Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-24 19:28
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.17
  • Stadion: FC FC Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 13247
FC FC Admirał Borowik
plokp Tactiek cam3
52% Balbezit 48%
53% Spel op eigen helft 47%
13 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 6
63.7 gemiddelde waardering 63
formidabel Schieten formidabel
zeer goed Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen uitstekend


3e minuut.
Hutmacher is nu in balbezit. Hutmacher geeft een lange en hoge pass. Bravo probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Szurowski de bal. Szurowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Milinić is nu in balbezit. Szurowski onderschept slim de pass. Szurowski passt de bal met de wreef. Płuciennik bereikt de bal nog maar net als eerste. Płuciennik haalt uit met een fantastische trap. Subacchi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Pyhälä is nu in balbezit. Pyhälä passt de bal met de wreef. Bekilli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bekilli schiet op doel. Mathopa maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC FC - Admirał Borowik 1:0

16e minuut.
Drwal is nu in balbezit. Enginer verovert de bal door een tackle van achteren. Enginer passt de bal met de wreef. Bekilli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bekilli draait met de bal, schiet en ... Mathopa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Kowalec passt de bal in één keer door. Pyhälä is nu in balbezit. Pyhälä passt de bal met de wreef. Bekilli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bekilli schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Milinić passt de bal in één keer door. Pyhälä bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyhälä passt de bal met de wreef. Wikström geeft een hoge lob. Enginer is nu in balbezit. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC FC - Admirał Borowik 2:0

26e minuut.
Płuciennik is nu in balbezit. Szurowski is nu in balbezit. Szurowski passt de bal zonder na te denken. Riera is nu in balbezit. Riera schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Riera passt de bal in één keer door. Szurowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gözalan begaat een overtreding. Szurowski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Valencia Díaz neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Milinić probeert naar een medespeler te passen. Pyhälä heeft problemen om de bal te vangen. Pyhälä speelt de bal door. Bekilli rent richting de bal. Bekilli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Daar is Pyhälä, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pyhälä met een sublieme pass. Milinić probeert naar een medespeler te passen. Bekilli is nu in balbezit. Bekilli draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Enginer krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Inworp. Wikström zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pyhälä geeft een hoge lob. Enginer krijgt zijn hoofd ertegen. Mathopa maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

40e minuut.
Kowalec speelt de bal door. Pyhälä rent richting de bal. Pyhälä geeft een hoge lob. Bekilli rent richting de bal. Bekilli haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Bravo is nu in balbezit. Bravo geeft de bal voor. Płuciennik rent richting de bal. Szurowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szurowski haalt uit met een fantastische trap. Subacchi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC FC 50%, Admirał Borowik 50%.
FC FC - Admirał Borowik 2:0

50e minuut.
Pyhälä bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyhälä geeft een lange en hoge pass. Enginer rent richting de bal. Enginer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC FC - Admirał Borowik 3:0

53e minuut.
Hermann is nu in balbezit. Hermann passt de bal met de wreef. Riera is nu in balbezit. Klungelig pakt Ivanković de bal. Ivanković geeft de bal voor. Subacchi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Kowalec bereikt de bal nog maar net als eerste. Eminescu onderschept slim de pass. Eminescu met een sublieme pass. Szurowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szurowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Kowalec kopt de bal weg. Enginer is nu in balbezit. Pyhälä probeert naar een medespeler te passen. Bekilli heeft problemen om de bal te vangen. Bekilli draait met de bal, schiet en ... Mathopa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

68e minuut.
Gözalan geeft een lange en hoge pass. Mione kopt de bal weg. Szurowski probeert naar een medespeler te passen. Płuciennik bereikt de bal nog maar net als eerste. Płuciennik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC FC - Admirał Borowik 3:1

74e minuut.
Milinić geeft de bal voor. Bekilli kopt de bal weg. Enginer rent richting de bal. Enginer haalt uit met een fantastische trap. Mathopa maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC FC - Admirał Borowik 4:1

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kabel komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC FC 55%, Admirał Borowik 45%.
FC FC - Admirał Borowik 4:1