Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-22 19:30
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.16
  • Stadion: KKS TurPoz Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 9264
KKS TurPoz FC Trzycierz
OPTIMAL Tactiek 361.01
46% Balbezit 54%
64% Spel op eigen helft 36%
7 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
62.8 gemiddelde waardering 65.3
uitstekend Schieten zeer goed
uitstekend Passen formidabel
uitstekend Verdedigen uitmuntend


7e minuut.
Bohnen geeft een hoge lob. Plesník heeft problemen om de bal te vangen. Kist onderschept slim de pass. Kist geeft een hoge lob. Gyulai springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Cononenco rent richting de bal. Trelecki onderschept slim de pass. Trelecki passt de bal in één keer door. Bertoša is nu in balbezit. Bertoša haalt uit met een fantastische trap. Swain bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS TurPoz - FC Trzycierz 1:0

10e minuut.
Minh Phương bereikt de bal nog maar net als eerste. Minh Phương passt de bal met de wreef. Kałuszewski probeert naar een medespeler te passen. Kosman bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosman schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Pedemonte bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertoša onderschept slim de pass. Bertoša passt de bal zonder na te denken. Kist is nu in balbezit. Kist geeft een hoge lob. Swain kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Grochowalski heeft problemen om de bal te vangen. Kist geeft een hoge lob. Bertoša krijgt zijn hoofd ertegen. Swain maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Carneiro is nu in balbezit. Gložinić is nu in balbezit. Gložinić speelt de bal door. Gyulai rent richting de bal. Gyulai schiet op doel. Swain probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Minh Phương zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Trelecki rent richting de bal. Efremov verovert de bal door een tackle van achteren. Efremov geeft een lange en hoge pass. Kosman maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Daar is Plesník, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Plesník geeft de bal voor. Minh Phương speelt de bal door. Torres geeft een hoge lob. Kosman maakt een snoekduik en kopt de bal. Suvajac verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Kałuszewski met een snelle inworp. Cononenco probeert naar een medespeler te passen. Kałuszewski geeft een hoge lob. Kosman krijgt zijn hoofd ertegen. Suvajac werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KKS TurPoz - FC Trzycierz 1:1

44e minuut.
Minh Phương rent richting de bal. Minh Phương passt de bal zonder na te denken. Cononenco probeert naar een medespeler te passen. Kosman is nu in balbezit. Kosman schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KKS TurPoz 68%, FC Trzycierz 32%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KKS TurPoz - FC Trzycierz 1:1

46e minuut.
Meda komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Torres met een snelle inworp. Minh Phương geeft een lange en hoge pass. Cononenco is nu in balbezit. Cononenco geeft een hoge lob. Kosman springt en kopt de bal. Suvajac kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Minh Phương kopt de bal weg. Bohnen controleert de bal met de borst. Efremov bereikt de bal nog maar net als eerste. Efremov haalt uit met een fantastische trap. Suvajac probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Efremov bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS TurPoz - FC Trzycierz 1:2

68e minuut.
Trelecki passt de bal zonder na te denken. Torres rent richting de bal. Kaljot verovert de bal door een tackle van achteren. Gyulai is nu in balbezit. Gyulai draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Gyulai is nu in balbezit. Torres begaat een overtreding. Gyulai is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gložinić zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kist geeft een lange en hoge pass. Bertoša springt en kopt de bal. Swain werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Cononenco onderschept slim de pass. Gložinić is nu in balbezit. Cononenco maakt een afschuwelijke overtreding. Cononenco krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KKS TurPoz 59%, FC Trzycierz 41%.
KKS TurPoz - FC Trzycierz 1:2