Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GoodGameLeague KS Bielawianka-Bielawa
TESTOWA Tactiek bks
48% Balbezit 52%
63% Spel op eigen helft 37%
8 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
49.8 gemiddelde waardering 64.4
goed Schieten uitmuntend
solide Passen uitmuntend
solide Verdedigen zeer goed


13e minuut.
Tucaković probeert naar een medespeler te passen. Şuteu is nu in balbezit. Şuteu geeft de bal voor. Balul is nu in balbezit. Balul draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Cichowlas met een harde bal richting middenveld. Şuteu kopt de bal weg. Balul bereikt de bal nog maar net als eerste. Balul haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Nadal rent richting de bal. Nadal geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Waldmann de bal. Balul bereikt de bal nog maar net als eerste. Balul schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
GoodGameLeague - KS Bielawianka-Bielawa 0:1

23e minuut.
Mrowiński geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Güney met een snelle inworp. Tucaković is nu in balbezit. Tucaković geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Dawidowski met een sublieme pass. Gómez Carballido rent richting de bal. Gómez Carballido geeft een hoge lob. Mihál rent richting de bal. Mihál haalt uit met een fantastische trap. Rabe probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Tucaković rent richting de bal. Dawidowski verovert de bal door een tackle van achteren. Dawidowski geeft de bal voor. Granha is nu in balbezit. Granha haalt uit met een fantastische trap. Rabe verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Güney met een sublieme pass. Tucaković met een sublieme pass. Balul rent richting de bal. Balul schiet op doel. Cichowlas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GoodGameLeague - KS Bielawianka-Bielawa 0:2

40e minuut.
Barco zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Güney bereikt de bal nog maar net als eerste. Güney speelt de bal door. Balul is nu in balbezit. Balul schiet op doel. Cichowlas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Daar is Carpentieri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Waldmann kopt de bal weg. Balul is nu in balbezit. Balul draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Mrowiński is nu in balbezit. Mrowiński geeft een lange en hoge pass. Tucaković rent richting de bal. Tucaković geeft een hoge lob. Balul maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GoodGameLeague 59%, KS Bielawianka-Bielawa 41%.
GoodGameLeague - KS Bielawianka-Bielawa 0:2

54e minuut.
Nadal is nu in balbezit. Nadal geeft een lange en hoge pass. Carpentieri heeft problemen om de bal te vangen. Balul bereikt de bal nog maar net als eerste. Balul haalt uit met een fantastische trap. Cichowlas bokst de bal weg.

58e minuut.
Daar is Tucaković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tucaković passt de bal in één keer door. Güney rent richting de bal. Güney geeft een hoge lob. Balul maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GoodGameLeague - KS Bielawianka-Bielawa 0:3

60e minuut.
Inworp. Wiśniowiecki komt het veld opgelopen. Ferrari komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Wiśniowiecki geeft de bal voor. Dawidowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dawidowski geeft een lange en hoge pass. Mihál is nu in balbezit. Mihál schiet op doel. Rabe probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Conde bereikt de bal nog maar net als eerste. Conde passt de bal zonder na te denken. Nadal bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadal geeft de bal voor. Balul krijgt zijn hoofd ertegen. Cichowlas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Tucaković met een sublieme pass. Şuteu heeft problemen om de bal te vangen. Şuteu speelt de bal door. Nadal is nu in balbezit. Nadal geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Cichowlas bokst de bal weg.

87e minuut.
Cichowlas met een sublieme pass. Şuteu met een sublieme pass. Nadal heeft problemen om de bal te vangen. Nadal geeft een hoge lob. Balul krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GoodGameLeague 67%, KS Bielawianka-Bielawa 33%.
GoodGameLeague - KS Bielawianka-Bielawa 0:3