Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Od dawna nie pije II Milan STG
fjfkh Tactiek Nowa
55% Balbezit 45%
35% Spel op eigen helft 65%
17 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 5
70.2 gemiddelde waardering 66.4
formidable Schieten formidable
formidable Passen formidable
outstanding Verdedigen incredible


1e minuut.
Chyliński probeert naar een medespeler te passen. Krzemiński rent richting de bal. Krzemiński passt de bal zonder na te denken. Saskőy is nu in balbezit. Saskőy haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

2e minuut.
Kverić bereikt de bal nog maar net als eerste. Saskőy verovert de bal door een tackle van achteren. Saskőy geeft de bal voor. Vihriälä springt en kopt de bal. Marcinkowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Od dawna nie pije II - Milan STG 1:0

3e minuut.
Fenkanin passt de bal met de wreef. Wójcik speelt de bal door. Daar is Săndiţă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vihriälä rent richting de bal. Vihriälä haalt uit met een fantastische trap. Marcinkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Vihriälä bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal vliegt tegen de lat. Saskőy rent richting de bal. Saskőy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Od dawna nie pije II - Milan STG 2:0

8e minuut.
Kverić probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Krzemiński de bal. Kverić legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Krzemiński raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Fenkanin neemt zijn aanloop. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Borubar speelt de bal door. Daar is Krzemiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kverić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kverić krijgt een gele kaart. Krzemiński is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Fenkanin zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Vihriälä springt en kopt de bal. Marcinkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Saskőy bereikt de bal nog maar net als eerste. Saskőy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Od dawna nie pije II - Milan STG 3:0

21e minuut.
Vihriälä bereikt de bal nog maar net als eerste. Vihriälä geeft de bal voor. Saskőy rent richting de bal. Saskőy haalt uit met een fantastische trap. Marcinkowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Od dawna nie pije II - Milan STG 4:0

23e minuut.
Daar is Gruszczyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fuscão rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bunea geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Fuscão maakt een snoekduik en kopt de bal. Chico verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Dobski rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Marcinkowski geeft de bal voor. Gruszczyński kopt de bal weg. Anders is nu in balbezit. Anders geeft de bal voor. Saskőy maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

38e minuut.
Gruszczyński speelt de bal door. Klungelig pakt Anders de bal. Anders geeft de bal voor. Saskőy springt en kopt de bal. Marcinkowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Od dawna nie pije II - Milan STG 5:0

44e minuut.
Butacu passt de bal in één keer door. Bunea bereikt de bal nog maar net als eerste. Bunea passt de bal in één keer door. Fuscão rent richting de bal. Fuscão haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Od dawna nie pije II 38%, Milan STG 62%.
Od dawna nie pije II - Milan STG 5:0

57e minuut.
Săndiţă speelt de bal door. Fuscão bereikt de bal nog maar net als eerste. Chyliński begaat een overtreding. Chyliński krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Daar is Krzemiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krzemiński probeert naar een medespeler te passen. Saskőy is nu in balbezit. Saskőy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Od dawna nie pije II - Milan STG 6:0

73e minuut.
Vihriälä passt de bal in één keer door. Saskőy bereikt de bal nog maar net als eerste. Kverić begaat een overtreding. Kverić krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

74e minuut.
Reguła geeft de bal voor. Borubar is nu in balbezit. Fuscão onderschept slim de pass. Dobski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobski draait met de bal, schiet en ... Chico verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Wójcik kan de bal niet met de borst controleren. Wójcik passt de bal zonder na te denken. Anders bereikt de bal nog maar net als eerste. Anders geeft een hoge lob. Saskőy krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Od dawna nie pije II - Milan STG 7:0

87e minuut.
Saskőy passt de bal zonder na te denken. Krzemiński is nu in balbezit. Krzemiński passt de bal in één keer door. Saskőy is nu in balbezit. Saskőy haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Od dawna nie pije II 32%, Milan STG 68%.
Od dawna nie pije II - Milan STG 7:0