Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chełmianka RKS FC KOPENHAGA
2222 Tactiek moja
35% Balbezit 65%
73% Spel op eigen helft 27%
3 Doelpogingen 38
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 4
36.8 gemiddelde waardering 57.7
redelijk Schieten formidabel
matig Passen solide
zwak Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Koniarek geeft de bal voor. Sparv bereikt de bal nog maar net als eerste. Sparv speelt de bal door. Nierychlewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Nierychlewski schiet op doel. Čeprakovas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Načić bereikt de bal nog maar net als eerste. Načić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Buitenspel voor Słonecznik. Goede buitenspelval van de verdediging. Kijowski neemt vlug de vrije trap. Načić rent richting de bal. Nierychlewski rent richting de bal. Nierychlewski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Tochouroglou passt de bal zonder na te denken. Dąbkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dąbkowski passt de bal zonder na te denken. Słonecznik rent richting de bal. Słonecznik draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Magdziarz probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Tochouroglou de bal. Sparv geeft de bal voor. Načić rent richting de bal. Načić draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Trąbek heeft problemen om de bal te vangen. Nierychlewski rent richting de bal. Nierychlewski draait met de bal, schiet en ... Čeprakovas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Chełmianka RKS - FC KOPENHAGA 0:1

15e minuut.
Klungelig pakt Trąbek de bal. Načić is nu in balbezit. Načić draait met de bal, schiet en ... Łacek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Čeprakovas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Koniarek neemt de hoekschop. Načić krijgt zijn hoofd ertegen. Čeprakovas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Rycha de bal.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Kijowski geeft de bal voor. Sparv is nu in balbezit. Sparv geeft een lange en hoge pass. Načić is nu in balbezit. Načić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Načić bereikt de bal nog maar net als eerste. Načić passt de bal met de wreef. Sparv is nu in balbezit. Sparv heeft problemen om de bal te vangen. Sparv geeft een hoge lob. Čeprakovas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Łacek is nu in balbezit. Načić verovert de bal door een tackle van achteren. Načić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Chełmianka RKS - FC KOPENHAGA 0:2

27e minuut.
Sarnik geeft een hoge lob. Tochouroglou probeert naar een medespeler te passen. Načić bereikt de bal nog maar net als eerste. Načić schiet op doel. Čeprakovas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chełmianka RKS - FC KOPENHAGA 0:3

29e minuut.
Rycha kopt de bal weg. Klungelig pakt Dąbkowski de bal. Trąbek is nu in balbezit. Nierychlewski onderschept slim de pass. Nierychlewski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Sparv probeert naar een medespeler te passen. Načić rent richting de bal. Nierychlewski is nu in balbezit. Nierychlewski haalt uit met een fantastische trap. Čeprakovas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Chełmianka RKS - FC KOPENHAGA 0:4

36e minuut.
Načić kan de bal niet met de borst controleren. Načić met een sublieme pass. Sparv bereikt de bal nog maar net als eerste. Sparv geeft een lange en hoge pass. Nierychlewski krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

37e minuut.
Nierychlewski verovert de bal door een tackle van achteren. Nierychlewski geeft een hoge lob. Načić heeft problemen om de bal te vangen. Načić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Nierychlewski passt de bal in één keer door. Sparv is nu in balbezit. Sparv geeft de bal voor. Načić krijgt zijn hoofd ertegen. Čeprakovas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chełmianka RKS - FC KOPENHAGA 0:5

42e minuut.
Sparv rent richting de bal. Sparv geeft een lange en hoge pass. Strocki heeft problemen om de bal te vangen. Načić rent richting de bal. Načić draait met de bal, schiet en ... Čeprakovas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chełmianka RKS 76%, FC KOPENHAGA 24%.
Chełmianka RKS - FC KOPENHAGA 0:5

48e minuut.
Warulik passt de bal zonder na te denken. Ngọc Lân bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngọc Lân passt de bal met de wreef. Sparv is nu in balbezit. Sparv geeft een lange en hoge pass. Čeprakovas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Načić krijgt zijn hoofd ertegen. Čeprakovas probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chełmianka RKS - FC KOPENHAGA 0:6

51e minuut.
Mckay passt de bal zonder na te denken. Kijowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kijowski geeft een hoge lob. Načić bereikt de bal nog maar net als eerste. Načić haalt uit met een fantastische trap. Čeprakovas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Načić rent richting de bal. Načić haalt uit met een fantastische trap. Čeprakovas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chełmianka RKS - FC KOPENHAGA 0:7

60e minuut.
Sparv met de inworp. Tochouroglou is nu in balbezit. Tochouroglou geeft een lange en hoge pass. Načić rent richting de bal. Načić haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Dąbkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tochouroglou onderschept slim de pass. Tochouroglou probeert naar een medespeler te passen. Sparv heeft problemen om de bal te vangen. Sparv geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Daar is Łacek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nierychlewski met een sublieme pass. Načić bereikt de bal nog maar net als eerste. Načić schiet op doel. Čeprakovas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chełmianka RKS - FC KOPENHAGA 0:8

67e minuut.
Kijowski is nu in balbezit. Kijowski geeft de bal voor. Nierychlewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Nierychlewski haalt uit met een fantastische trap. Čeprakovas probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal! Daar is Načić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Načić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Chełmianka RKS - FC KOPENHAGA 0:9

70e minuut.
Basaure heeft problemen om de bal te vangen. Mckay rent richting de bal. Słonecznik verovert de bal door een tackle van achteren. Słonecznik haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

77e minuut.
Mckay heeft problemen om de bal te vangen. Mckay geeft een hoge lob. Jagodziński probeert de bal met de borst te controleren. Koniarek rent richting de bal. Koniarek haalt uit met een fantastische trap. Čeprakovas bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Kijowski rent richting de bal. Kijowski geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Strocki de bal onder controle te krijgen. Nierychlewski is nu in balbezit. Nierychlewski draait met de bal, schiet en ... Čeprakovas bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Chełmianka RKS - FC KOPENHAGA 0:10

78e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Čeprakovas niet meer kan verder spelen. Papia komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Sparv geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Rycha de bal. Nierychlewski onderschept slim de pass. Nierychlewski schiet op doel. Papia werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chełmianka RKS - FC KOPENHAGA 0:11

82e minuut.
Koniarek geeft een hoge lob. Načić heeft problemen om de bal te vangen. Nierychlewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Nierychlewski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

84e minuut.
Načić heeft problemen om de bal te vangen. Łacek geeft de bal voor. Basaure speelt de bal door. Nierychlewski rent richting de bal. Nierychlewski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Načić krijgt zijn hoofd ertegen. Papia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Kijowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kijowski speelt de bal door. Koniarek is nu in balbezit. Koniarek schiet op doel. Papia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chełmianka RKS - FC KOPENHAGA 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chełmianka RKS 70%, FC KOPENHAGA 30%.
Chełmianka RKS - FC KOPENHAGA 0:12