Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-02 19:31
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.11
  • Stadion: Planeta Margo
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 37879
Gang z Plutona Krzna Lukow
pro 1.0 Tactiek Taktyka-1
47% Balbezit 53%
64% Spel op eigen helft 36%
7 Doelpogingen 23
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
55.6 gemiddelde waardering 68.3
zeer goed Schieten uitmuntend
zeer goed Passen uitmuntend
uitmuntend Verdedigen formidabel


5e minuut.
Skup geeft de bal voor. Kanarellis bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kanarellis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hafft geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Kanarellis met de inworp. Hafft bereikt de bal nog maar net als eerste. Szamborski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Szamborski moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Szamborski schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

19e minuut.
Hafft bereikt de bal nog maar net als eerste. Hafft passt de bal met de wreef. Schafranek speelt de bal door. Onofrei is nu in balbezit. Onofrei haalt uit met een fantastische trap. Carmelo bokst de bal weg.

25e minuut.
Inworp. Panagoulis komt het veld opgelopen. Nadal komt het veld opgelopen.

25e minuut.
Hafft verovert de bal door een tackle van achteren. Hafft met een sublieme pass. Caruso rent richting de bal. Caruso schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gang z Plutona - Krzna Lukow 0:1

28e minuut.
Nigro passt de bal zonder na te denken. Możdżonek bereikt de bal nog maar net als eerste. Możdżonek passt de bal zonder na te denken. Kastrup bereikt de bal nog maar net als eerste. Kastrup schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Nadal speelt de bal door. Klungelig pakt Fehl de bal. Fehl geeft een hoge lob. Kastrup bereikt de bal nog maar net als eerste. Kastrup haalt uit met een fantastische trap. Borselli bokst de bal weg.

33e minuut.
Nigro geeft een lange en hoge pass. Możdżonek kopt de bal weg. Skup heeft problemen om de bal te vangen. Nadal is nu in balbezit. Nadal draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Daar is Hafft, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hafft probeert naar een medespeler te passen. Kanarellis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanarellis geeft een lange en hoge pass. Caruso maakt een snoekduik en kopt de bal. Carmelo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Inworp. Seccia met een snelle inworp. Hafft bereikt de bal nog maar net als eerste. Hafft geeft de bal voor. Onofrei krijgt zijn hoofd ertegen. Carmelo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Schafranek passt de bal zonder na te denken. Hafft bereikt de bal nog maar net als eerste. Hafft met een sublieme pass. Daar is Caruso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caruso haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Ponce geeft een hoge lob. Inworp. Hafft met de inworp. Kanarellis geeft de bal voor. Caruso maakt een snoekduik en kopt de bal. Carmelo bokst de bal weg.

42e minuut.
Hafft is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kanarellis met de inworp. Hafft geeft de bal voor. Caruso maakt een snoekduik en kopt de bal. Carmelo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Daar is Nadal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stefanescu-Prodanovici geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Panagoulis de bal onder controle te krijgen. Onofrei rent richting de bal. Onofrei haalt uit met een fantastische trap. Carmelo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Doeltrap. Piekarz komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gang z Plutona 58%, Krzna Lukow 42%.
Gang z Plutona - Krzna Lukow 0:1

47e minuut.
Kanarellis met de inworp. Daar is Hafft, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hafft speelt de bal door. Caruso rent richting de bal. Caruso draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Skup kopt de bal weg. Nigro probeert de bal aan de voet te houden. Stefanescu-Prodanovici geeft een lange en hoge pass. Caruso bereikt de bal nog maar net als eerste. Caruso schiet op doel. Carmelo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Onofrei onderschept slim de pass. Nigro verovert de bal door een tackle van achteren. Nigro geeft een lange en hoge pass. Kastrup is nu in balbezit. Kastrup haalt uit met een fantastische trap. Borselli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Stefanescu-Prodanovici geeft een hoge lob. Klungelig pakt Hafft de bal. Ponce tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ponce krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Kanarellis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hafft geeft een lange en hoge pass. Carmelo speelt de bal door. Hafft rent richting de bal. Hafft geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Hafft probeert naar een medespeler te passen. Caruso rent richting de bal. Nigro legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Caruso raakt geblesseerd tijdens het duel. Onofrei neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Carmelo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Kanarellis speelt de bal door. Hafft is nu in balbezit. Hafft probeert naar een medespeler te passen. Caruso bereikt de bal nog maar net als eerste. Caruso schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Carmelo trapt de bal weg van het doel. Możdżonek bereikt de bal nog maar net als eerste. Możdżonek passt de bal met de wreef. Nadal rent richting de bal. Nadal draait met de bal, schiet en ... Borselli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Kanarellis is nu in balbezit. Kanarellis speelt de bal door. Hafft heeft problemen om de bal te vangen. Hafft geeft de bal voor. Onofrei krijgt zijn hoofd ertegen. Carmelo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Kanarellis passt de bal in één keer door. Schafranek bereikt de bal nog maar net als eerste. Schafranek passt de bal in één keer door. Caruso is nu in balbezit. Caruso schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Hafft geeft een hoge lob. Piekarz kopt de bal weg. Schafranek met een sublieme pass. Onofrei is nu in balbezit. Onofrei draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gang z Plutona - Krzna Lukow 0:2

90e minuut.
Kanarellis probeert naar een medespeler te passen. Hafft rent richting de bal. Hafft probeert naar een medespeler te passen. Caruso rent richting de bal. Caruso haalt uit met een fantastische trap. Carmelo bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Hafft zal de hoekschop nemen. Caruso springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gang z Plutona 71%, Krzna Lukow 29%.
Gang z Plutona - Krzna Lukow 0:2