Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-22 19:29
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.08
  • Stadion: FC Zarzew Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 12756
fc zarzew 78 MOSP Białystok
6b Tactiek treningowa
58% Balbezit 42%
11% Spel op eigen helft 89%
47 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.3 gemiddelde waardering 51.5
formidabel Schieten redelijk
uitstekend Passen goed
solide Verdedigen redelijk


1e minuut.
Szolomayer is nu in balbezit. Daar is Szolomayer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szolomayer met een sublieme pass. Tulkis geeft een hoge lob. Letsas springt en kopt de bal. Mule bokst de bal weg.

3e minuut.
Manunza is nu in balbezit. Kos speelt de bal door. Tulkis speelt de bal door. Letsas rent richting de bal. Letsas schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
fc zarzew 78 - MOSP Białystok 1:0

6e minuut.
Kos geeft de bal voor. Mule probeert naar een medespeler te passen. Gümüşçü kopt de bal weg. Letsas bereikt de bal nog maar net als eerste. Retelewski speelt de bal door. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

9e minuut.
Tulkis met een sublieme pass. Kos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kos passt de bal met de wreef. Szolomayer bereikt de bal nog maar net als eerste. Szolomayer schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Tulkis met een sublieme pass. Kos is nu in balbezit. Kos speelt de bal door. Letsas is nu in balbezit. Letsas schiet op doel. Mule verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Szolomayer rent richting de bal. Szolomayer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc zarzew 78 - MOSP Białystok 2:0

13e minuut.
Amin heeft problemen om de bal te vangen. Amin met een sublieme pass. Mule probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Andronic met een sublieme pass. Daar is Mule, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
fc zarzew 78 - MOSP Białystok 3:0

14e minuut.
Hanka bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanka geeft een lange en hoge pass. Kos kopt de bal weg. Letsas bereikt de bal nog maar net als eerste. Letsas draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Szolomayer is nu in balbezit. Piotrkowczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Piotrkowczyk passt de bal zonder na te denken. Letsas is nu in balbezit. Letsas schiet op doel. Mule probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Letsas is nu in balbezit. De bal vliegt tegen de lat. Szolomayer is nu in balbezit. Szolomayer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc zarzew 78 - MOSP Białystok 4:0

18e minuut.
Szolomayer schiet op doel. Mule probeert naar een medespeler te passen. Tulkis kopt de bal weg. Szolomayer rent richting de bal. Szolomayer draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Kos verovert de bal door een tackle van achteren. Kos met een sublieme pass. Szolomayer met een sublieme pass. Letsas rent richting de bal. Letsas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Buzescu heeft problemen om de bal te vangen. Kos probeert naar een medespeler te passen. Tulkis speelt de bal door. Letsas heeft problemen om de bal te vangen. Letsas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Kos controleert de bal met de borst. Kos speelt de bal door. Gümüşçü met een sublieme pass. Letsas rent richting de bal. Letsas schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Piotrkowczyk probeert de bal aan de voet te houden. Szolomayer is nu in balbezit. Piotrkowczyk is nu in balbezit. Piotrkowczyk haalt uit met een fantastische trap. Mule bokst de bal weg.

32e minuut.
Gümüşçü passt de bal zonder na te denken. Kos met een sublieme pass. Szolomayer is nu in balbezit. Szolomayer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc zarzew 78 - MOSP Białystok 5:0

34e minuut.
Klungelig pakt Hanka de bal. Kos rent richting de bal. Kos passt de bal in één keer door. Letsas bereikt de bal nog maar net als eerste. Letsas haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Letsas bereikt de bal nog maar net als eerste. Letsas haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Tulkis is nu in balbezit. Tulkis schiet op doel. Mule kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Szolomayer bereikt de bal nog maar net als eerste. Szolomayer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc zarzew 78 - MOSP Białystok 6:0

35e minuut.
Retelewski rent richting de bal. Szolomayer verovert de bal door een tackle van achteren. Letsas is nu in balbezit. Letsas haalt uit met een fantastische trap. Mule werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Szolomayer is nu in balbezit. Szolomayer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc zarzew 78 - MOSP Białystok 7:0

40e minuut.
Kornek rent richting de bal. Kornek geeft een hoge lob. Piotrkowczyk speelt de bal door. Szolomayer rent richting de bal. Szolomayer haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Letsas is nu in balbezit. Mule speelt de bal door. Gazda kopt de bal weg. Letsas bereikt de bal nog maar net als eerste. Letsas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc zarzew 78 12%, MOSP Białystok 88%.
fc zarzew 78 - MOSP Białystok 7:0

46e minuut.
Gazda speelt de bal door. Klungelig pakt Retelewski de bal. Szolomayer rent richting de bal. Szolomayer schiet op doel. Mule probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mule probeert naar een medespeler te passen. Tulkis kan de bal niet met de borst controleren. Tulkis passt de bal met de wreef. Letsas bereikt de bal nog maar net als eerste. Letsas draait met de bal, schiet en ... Mule verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Szolomayer is nu in balbezit. Szolomayer haalt uit met een fantastische trap. Mule werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

50e minuut.
Gümüşçü rent richting de bal. Gümüşçü speelt de bal door. Letsas bereikt de bal nog maar net als eerste. Letsas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc zarzew 78 - MOSP Białystok 8:0

51e minuut.
Gümüşçü speelt de bal door. Letsas bereikt de bal nog maar net als eerste. Retelewski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Retelewski krijgt een gele kaart. Letsas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Letsas legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal vliegt tegen de lat. Na een snelle pass probeert Szolomayer de bal onder controle te krijgen. Piotrkowczyk rent richting de bal. Szolomayer bereikt de bal nog maar net als eerste. Szolomayer haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Buzescu is nu in balbezit. Buzescu passt de bal met de wreef. Kos speelt de bal door. Letsas bereikt de bal nog maar net als eerste. Letsas draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

56e minuut.
Klungelig pakt Letsas de bal. Ingarao verovert de bal door een tackle van achteren. Ingarao passt de bal zonder na te denken. Szolomayer is nu in balbezit. Szolomayer haalt uit met een fantastische trap. Mule kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kos speelt de bal door. Letsas bereikt de bal nog maar net als eerste. Letsas haalt uit met een fantastische trap. Mule kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Szolomayer bereikt de bal nog maar net als eerste. Szolomayer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc zarzew 78 - MOSP Białystok 9:0

58e minuut.
Daar is Kos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kos geeft de bal voor. Letsas rent richting de bal. Letsas haalt uit met een fantastische trap. Mule werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc zarzew 78 - MOSP Białystok 10:0

59e minuut.
Kos kopt de bal weg. Letsas met een sublieme pass. Tulkis probeert naar een medespeler te passen. Szolomayer bereikt de bal nog maar net als eerste. Szolomayer draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Letsas passt de bal in één keer door. Kos rent richting de bal. Kos passt de bal in één keer door. Letsas is nu in balbezit. Letsas draait met de bal, schiet en ... Mule bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
fc zarzew 78 - MOSP Białystok 11:0

67e minuut.
Kos rent richting de bal. Kos passt de bal zonder na te denken. Szolomayer bereikt de bal nog maar net als eerste. Szolomayer schiet op doel. Mule werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc zarzew 78 - MOSP Białystok 12:0

71e minuut.
Kos passt de bal met de wreef. Tulkis rent richting de bal. Tulkis passt de bal met de wreef. Daar is Letsas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Letsas schiet op doel. Mule probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
fc zarzew 78 - MOSP Białystok 13:0

72e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bralewski komt het veld opgelopen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kos zal de hoekschop nemen. Letsas rent richting de bal. Letsas draait met de bal, schiet en ... Mule werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc zarzew 78 - MOSP Białystok 14:0

75e minuut.
Kos rent richting de bal. Kos passt de bal zonder na te denken. Letsas rent richting de bal. Letsas haalt uit met een fantastische trap. Mule werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc zarzew 78 - MOSP Białystok 15:0

77e minuut.
Kos met een sublieme pass. Piotrkowczyk is nu in balbezit. Tulkis speelt de bal door. Szolomayer is nu in balbezit. Szolomayer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc zarzew 78 - MOSP Białystok 16:0

81e minuut.
Żołopa met een sublieme pass. Piotrkowczyk is nu in balbezit. Piotrkowczyk passt de bal zonder na te denken. Kos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kos passt de bal zonder na te denken. Mule verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Piotrkowczyk met een sublieme pass. Kos geeft de bal voor. Letsas bereikt de bal nog maar net als eerste. Letsas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc zarzew 78 - MOSP Białystok 17:0

86e minuut.
Piotrkowczyk passt de bal zonder na te denken. Kos speelt de bal door. Letsas bereikt de bal nog maar net als eerste. Letsas draait met de bal, schiet en ... Mule werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc zarzew 78 - MOSP Białystok 18:0

89e minuut.
Manunza onderschept slim de pass. Tulkis is nu in balbezit. Tulkis passt de bal met de wreef. Szolomayer bereikt de bal nog maar net als eerste. Szolomayer haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc zarzew 78 11%, MOSP Białystok 89%.
fc zarzew 78 - MOSP Białystok 18:0