Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Galaxy Storm KS Bielawianka-Bielawa
◊Mafūba◊ Tactiek bks
35% Balbezit 65%
87% Spel op eigen helft 13%
0 Doelpogingen 38
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.7 gemiddelde waardering 57
poor Schieten outstanding
weak Passen outstanding
weak Verdedigen solid


5e minuut.
Nadal rent richting de bal. Sýs legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Nadal raakt geblesseerd tijdens het duel. Balul legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Bermejo Castanedo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Galaxy Storm - KS Bielawianka-Bielawa 0:1

11e minuut.
Güney passt de bal met de wreef. Tucaković rent richting de bal. Tucaković geeft de bal voor. Balul bereikt de bal nog maar net als eerste. Balul schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Galaxy Storm - KS Bielawianka-Bielawa 0:2

12e minuut.
Tucaković kopt de bal weg. Güney bereikt de bal nog maar net als eerste. Sikhwvihilu speelt de bal door. Güney geeft de bal voor. Balul springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Güney speelt de bal door. Tucaković met een sublieme pass. Nadal heeft problemen om de bal te vangen. Nadal geeft een hoge lob. Balul springt en kopt de bal. Bermejo Castanedo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Vulinović verovert de bal door een tackle van achteren. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Galaxy Storm - KS Bielawianka-Bielawa 0:3

17e minuut.
Conde kopt de bal weg. Klungelig pakt Şuteu de bal. Şuteu passt de bal in één keer door. Güney rent richting de bal. Güney geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.

22e minuut.
Tucaković probeert naar een medespeler te passen. Güney rent richting de bal. Güney geeft een lange en hoge pass. Balul maakt een snoekduik en kopt de bal. Bermejo Castanedo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Galaxy Storm - KS Bielawianka-Bielawa 0:4

25e minuut.
Güney passt de bal met de wreef. Meiri met een sublieme pass. Tucaković met een sublieme pass. Balul bereikt de bal nog maar net als eerste. Balul draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Tucaković kopt de bal weg. Güney is nu in balbezit. Güney geeft de bal voor. Balul springt en kopt de bal. Bermejo Castanedo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Galaxy Storm - KS Bielawianka-Bielawa 0:5

30e minuut.
Şuteu speelt de bal door. Klungelig pakt Güney de bal. Güney geeft een lange en hoge pass. Balul krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Galaxy Storm - KS Bielawianka-Bielawa 0:6

34e minuut.
Nadal rent richting de bal. Yaacob probeert naar een medespeler te passen. Sikhwvihilu bereikt de bal nog maar net als eerste. Balul onderschept slim de pass. Balul draait met de bal, schiet en ... Bermejo Castanedo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Nicholas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tucaković onderschept slim de pass. Tucaković geeft de bal voor. Balul maakt een snoekduik en kopt de bal. Bermejo Castanedo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Galaxy Storm - KS Bielawianka-Bielawa 0:7

37e minuut.
Conde passt de bal met de wreef. Güney rent richting de bal. Güney geeft de bal voor. Nadal rent richting de bal. Nadal draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Güney bereikt de bal nog maar net als eerste. Sikhwvihilu rent richting de bal. Güney verovert de bal door een tackle van achteren. Güney geeft de bal voor. Balul springt en kopt de bal. Bermejo Castanedo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Nadal zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Şuteu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Şuteu geeft de bal voor. Balul krijgt zijn hoofd ertegen. Bermejo Castanedo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Galaxy Storm - KS Bielawianka-Bielawa 0:8

45e minuut.
Güney bereikt de bal nog maar net als eerste. Güney geeft de bal voor. Balul is nu in balbezit. Balul draait met de bal, schiet en ... Bermejo Castanedo probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Galaxy Storm - KS Bielawianka-Bielawa 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Galaxy Storm 89%, KS Bielawianka-Bielawa 11%.
Galaxy Storm - KS Bielawianka-Bielawa 0:9

47e minuut.
Meiri geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tucaković zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Güney geeft een lange en hoge pass. Nadal maakt een snoekduik en kopt de bal. Bermejo Castanedo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

48e minuut.
Güney kopt de bal weg. Tucaković speelt de bal door. Nadal is nu in balbezit. Nadal geeft de bal voor. Balul krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Şuteu passt de bal zonder na te denken. Nadal is nu in balbezit. Nadal geeft een lange en hoge pass. Balul maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Galaxy Storm - KS Bielawianka-Bielawa 0:10

55e minuut.
Bermejo Castanedo probeert naar een medespeler te passen. Tucaković kopt de bal weg. Güney rent richting de bal. Güney geeft een lange en hoge pass. Balul krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Galaxy Storm - KS Bielawianka-Bielawa 0:11

57e minuut.
Şuteu speelt de bal door. Güney is nu in balbezit. Güney geeft een hoge lob. Nadal rent richting de bal. Nadal draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Inworp. Kim komt het veld opgelopen. Nadal met een snelle inworp. Şuteu rent richting de bal. Şuteu geeft een lange en hoge pass. Balul is nu in balbezit. Balul draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Galaxy Storm - KS Bielawianka-Bielawa 0:12

61e minuut.
Tucaković geeft de bal voor. Güney probeert naar een medespeler te passen. Tucaković heeft problemen om de bal te vangen. Tucaković geeft de bal voor. Balul springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Galaxy Storm - KS Bielawianka-Bielawa 0:13

63e minuut.
Tucaković bereikt de bal nog maar net als eerste. Tucaković passt de bal in één keer door. Güney rent richting de bal. Güney geeft een hoge lob. Balul maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Vulinović trapt de bal weg van het doel. Şuteu kopt de bal weg. Nadal is nu in balbezit. Nadal geeft een hoge lob. Balul springt en kopt de bal. Bermejo Castanedo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Yaacob rent richting de bal. Nadal verovert de bal door een tackle van achteren. Nadal passt de bal zonder na te denken. Tucaković geeft een hoge lob. Balul springt en kopt de bal. Bermejo Castanedo bokst de bal weg.

69e minuut.
Conde bereikt de bal nog maar net als eerste. Conde met een sublieme pass. Nadal bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadal geeft de bal voor. Balul krijgt zijn hoofd ertegen. Bermejo Castanedo bokst de bal weg.

73e minuut.
Inworp. Amirov met een snelle inworp. Nadal is nu in balbezit. Nadal geeft de bal voor. Balul krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Daar is Güney, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Güney geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Meiri de bal onder controle te krijgen. Balul rent richting de bal. Balul haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Klungelig pakt Şuteu de bal. Şuteu probeert naar een medespeler te passen. Nadal rent richting de bal. Nadal geeft een lange en hoge pass. Balul springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Sikhwvihilu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sikhwvihilu passt de bal in één keer door. Tucaković probeert naar een medespeler te passen. Balul bereikt de bal nog maar net als eerste. Balul draait met de bal, schiet en ... Bermejo Castanedo bokst de bal weg. Inworp. Itoh komt het veld opgelopen. Velasco komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Nadal rent richting de bal. Nadal geeft een hoge lob. Vulinović heeft problemen om de bal te vangen. Güney rent richting de bal. Güney schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Bermejo Castanedo niet meer kan verder spelen. Santos Ortiz komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Şuteu probeert naar een medespeler te passen. Nadal bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadal passt de bal zonder na te denken. Balul rent richting de bal. Balul draait met de bal, schiet en ... Santos Ortiz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Sýs passt de bal met de wreef. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Şuteu met de inworp. Conde bereikt de bal nog maar net als eerste. Conde geeft een lange en hoge pass. Santos Ortiz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Balul is nu in balbezit. Balul draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Galaxy Storm - KS Bielawianka-Bielawa 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Galaxy Storm 84%, KS Bielawianka-Bielawa 16%.
Galaxy Storm - KS Bielawianka-Bielawa 0:14