Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PUMAS KICKERS KS Naftowa
ATAK PUMY Tactiek offensive 2
47% Balbezit 53%
67% Spel op eigen helft 33%
4 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
57.8 gemiddelde waardering 63.3
very good Schieten excellent
solid Passen very good
very good Verdedigen formidable


7e minuut.
Kalina geeft een hoge lob. Dvorak onderschept slim de pass. Benaset rent richting de bal. Benaset geeft de bal voor. Tkachev springt en kopt de bal. Chourio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Benaset neemt de hoekschop. Daar is Sermeño, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sermeño geeft een lange en hoge pass. Hwan-Sin heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kalina geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Tseberopoulos springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PUMAS KICKERS - KS Naftowa 0:1

11e minuut.
Mena rent richting de bal. Sermeño onderschept slim de pass. Sermeño geeft een lange en hoge pass. Daar is Tseberopoulos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tseberopoulos draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Kakuja geeft de bal voor. Magnaguagno kopt de bal weg. Linares met een sublieme pass. Lepage bereikt de bal nog maar net als eerste. Lepage draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Benaset bereikt de bal nog maar net als eerste. Benaset passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Dvorak de bal. Tseberopoulos rent richting de bal. Tseberopoulos draait met de bal, schiet en ... Chourio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Niewiarowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Hermann verovert de bal door een tackle van achteren. Hermann met een sublieme pass. Mena geeft een lange en hoge pass. Lepage krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Kalina probeert naar een medespeler te passen. Barbé bereikt de bal nog maar net als eerste. Tkachev onderschept slim de pass. Tkachev haalt uit met een fantastische trap. Chourio werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PUMAS KICKERS - KS Naftowa 0:2

39e minuut.
Masse rent richting de bal. Salvador met een sublieme pass. Tkachev met een sublieme pass. Klungelig pakt Tseberopoulos de bal. Tseberopoulos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Inworp. Kalina zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Salvador geeft de bal voor. Tseberopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Tseberopoulos haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PUMAS KICKERS 69%, KS Naftowa 31%.
PUMAS KICKERS - KS Naftowa 0:2

47e minuut.
Sermeño probeert naar een medespeler te passen. Linares rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Benaset. Benaset krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Salvador bereikt de bal nog maar net als eerste. Salvador met een sublieme pass. Tseberopoulos is nu in balbezit. Tseberopoulos schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Tkachev rent richting de bal. Tkachev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PUMAS KICKERS - KS Naftowa 0:3

85e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Chourio trapt de bal weg. Linares met een sublieme pass. Lepage bereikt de bal nog maar net als eerste. Lepage haalt uit met een fantastische trap. Demiańczuk bokst de bal weg. Daar is Masse, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
PUMAS KICKERS - KS Naftowa 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PUMAS KICKERS 66%, KS Naftowa 34%.
PUMAS KICKERS - KS Naftowa 1:3