Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TKKF Promyk Ciechanów FC KOPENHAGA
10.12.23 Tactiek moja
49% Balbezit 51%
43% Spel op eigen helft 57%
23 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
60.4 gemiddelde waardering 52.2
uitmuntend Schieten zeer goed
uitstekend Passen goed
uitstekend Verdedigen zeer goed


7e minuut.
Daar is Haluza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Haluza met een sublieme pass. Zocca is nu in balbezit. Zocca draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TKKF Promyk Ciechanów - FC KOPENHAGA 1:0

9e minuut.
Nierychlewski passt de bal met de wreef. Koniarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Koniarek geeft een hoge lob. Načić springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
TKKF Promyk Ciechanów - FC KOPENHAGA 1:1

12e minuut.
Koniarek kan de bal niet met de borst controleren. Haluza rent richting de bal. Haluza passt de bal in één keer door. Zocca rent richting de bal. Zocca schiet op doel. Magdziarz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
TKKF Promyk Ciechanów - FC KOPENHAGA 2:1

12e minuut.
Načić speelt de bal door. Klungelig pakt Gartung de bal. Kijowski is nu in balbezit. Skupin onderschept slim de pass. Skupin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Skupin bereikt de bal nog maar net als eerste. Gartung onderschept slim de pass. Gartung geeft een hoge lob. Načić bereikt de bal nog maar net als eerste. Načić schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Klungelig pakt Sparv de bal. Sparv geeft een hoge lob. Nierychlewski kopt de bal weg. Koniarek heeft problemen om de bal te vangen. Koniarek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Lascu kopt de bal weg. Zocca bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kijowski. Zocca raakt geblesseerd tijdens het duel. Milushev komt bij de bal en schiet. Magdziarz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Niedźwiedzki is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Lascu bereikt de bal nog maar net als eerste. Milushev speelt de bal door. Skupin rent richting de bal. Skupin schiet op doel. Magdziarz werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
TKKF Promyk Ciechanów - FC KOPENHAGA 3:1

31e minuut.
Ebinger passt de bal zonder na te denken. Zocca is nu in balbezit. Lascu rent richting de bal. Skupin is nu in balbezit. Skupin schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Mckay speelt de bal door. Koniarek rent richting de bal. Koniarek geeft de bal voor. Načić maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TKKF Promyk Ciechanów - FC KOPENHAGA 3:2

40e minuut.
Mckay onderschept slim de pass. Mckay geeft een lange en hoge pass. Načić bereikt de bal nog maar net als eerste. Nierychlewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Nierychlewski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Niedźwiedzki probeert naar een medespeler te passen. Lascu met een sublieme pass. Milushev is nu in balbezit. Milushev passt de bal met de wreef. Zocca rent richting de bal. Magdziarz bokst de bal weg. Zocca is nu in balbezit. Zocca draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TKKF Promyk Ciechanów - FC KOPENHAGA 4:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TKKF Promyk Ciechanów 50%, FC KOPENHAGA 50%.
TKKF Promyk Ciechanów - FC KOPENHAGA 4:2

46e minuut.
Sparv bereikt de bal nog maar net als eerste. Sparv geeft een hoge lob. Ebinger speelt de bal door. Skupin bereikt de bal nog maar net als eerste. Skupin haalt uit met een fantastische trap. Magdziarz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

48e minuut.
Arent met een sublieme pass. Marzec kopt de bal weg. Lascu met een sublieme pass. Zocca is nu in balbezit. Zocca schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Skupin is nu in balbezit. Lascu is nu in balbezit. Lascu probeert naar een medespeler te passen. Skupin rent richting de bal. Skupin schiet op doel. Magdziarz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Skupin is nu in balbezit. Niedźwiedzki onderschept slim de pass. Niedźwiedzki geeft de bal voor. Načić rent richting de bal. Načić schiet op doel. Arent verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Milushev rent richting de bal. Milushev passt de bal zonder na te denken. Skupin is nu in balbezit. Skupin schiet op doel. Magdziarz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TKKF Promyk Ciechanów - FC KOPENHAGA 5:2

57e minuut.
Rupčauskas komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Skupin rent richting de bal. Kijowski is nu in balbezit. Skupin onderschept slim de pass. Skupin haalt uit met een fantastische trap. Magdziarz maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

62e minuut.
Milushev passt de bal zonder na te denken. Haluza heeft problemen om de bal te vangen. Haluza met een sublieme pass. Skupin rent richting de bal. Skupin draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Zocca rent richting de bal. Zocca draait met de bal, schiet en ... Magdziarz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Ociesa probeert naar een medespeler te passen. Ebinger rent richting de bal. Ebinger speelt de bal door. Skupin rent richting de bal. Daar is Skupin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

67e minuut.
Arent probeert naar een medespeler te passen. Zocca is nu in balbezit. Lascu probeert naar een medespeler te passen. Skupin is nu in balbezit. Skupin schiet op doel. Magdziarz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Haluza met een snelle inworp. Zocca is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Kijowski ... Strafschop! Kijowski krijgt een gele kaart. Zocca is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zocca kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Magdziarz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

71e minuut.
Klungelig pakt Skupin de bal. Skupin geeft een hoge lob. Basaure is nu in balbezit. Zocca onderschept slim de pass. Zocca haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TKKF Promyk Ciechanów - FC KOPENHAGA 6:2

76e minuut.
Rupčauskas onderschept slim de pass. Ebinger is nu in balbezit. Ebinger probeert naar een medespeler te passen. Skupin rent richting de bal. Skupin haalt uit met een fantastische trap. Magdziarz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
TKKF Promyk Ciechanów - FC KOPENHAGA 7:2

77e minuut.
Manukyan komt het veld opgelopen. Szymaniak komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Sparv met een sublieme pass. Arent met een sublieme pass. Kijowski geeft de bal voor. Načić is nu in balbezit. Načić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Daar is Sparv, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Manukyan verovert de bal door een tackle van achteren. Manukyan passt de bal in één keer door. Szymaniak rent richting de bal. Szymaniak schiet op doel. Magdziarz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TKKF Promyk Ciechanów 35%, FC KOPENHAGA 65%.
TKKF Promyk Ciechanów - FC KOPENHAGA 7:2