Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Team Wrocław KS Łomianki
fif3 Tactiek inna
56% Balbezit 44%
35% Spel op eigen helft 65%
15 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 1
63.2 gemiddelde waardering 52.7
uitmuntend Schieten redelijk
uitstekend Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen zeer goed


9e minuut.
Ciurea kopt de bal weg. Aparicio probeert naar een medespeler te passen. Gherman probeert naar een medespeler te passen. Cienciała is nu in balbezit. Cienciała haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Ciurea met een sublieme pass. Gherman probeert naar een medespeler te passen. Aparicio geeft de bal voor. Cienciała maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Wrocław - KS Łomianki 1:0

19e minuut.
Mälzer kopt de bal weg. Kwasiborski rent richting de bal. Kwasiborski geeft een lange en hoge pass. İnönü rent richting de bal. İnönü schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Sørlie onderschept slim de pass. Aparicio met een sublieme pass. Gherman rent richting de bal. Gherman passt de bal met de wreef. Cienciała rent richting de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Ciurea probeert naar een medespeler te passen. Aparicio probeert naar een medespeler te passen. Gherman bereikt de bal nog maar net als eerste. Gherman geeft een hoge lob. Cienciała springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Gherman geeft de bal voor. Vurmaz kopt de bal weg. Daar is Yağız, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yağız geeft een hoge lob. Cienciała krijgt zijn hoofd ertegen. Wyczułkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Aparicio passt de bal met de wreef. Gherman rent richting de bal. Gherman passt de bal in één keer door. Cienciała bereikt de bal nog maar net als eerste. Cienciała schiet op doel. Wyczułkowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Gherman rent richting de bal. Gherman probeert naar een medespeler te passen. Aparicio probeert naar een medespeler te passen. Cienciała is nu in balbezit. Cienciała draait met de bal, schiet en ... Wyczułkowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Wrocław 38%, KS Łomianki 62%.
Team Wrocław - KS Łomianki 1:0

49e minuut.
Ciurea passt de bal zonder na te denken. Gherman bereikt de bal nog maar net als eerste. Gherman met een sublieme pass. Cienciała rent richting de bal. Cienciała draait met de bal, schiet en ... Wyczułkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

51e minuut.
Vurmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Vurmaz geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Aparicio zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gherman geeft een lange en hoge pass. Wyczułkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Mälzer onderschept slim de pass. Aparicio probeert naar een medespeler te passen. Gherman rent richting de bal. Gherman geeft een lange en hoge pass. Cienciała springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Wrocław - KS Łomianki 2:0

63e minuut.
Aparicio probeert naar een medespeler te passen. Gherman is nu in balbezit. Gherman geeft een hoge lob. Cienciała krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

68e minuut.
Aparicio verovert de bal door een tackle van achteren. Aparicio probeert naar een medespeler te passen. Gherman heeft problemen om de bal te vangen. Gherman geeft de bal voor. Cienciała springt en kopt de bal. Wyczułkowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Aparicio met een sublieme pass. Gherman rent richting de bal. Gherman geeft een hoge lob. Cienciała springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Wrocław - KS Łomianki 3:0

80e minuut.
Gherman geeft een lange en hoge pass. Kwasiborski verovert de bal door een tackle van achteren. Yağız is nu in balbezit. Yağız geeft de bal voor. Cienciała krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Aparicio kopt de bal weg. Klungelig pakt Dağaş de bal. Dağaş met een sublieme pass. Gherman heeft problemen om de bal te vangen. Gherman passt de bal in één keer door.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Aparicio passt de bal met de wreef. Gherman bereikt de bal nog maar net als eerste. Gherman met een sublieme pass. Cienciała bereikt de bal nog maar net als eerste. Cienciała haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Wrocław 31%, KS Łomianki 69%.
Team Wrocław - KS Łomianki 3:0