Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-05 19:30
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.15
  • Stadion: KKS-1966 Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 45164
KKS-1966 Od dawna nie pije II
442norma09.2021 Tactiek fjfkh
44% Balbezit 56%
49% Spel op eigen helft 51%
16 Doelpogingen 17
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
3 Buitenspel 0
61.5 gemiddelde waardering 68.1
very good Schieten outstanding
very good Passen formidable
excellent Verdedigen excellent


6e minuut.
Klungelig pakt Krzemiński de bal. Krzemiński geeft een hoge lob. Vihriälä kopt de bal weg. Bradáč rent richting de bal. Bradáč haalt uit met een fantastische trap. Hlynsson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Pajusaar geeft een hoge lob. Polders heeft problemen om de bal te vangen. Fenkanin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fenkanin krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Gioitta probeert naar een medespeler te passen. Pajusaar rent richting de bal. Pajusaar passt de bal in één keer door. Boruciak bereikt de bal nog maar net als eerste. Boruciak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Dybdal kopt de bal weg. Anders geeft een lange en hoge pass. Vihriälä is nu in balbezit. Vihriälä schiet op doel. Hlynsson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS-1966 - Od dawna nie pije II 0:1

17e minuut.
Fenkanin geeft de bal voor. Krzemiński probeert naar een medespeler te passen. Musialik geeft een lange en hoge pass. Boruciak probeert de bal met de borst te controleren. Boruciak draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

20e minuut.
Duţă geeft een hoge lob. Vihriälä speelt de bal door. Krzemiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzemiński geeft een lange en hoge pass. Vihriälä springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Lewis kan de bal niet met de borst controleren. Vihriälä bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lewis. Vihriälä raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Anders neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Dilqəmov probeert naar een medespeler te passen. Anders rent richting de bal. Karakuş schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Karakuş krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Vihriälä is nu in balbezit. Bryła rent richting de bal. Bryła passt de bal zonder na te denken. Anders geeft een lange en hoge pass. Bradáč maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Hlynsson met een harde bal richting middenveld. Dilqəmov kopt de bal weg. Borubar rent richting de bal. Polders verovert de bal door een tackle van achteren. Polders schiet op doel. Chico bokst de bal weg.

38e minuut.
Lewis bereikt de bal nog maar net als eerste. Lewis geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Fenkanin de bal. Polders is nu in balbezit. Polders draait met de bal, schiet en ... Chico verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Fenkanin rent richting de bal. Bryła met een sublieme pass. Anders bereikt de bal nog maar net als eerste. Anders geeft de bal voor. Bradáč springt en kopt de bal. Hlynsson bokst de bal weg. Duţă raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Chyliński komt het veld opgelopen.

44e minuut.
Anders bereikt de bal nog maar net als eerste. Anders probeert naar een medespeler te passen. Vihriälä is nu in balbezit. Vihriälä haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS-1966 - Od dawna nie pije II 0:2

44e minuut.
Polders passt de bal zonder na te denken. Jurecki is nu in balbezit. Jurecki speelt de bal door. Polders rent richting de bal. Polders draait met de bal, schiet en ... Chico bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KKS-1966 52%, Od dawna nie pije II 48%.
KKS-1966 - Od dawna nie pije II 0:2

47e minuut.
Lewis kopt de bal weg. Dilqəmov met een sublieme pass. Karakuş speelt de bal door. Boruciak is nu in balbezit. Boruciak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Karakuş passt de bal met de wreef. Boruciak bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruzata speelt de bal door. Dilqəmov is nu in balbezit. Dilqəmov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Polders rent richting de bal. Borubar onderschept slim de pass. Borubar geeft de bal voor. Vihriälä is nu in balbezit. Vihriälä schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Pajusaar met een sublieme pass. Boruciak rent richting de bal. Boruciak passt de bal in één keer door. Polders bereikt de bal nog maar net als eerste. Polders schiet op doel. Chico bokst de bal weg.

59e minuut.
Bradáč verovert de bal door een tackle van achteren. Dybdal verovert de bal door een tackle van achteren. Dybdal geeft een hoge lob. Polders rent richting de bal. Polders haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Vihriälä kopt de bal weg. Dybdal heeft problemen om de bal te vangen. Bradáč bereikt de bal nog maar net als eerste. Bradáč draait met de bal, schiet en ... Hlynsson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS-1966 - Od dawna nie pije II 0:3

64e minuut.
Dilqəmov met een sublieme pass. Boruciak rent richting de bal. Karakuş rent richting de bal. Karakuş geeft de bal voor. Polders springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Vihriälä bereikt de bal nog maar net als eerste. Dybdal schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Vihriälä raakt geblesseerd tijdens het duel. Chyliński zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Anders speelt de bal door. Chyliński rent richting de bal. Chyliński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Pajusaar probeert naar een medespeler te passen. Karakuş is nu in balbezit. Karakuş geeft een lange en hoge pass. Jurecki is nu in balbezit. Jurecki schiet op doel. Chico bokst de bal weg.

74e minuut.
Pajusaar passt de bal met de wreef. Boruciak rent richting de bal. Met opzet legt Cruzata zijn tegenspeler op de grond. Cruzata is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

74e minuut.
Musialik rent richting de bal. Krzemiński verovert de bal door een tackle van achteren. Krzemiński speelt de bal door. Bradáč rent richting de bal. Bradáč draait met de bal, schiet en ... Hlynsson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lewis verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Krzemiński passt de bal met de wreef. Bryła is nu in balbezit. Bryła speelt de bal door. Vihriälä is nu in balbezit. Vihriälä schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Dilqəmov heeft problemen om de bal te vangen. Dilqəmov met een sublieme pass. Boruciak rent richting de bal. Boruciak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS-1966 - Od dawna nie pije II 1:3

85e minuut.
Boruciak passt de bal in één keer door. Dilqəmov rent richting de bal. Boruciak is nu in balbezit. Boruciak schiet op doel. Chico probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Daar is Karakuş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anders geeft een hoge lob. Bradáč is nu in balbezit. Bradáč draait met de bal, schiet en ... Hlynsson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS-1966 - Od dawna nie pije II 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KKS-1966 47%, Od dawna nie pije II 53%.
KKS-1966 - Od dawna nie pije II 1:4