Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Łomianki FC FC
inna Tactiek plokp
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
12 Doelpogingen 23
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
58 gemiddelde waardering 62.7
excellent Schieten formidable
excellent Passen solid
good Verdedigen formidable


7e minuut.
Hutmacher bereikt de bal nog maar net als eerste. Soini verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wikström. Wikström krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Kowalec probeert naar een medespeler te passen. Daar is Pyhälä, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pyhälä passt de bal in één keer door. Bekilli rent richting de bal. Bekilli draait met de bal, schiet en ... Wyczułkowski bokst de bal weg.

11e minuut.
Kowalec passt de bal in één keer door. Pyhälä controleert de bal met de borst. Pyhälä geeft de bal voor. Bekilli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bekilli haalt uit met een fantastische trap. Wyczułkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Pyhälä geeft een hoge lob. Enginer is nu in balbezit. Bekilli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bekilli schiet op doel. Wyczułkowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Łomianki - FC FC 0:1

16e minuut.
Bekilli rent richting de bal. Kopaczewski rent richting de bal. Kopaczewski passt de bal zonder na te denken. Pyhälä rent richting de bal. Pyhälä schiet op doel. Wyczułkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Mahé kopt de bal weg. Soini bereikt de bal nog maar net als eerste. Soini passt de bal met de wreef. Korczak geeft een lange en hoge pass. İnönü springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Doeltrap. Subacchi trapt de bal weg van het doel. Pyhälä probeert naar een medespeler te passen. Enginer rent richting de bal. Enginer haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Števanja is nu in balbezit. Števanja passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt İnönü de bal. İnönü draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Vişinoiu de bal onder controle te krijgen. Subacchi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Bekilli kopt de bal weg. Wikström rent richting de bal. Wikström speelt de bal door. Enginer bereikt de bal nog maar net als eerste. Enginer draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Soini bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahé is nu in balbezit. Mahé passt de bal in één keer door. İnönü bereikt de bal nog maar net als eerste. İnönü draait met de bal, schiet en ... Subacchi bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

31e minuut.
Enginer passt de bal met de wreef. Bekilli is nu in balbezit. Vurmaz is nu in balbezit. Bekilli onderschept slim de pass. Bekilli schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Kowalec passt de bal zonder na te denken. Enginer rent richting de bal. Vurmaz begaat een overtreding. Enginer raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Milinić neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Wyczułkowski trapt de bal weg. Wikström probeert de bal met de borst te controleren. Mahé met een sublieme pass. Korczak is nu in balbezit. Korczak geeft een hoge lob. Subacchi bokst de bal weg.

37e minuut.
Mahé onderschept slim de pass. Mahé schiet op doel. Vişinoiu kopt de bal weg. Soini bereikt de bal nog maar net als eerste. Soini haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Milinić verovert de bal door een tackle van achteren. Milinić geeft een lange en hoge pass. Daar is Conoscitore, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Enginer rent richting de bal. Enginer schiet op doel. Wyczułkowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Wikström geeft een lange en hoge pass. Wyczułkowski met een sublieme pass. Wikström geeft een lange en hoge pass. Enginer heeft problemen om de bal te vangen. Enginer schiet op doel. Wyczułkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Łomianki 55%, FC FC 45%.
KS Łomianki - FC FC 0:1

47e minuut.
Vişinoiu onderschept slim de pass. Vişinoiu geeft een hoge lob. Bekilli rent richting de bal. Bekilli draait met de bal, schiet en ... Wyczułkowski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal. Pyhälä bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyhälä schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bekilli is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Łomianki - FC FC 0:2

49e minuut.
Soini is nu in balbezit. Bekilli verovert de bal door een tackle van achteren. Pyhälä rent richting de bal. Bekilli rent richting de bal. Bekilli haalt uit met een fantastische trap. Wyczułkowski bokst de bal weg.

55e minuut.
Kowalec probeert naar een medespeler te passen. Bekilli is nu in balbezit. Bekilli passt de bal zonder na te denken. Enginer bereikt de bal nog maar net als eerste. Enginer haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Gözalan met een sublieme pass. Kowalec bereikt de bal nog maar net als eerste. Kowalec probeert naar een medespeler te passen. Enginer probeert de bal met de borst te controleren. Enginer draait met de bal, schiet en ... Wyczułkowski bokst de bal weg.

60e minuut.
Wikström kopt de bal weg. Conoscitore heeft problemen om de bal te vangen. Pyhälä met een sublieme pass. Enginer rent richting de bal. Enginer draait met de bal, schiet en ... Wyczułkowski bokst de bal weg.

79e minuut.
Bekilli schiet op doel. Wyczułkowski speelt de bal door. Hutmacher kopt de bal weg. Wikström rent richting de bal. Wikström haalt uit met een fantastische trap. Wyczułkowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Števanja bereikt de bal nog maar net als eerste. Števanja geeft een lange en hoge pass. Daar is Gözalan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mahé bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahé schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Kowalec speelt de bal door. Conoscitore speelt de bal door. Daar is Števanja, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Števanja geeft de bal voor. Soini springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Conoscitore bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Enginer. Conoscitore is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Conoscitore zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Milinić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. İnönü is nu in balbezit. İnönü schiet op doel. Subacchi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Kopaczewski onderschept slim de pass. Pyhälä bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyhälä passt de bal met de wreef. Enginer rent richting de bal. Enginer draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bekilli rent richting de bal. Wyczułkowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bekilli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bekilli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Łomianki - FC FC 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Łomianki 52%, FC FC 48%.
KS Łomianki - FC FC 0:3