Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-19 19:31
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.17
  • Stadion: Pandemonium
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers: 14626
Black Hawk United KS Łomianki
glebokie gardlo Tactiek inna
50% Balbezit 50%
44% Spel op eigen helft 56%
12 Doelpogingen 9
5 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 0
62.2 gemiddelde waardering 54.5
uitstekend Schieten solide
formidabel Passen solide
uitstekend Verdedigen solide


10e minuut.
Viola heeft problemen om de bal te vangen. Viola met een sublieme pass. Drăgan rent richting de bal. Drăgan haalt uit met een fantastische trap. Wyczułkowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Hawk United - KS Łomianki 1:0

13e minuut.
Conoscitore rent richting de bal. Sinicki verovert de bal door een tackle van achteren. Sinicki geeft een hoge lob. Carabaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Carabaş haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Cytowski speelt de bal door. Viola met een sublieme pass. Drăgan is nu in balbezit. Drăgan schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Hawk United - KS Łomianki 2:0

20e minuut.
Soini rent richting de bal. Cytowski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Soini is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Conoscitore neemt de penalty, wat een uithaal! Matias werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Hawk United - KS Łomianki 2:1

26e minuut.
Drăgan is nu in balbezit. Carabaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Grosso tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Grosso krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Inworp. Newhart met een snelle inworp. Sinicki probeert naar een medespeler te passen. Carabaş is nu in balbezit. Carabaş draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Black Hawk United - KS Łomianki 3:1

29e minuut.
Viola geeft een lange en hoge pass. Daar is Vurmaz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gutierrez is nu in balbezit. Carabaş verovert de bal door een tackle van achteren. Carabaş schiet op doel. Wyczułkowski bokst de bal weg.

31e minuut.
İnönü met een sublieme pass. Grosso is nu in balbezit. Grosso geeft een lange en hoge pass. Soini rent richting de bal. Soini haalt uit met een fantastische trap. Matias verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Števanja speelt de bal door. Conoscitore rent richting de bal. Conoscitore passt de bal zonder na te denken. Soini rent richting de bal. Soini schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Vurmaz kopt de bal weg. Sinicki kan de bal niet met de borst controleren. Gutierrez tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gutierrez krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Black Hawk United 39%, KS Łomianki 61%.
Black Hawk United - KS Łomianki 3:1

51e minuut.
Grosso probeert naar een medespeler te passen. Števanja is nu in balbezit. Viola begaat een overtreding. Viola krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Inworp. Gorbachev komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Newhart is nu in balbezit. Newhart speelt de bal door. Sinicki rent richting de bal. Sinicki geeft een lange en hoge pass. Carabaş springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

60e minuut.
Gutierrez bereikt de bal nog maar net als eerste. Viola bereikt de bal nog maar net als eerste. Viola geeft een lange en hoge pass. Carabaş maakt een snoekduik en kopt de bal. Wyczułkowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Hawk United - KS Łomianki 4:1

66e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Drăgan stond buitenspel. Teber komt het veld opgelopen.

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rəhimzadə komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Števanja passt de bal met de wreef. Gazdag verovert de bal door een tackle van achteren. İnönü rent richting de bal. İnönü haalt uit met een fantastische trap. Gorbachev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Hawk United - KS Łomianki 4:2

73e minuut.
Carabaş probeert naar een medespeler te passen. Fijał heeft problemen om de bal te vangen. İnönü is nu in balbezit. İnönü draait met de bal, schiet en ... Gorbachev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Kopaczewski verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Newhart zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sinicki controleert de bal met de borst. Sinicki draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Soini bereikt de bal nog maar net als eerste. Sinicki begaat een overtreding. Soini is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Grosso zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Števanja rent richting de bal. Števanja geeft een hoge lob. Soini springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Hawk United - KS Łomianki 4:3

81e minuut.
Rəhimzadə met een sublieme pass. Newhart rent richting de bal. Newhart met een sublieme pass. Carabaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Carabaş haalt uit met een fantastische trap. Wyczułkowski bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Black Hawk United 49%, KS Łomianki 51%.
Black Hawk United - KS Łomianki 4:3