij de bal en schiet. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Almost Religious - FULL METAL JACKET 1:1

85e minuut.
Yengeç geeft de bal voor. Inworp. Cantillo met een snelle inworp. Barrera is nu in balbezit. Barrera geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Daar is Barrera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fraser geeft de bal voor. Kalamägi rent richting de bal. Kalamägi probeert naar een medespeler te passen. Fraser geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Almost Religious 40%, FULL METAL JACKET 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Almost Religious - FULL METAL JACKET 1:1