Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Jesionka CzarnaKompania
1 Tactiek 444vN
45% Balbezit 55%
61% Spel op eigen helft 39%
0 Doelpogingen 19
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 9
54.5 gemiddelde waardering 63.8
goed Schieten formidabel
zeer goed Passen uitstekend
zeer goed Verdedigen uitmuntend


7e minuut.
Crăcan geeft een lange en hoge pass. Azpurua heeft problemen om de bal te vangen. Pereira Sotelo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pereira Sotelo krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Mocayo Alvarado trapt de bal weg van het doel. Brzeżański kopt de bal weg. Prešnajder speelt de bal door. González bereikt de bal nog maar net als eerste. González schiet op doel. Mocayo Alvarado probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Prešnajder onderschept slim de pass. Prešnajder passt de bal met de wreef. Klungelig pakt González de bal. González draait met de bal, schiet en ... Mocayo Alvarado werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Jesionka - CzarnaKompania 0:1

24e minuut.
Tuczyński geeft de bal voor. Brzeżański bereikt de bal nog maar net als eerste. Brzeżański passt de bal in één keer door. Daar is Hrubka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hrubka schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Nešněra bereikt de bal nog maar net als eerste. Prešnajder verovert de bal door een tackle van achteren. González is nu in balbezit. González draait met de bal, schiet en ... Mocayo Alvarado maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Jesionka - CzarnaKompania 0:2

42e minuut.
Nešněra geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Prešnajder met de inworp. Orczykowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Orczykowski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Prešnajder zal de hoekschop nemen. González kopt de bal weg. Hrubka rent richting de bal. Hrubka schiet op doel. Moţatu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Jesionka - CzarnaKompania 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Jesionka 58%, CzarnaKompania 42%.
FC Jesionka - CzarnaKompania 0:3

49e minuut.
Aranđelović geeft een lange en hoge pass. Angelini is nu in balbezit. Angelini geeft een lange en hoge pass. Orczykowski rent richting de bal. Orczykowski draait met de bal, schiet en ... Mocayo Alvarado kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Brzeżański onderschept slim de pass. Brzeżański speelt de bal door. Nešněra onderschept slim de pass. González is nu in balbezit. González draait met de bal, schiet en ... Mocayo Alvarado probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Angelini kopt de bal weg. González probeert de bal met de borst te controleren. Nešněra begaat een overtreding. González raakt geblesseerd tijdens het duel. Brzeżański wilt de vrije trap nemen. De bal raakt de paal.

67e minuut.
Tuczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Tuczyński passt de bal met de wreef. Brzeżański probeert naar een medespeler te passen. Hrubka bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrubka schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Hrubka controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Filanowskii komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Angelini met een sublieme pass. Tuczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuczyński geeft de bal voor. Hrubka bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrubka draait met de bal, schiet en ... Mocayo Alvarado probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Inworp. Zawisza komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Hrubka geeft een hoge lob. Filanowskii kopt de bal weg. Nešněra bereikt de bal nog maar net als eerste. González verovert de bal door een tackle van achteren. González draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. González stond buitenspel. Chałas komt het veld opgelopen. Benczyński komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Klungelig pakt Prešnajder de bal. Prešnajder passt de bal in één keer door. Nešněra onderschept slim de pass. Chałas bereikt de bal nog maar net als eerste. Chałas schiet op doel. Mocayo Alvarado probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Chałas is nu in balbezit. Chałas haalt uit met een fantastische trap. Mocayo Alvarado werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Jesionka - CzarnaKompania 0:4

89e minuut.
Nešněra geeft een lange en hoge pass. Prešnajder bereikt de bal nog maar net als eerste. Prešnajder passt de bal zonder na te denken. Benczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Benczyński draait met de bal, schiet en ... Mocayo Alvarado probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Jesionka 63%, CzarnaKompania 37%.
FC Jesionka - CzarnaKompania 0:4