Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-02 19:32
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.16
  • Stadion: DAMEX Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 10834
Skałka Jaworzno Kontra Piotrków Trybunalski
Naj 1 Tactiek Wingowa vol.3
56% Balbezit 44%
35% Spel op eigen helft 65%
14 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
41.8 gemiddelde waardering 42.3
very good Schieten weak
solid Passen solid
solid Verdedigen average


3e minuut.
Warczak rent richting de bal. Kołpaczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Jaelani legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kołpaczyński raakt geblesseerd tijdens het duel. Siewielec kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Noriega verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Skałka Jaworzno - Kontra Piotrków Trybunalski 1:0

25e minuut.
Inworp. Leier komt het veld opgelopen.

26e minuut.
Xuân Bình geeft de bal voor. Piwnicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Piwnicki geeft een hoge lob. Jasina is nu in balbezit. Jasina schiet op doel. Noriega verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Inworp. Pozowski komt het veld opgelopen.

35e minuut.
Maier is nu in balbezit. Maier passt de bal met de wreef. Jasina is nu in balbezit. Jasina draait met de bal, schiet en ... Noriega probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Skałka Jaworzno - Kontra Piotrków Trybunalski 2:0

37e minuut.
Siewielec probeert naar een medespeler te passen. Maier bereikt de bal nog maar net als eerste. Xuân Bình tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Xuân Bình krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Jasina controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Czerep komt het veld opgelopen. Shaobo passt de bal met de wreef. Czerep bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jaelani. Jaelani krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skałka Jaworzno 35%, Kontra Piotrków Trybunalski 65%.
Skałka Jaworzno - Kontra Piotrków Trybunalski 2:0

46e minuut.
Przyrowski komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Siewielec passt de bal in één keer door. Maier bereikt de bal nog maar net als eerste. Maier speelt de bal door. Jasina bereikt de bal nog maar net als eerste. Jasina draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

50e minuut.
Maier probeert naar een medespeler te passen. Kálal is nu in balbezit. Kálal passt de bal met de wreef. Czerep bereikt de bal nog maar net als eerste. Czerep haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Skałka Jaworzno - Kontra Piotrków Trybunalski 3:0

56e minuut.
Kálal passt de bal met de wreef. Maier bereikt de bal nog maar net als eerste. Maier passt de bal zonder na te denken. Jasina bereikt de bal nog maar net als eerste. Jasina schiet op doel. Noriega probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Żelazowski komt het veld opgelopen. Kluzek komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Rideout met een sublieme pass. Shaobo heeft problemen om de bal te vangen. Shaobo passt de bal met de wreef. Żelazowski rent richting de bal. Żelazowski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skałka Jaworzno 35%, Kontra Piotrków Trybunalski 65%.
Skałka Jaworzno - Kontra Piotrków Trybunalski 3:0