Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kontra Piotrków Trybunalski KKS TurPoz
Wingowa vol.3 Tactiek OPTIMAL
48% Balbezit 52%
59% Spel op eigen helft 41%
8 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
55.8 gemiddelde waardering 63.1
solide Schieten uitstekend
zeer goed Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen uitstekend


13e minuut.
Salemonas rent richting de bal. Salemonas geeft een hoge lob. Serra kopt de bal weg. Özsürgün bereikt de bal nog maar net als eerste. Özsürgün haalt uit met een fantastische trap. Suvajac kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Gyulai met een sublieme pass. Kist bereikt de bal nog maar net als eerste. Kist met een sublieme pass. Bertoša heeft problemen om de bal te vangen. Bertoša haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Bohnen speelt de bal door. Serra rent richting de bal. Meda tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Serra raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Buhoiu neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Buhoiu is nu in balbezit. Serra bereikt de bal nog maar net als eerste. Serra met een sublieme pass. Özsürgün is nu in balbezit. Özsürgün schiet op doel. Suvajac bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
Buhoiu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mair komt het veld opgelopen.

27e minuut.
Trelecki rent richting de bal. Trelecki geeft een hoge lob. Gyulai bereikt de bal nog maar net als eerste. Gyulai schiet op doel. Chwiałkowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kontra Piotrków Trybunalski - KKS TurPoz 0:1

27e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Chwiałkowski niet meer kan verder spelen. Noriega komt het veld opgelopen.

29e minuut.
Gyulai is nu in balbezit. Gyulai geeft een hoge lob. Humaid probeert de bal met de borst te controleren. Bertoša bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertoša haalt uit met een fantastische trap. Noriega kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kaufmann verovert de bal door een tackle van achteren. Kist geeft de bal voor. Bertoša maakt een snoekduik en kopt de bal. Noriega bokst de bal weg.

31e minuut.
Özsürgün rent richting de bal. Serra rent richting de bal. Trelecki legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Serra raakt geblesseerd tijdens het duel. Özsürgün legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Xuân Bình onderschept slim de pass. Xuân Bình met een sublieme pass. Serra is nu in balbezit. Serra draait met de bal, schiet en ... Suvajac probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kontra Piotrków Trybunalski 55%, KKS TurPoz 45%.
Kontra Piotrków Trybunalski - KKS TurPoz 0:1

52e minuut.
Kist is nu in balbezit. Kist passt de bal in één keer door. Kaufmann onderschept slim de pass. Gyulai is nu in balbezit. Gyulai schiet op doel. Noriega probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Özsürgün is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Meda. Özsürgün raakt geblesseerd tijdens het duel. Wotte komt het veld opgelopen. Hankovský komt het veld opgelopen. Bolacha zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Mair is nu in balbezit. Mair schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Gložinić geeft de bal voor. Kist rent richting de bal. Kist geeft een hoge lob. Gyulai bereikt de bal nog maar net als eerste. Gyulai haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Gložinić is nu in balbezit. Gložinić passt de bal zonder na te denken. Trelecki met een sublieme pass. Gyulai bereikt de bal nog maar net als eerste. Gyulai schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Doeltrap. Pérez Hurtado komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Daar is Serra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bohnen is nu in balbezit. Warczak verovert de bal door een tackle van achteren. Serra bereikt de bal nog maar net als eerste. Serra draait met de bal, schiet en ... Suvajac kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Gyulai kopt de bal weg. Kaufmann rent richting de bal. Bertoša onderschept slim de pass. Bertoša schiet op doel. Noriega probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Kontra Piotrków Trybunalski - KKS TurPoz 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kontra Piotrków Trybunalski 63%, KKS TurPoz 37%.
Kontra Piotrków Trybunalski - KKS TurPoz 0:2