Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Zagożdżonka Admirał Borowik
nowa 1 Tactiek cam3
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
11 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 8
62.9 gemiddelde waardering 61.9
formidable Schieten excellent
excellent Passen very good
excellent Verdedigen formidable


9e minuut.
Montealegre is nu in balbezit. Montealegre geeft de bal voor. Fundakowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Fundakowski haalt uit met een fantastische trap. Argurio probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

13e minuut.
Pawliszyn zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Montealegre is nu in balbezit. Montealegre geeft de bal voor. Fundakowski rent richting de bal. Fundakowski draait met de bal, schiet en ... Argurio bokst de bal weg. Paal!

15e minuut.
Mione bereikt de bal nog maar net als eerste. Mione geeft de bal voor. Inworp. Moisoiu met een snelle inworp. Montealegre geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Câmpeanu verovert de bal door een tackle van achteren. Câmpeanu geeft een hoge lob. Forastieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Forastieri draait met de bal, schiet en ... Argurio werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Montealegre onderschept slim de pass. Montealegre geeft een lange en hoge pass. Forastieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Forastieri schiet op doel. Argurio maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Płuciennik heeft problemen om de bal te vangen. Wyręba rent richting de bal. Wyręba geeft een hoge lob. Forastieri is nu in balbezit. Forastieri schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Daar is Eminescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pawliszyn is nu in balbezit. Pawliszyn passt de bal met de wreef. Forastieri rent richting de bal. Forastieri draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Castillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivanković verovert de bal door een tackle van achteren. Ivanković passt de bal in één keer door. Szurowski is nu in balbezit. Szurowski haalt uit met een fantastische trap. Oswos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Zagożdżonka 47%, Admirał Borowik 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KS Zagożdżonka - Admirał Borowik 0:0

63e minuut.
Hermann geeft een lange en hoge pass. Castillo is nu in balbezit. Ivanković is nu in balbezit. Ivanković geeft een lange en hoge pass. Płuciennik krijgt zijn hoofd ertegen. Oswos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Brownhill rent richting de bal. Forastieri onderschept slim de pass. Mione legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mione krijgt een gele kaart. Forastieri is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Fundakowski kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Eminescu met een snelle inworp. Płuciennik is nu in balbezit. Pawliszyn legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Płuciennik is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Riera neemt de penalty, wat een uithaal! Oswos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Riera rent richting de bal. Wachnik verovert de bal door een tackle van achteren. Wachnik geeft een lange en hoge pass. Fundakowski is nu in balbezit. Fundakowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Castillo met een sublieme pass. Pawliszyn geeft een lange en hoge pass. Mione heeft problemen om de bal te vangen. Fundakowski is nu in balbezit. Fundakowski haalt uit met een fantastische trap. Argurio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Pawliszyn kopt de bal weg. Klungelig pakt Montealegre de bal. Montealegre probeert naar een medespeler te passen. Fundakowski is nu in balbezit. Fundakowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Montealegre raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gaňo komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Szurowski controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Câmpeanu maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Fundakowski is nu in balbezit. Fundakowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Zagożdżonka - Admirał Borowik 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Zagożdżonka 52%, Admirał Borowik 48%.
KS Zagożdżonka - Admirał Borowik 1:0